بنده جزو معتادین به انجمن هستم.البته نه این انجمن.یکی دوتا انجمن هست کلی وقتمو میگیرن
اینجا هم اخیرا زیاد میام![]()
به نظر من اصلی ترین عامل عاشق شدن و ارتباط با جنس مخالفه تورو خداااا نکنید این کارو من خودم به شخصه بزرگترین ضربه زندگیمو ازش خوردم شاگرد اول بودم مدرسه تیزهوشان بودم اما اونجوری کوبیدم زمین که رتبه م به جای حدااکثر5000 شد 50000 سال اول!! منی که همه پیش بینیشون این بود سال اول پزشکی روشاخمه الان امسال سومین کنکورمه و هنوز شک دارم واحتمالا به سال بعد هم فکر خواهم کرد. خلاصه منو ازاین رو به اون رو کرد یعنی توطول دوران تحصیلم هرچی تلاش کرده بودمو پودر کرد انگار یه ادم دیگه شدم دیگه طعنه های اطرافیانم بماند هرچند امسال کاملاا از او ن فضا فارغ شدم و کلی حسرتو پشیمونی برام مونده اما حاصلش شد دوسال تلف شدن عمرم وشایدمسال دیگه بیاد روش! چون به احترام سوابق تحصلیمم و توانایی هامم که شده نمیتونم تحمل کنم پزشکی نخونمو یه عمر بگم بخاطر حماقتم نشد!! البته اگه خونواده بزارن سال بعد بمونمو نفرستنم پیرل پزشکیا . خلاصه اصلا وارد زمینه عاشقی نشید که اخرش جز پشمونی چیزی نداره براتون و از اوج به قعر میکشونت تون . موفق باشید همگی![]()
عالی بود.منم فک کنم جز دسته 4 و 10 باشم
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
من یه مشکلی دارم کمکم کنین
نمیدونم چرا درس خوندنم انقد طول میکشه قبلنا خطیو میخوندم برمیگشتم دوباره میخوندمش تا حسابی بره تو مغزم
اما امروز خیلی کم اینکارو کردم ولی بازم فصل اول زیست 1 که 15 صفحس+خوندن درسنامه+تست اموزشی دو ساعت طول کشید
فقط این درس نیس
هرگز تسلیم نشوید
معجزه ها هر روز رخ می دهند
شاید امروز روز شما باشد...
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
هرگز تسلیم نشوید
معجزه ها هر روز رخ می دهند
شاید امروز روز شما باشد...
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
دسته جدید 1: اونایی که فک میکنن فقط با رفتن کلاس افرادی که معروفن میشه قبول شد و هرکی قبول شده قطعا با عمارلو و بابایی و مصلایی کلاس داشته.اینا اینقدر دنبال کلاس میگردن و از این سر شهر و کشور میزنن میرن اون سر شهر و کشور که یادشون میره درس بخونن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)