سلام
تواین تاپیک میخوام ببینم کسی از سایت های اصلی خود انتشارات کتاب خریدن خراب در نیومده کلاهبرداری نشده پشتیبانیشون خوب بوده یانه
هرکس خرید کرده لطفا بیاد بگه
بله راضی هستم از خرید اینترنتی
اصلا راضی نیستم از خرید اینترنتی
سلام
تواین تاپیک میخوام ببینم کسی از سایت های اصلی خود انتشارات کتاب خریدن خراب در نیومده کلاهبرداری نشده پشتیبانیشون خوب بوده یانه
هرکس خرید کرده لطفا بیاد بگه
سایت های انتشارات ها + بانک کتاب + دیجی کالا معتبر ها هستند ، سایت های دیگه هم هستن که من تجربه نداشتم
کجایی عمویی ؟!
توی شهر ما یه کتاب فروشی وجود نداره متاسفانه !
3 ساله کتابامو اینترنتی میگیرم، مشکلی هم نداشتم![]()
...
بدیه انتشارات اینه همه کتابارو با هم نداره.من تازه از آفی نت گرفتم خوب درومده بود با تخفیف بود اما قبلان هم پایتخت و شنیده بودم اما تخفیف نداشت
از خوبیای خرید از سایت انتشارات اینه که همه ی کتابا تنورین + چن وقت یه بار تخفیف میذارن مثل الگو بعضیا هم همیشه تخفیف دارن مثل خیلی سبز تو خیلی مواردم ارسالش رایگانه
من که تا حالا ازش بدی ندیدم![]()
باتشکر از بچه ها لطفا اگه وقتشو داشتین برین تو تاپیک کتاب های عالی واسه سال سومی های 95_96نظرتون رو بگید مرسی از راهنمایی هاتون![]()
دوستان کتاب غیر درسی میخوام بخرم
از چه سایتی بگیرم ؟ این 30 بود خوب هست تخفیفم داره نظرتون چیه ؟ تهران هستم
ویرایش توسط BEGIN : 16 دی 1396 در ساعت 09:25
سایت فروشگاه مبتکران مثل گاج مارکت خوبه ؟
قابل اعتماده ؟
دنبال یه کتاب جمعبندی هستم فقط اونجا دارش....
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
ویرایش توسط Levi_Ackerman : 09 فروردین 1398 در ساعت 04:24
سلام به دوستان عزیز :
سایت های :
انتشارات مبتکران ، الگو ، گاج مارکت ، و کلا سایت های خود انتشارات معتبرن + پایتخت کتاب با اطمینان خریدتون رو انجام بدین ضمنا در پایین صفحه هر سایت که قصد خریدش دارین به این علامت توجه کنین :
و با کلیک بر این نشان اعتماد الکترونیکی میتونین از صحت سایت باخبر بشین حالا مثلا من مال الگو رو زدم ببینید:
کلیه اطلاعات سایت انتشارات الگو رو میبینن که در سایت فتا و اینا نماد اعتماد گرفته . پس با این چک اعتبار دیگه نگران کلاه برداریتون نباشین ....
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)