خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 24 از 26 نخستنخست ... 14232425 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 346 به 360 از 378
    1. Top | #346
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      من مشکلم اینه ساعات درس خوندنم افت و خیز داره همیشه ثابت نیس چند روز 7 ساعته چند روز 2 ساعت.....چیکار باید بکنم؟

2. Top | #347
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آریسا نمایش پست ها
      من مشکلم اینه ساعات درس خوندنم افت و خیز داره همیشه ثابت نیس چند روز 7 ساعته چند روز 2 ساعت.....چیکار باید بکنم؟
      چون تجربه کردم میگم مال اینه:

یه دفعه خواستی تایم مطالعت رو ببری بالا فقط

باید همون دو ساعت رو ادامه بدی و هفته ای فوقش 7 تا 10 ساعت اضافه کنی

3. Top | #348
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir1378 نمایش پست ها

چون تجربه کردم میگم مال اینه:

یه دفعه خواستی تایم مطالعت رو ببری بالا فقط

باید همون دو ساعت رو ادامه بدی و هفته ای فوقش 7 تا 10 ساعت اضافه کنی
      چطور باید انرژی رو تقسیم کرد تا در تمام طول سال حوصله و انگیزه و انرژی داشت؟؟

4. Top | #349
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setareh60 نمایش پست ها
      ببینین آریسا جان، انرژی و حوصله و انگیزه در صورتی به وجود میاد که هدف داشته باشی... اگه برای خودت هدفی تعیین کرده باشی و سنجیده باشی که چقد باید براش تلاش کنی اونوقت انگیزه پیدا میکنی و اون انگیزه انرژی بهت میده و حوصله خوندن هم پیدا میکنی... پس رشته ای رو که دوس داری و دانشگاهی رو که علاقه داری تعیین کن و برای رسیدن به اون تلاش کن... به اون لحظاتی که بعد از تلاشت میتونی بهش برسی فکر کن...
      چشم حرفاتو به دقت خوندم مرسی دوستم حتما

5. Top | #350
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در مورد ساعت مطالعه هم اگه تازه شروع کردی به خوندن این طبیعیه که ریتم منظمی نداشته باشی.. اگه ساعت مطالعتو روزانه یادداشت کنی و آخر هر هفته میانگین بگیری و نسبت به هفته قبل میزان مطالعتو بسنجی به نوعی تشویق میشی که هر هفته میزانش رو افزایش بدی و خودت رو ملزم میکنی که افت نکنی... حالا امتحان کن ببین چه نتیجه ای میگیری

6. Top | #351
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      در مورد ساعت مطالعه هم اگه تازه شروع کردی به خوندن این طبیعیه که ریتم منظمی نداشته باشی.. اگه ساعت مطالعتو روزانه یادداشت کنی و آخر هر هفته میانگین بگیری و نسبت به هفته قبل میزان مطالعتو بسنجی به نوعی تشویق میشی که هر هفته میزانش رو افزایش بدی و خودت رو ملزم میکنی که افت نکنی... حالا امتحان کن ببین چه نتیجه ای میگیری
      اینجور که از حرفاتون فهمیدم نباید سخت گرفت و استرس عقب موندن از بقیه رو داشت باید اول خودتو به مطالعه عادت بدی بعد ساعتشو بالا ببری ......کاملا درسته

7. Top | #352
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینجور که از حرفاتون فهمیدم نباید سخت گرفت و استرس عقب موندن از بقیه رو داشت باید اول خودتو به مطالعه عادت بدی بعد ساعتشو بالا ببری ......کاملا درسته
      درسته عزیزم... البته من فاصله زمانی زیادی با درس خوندن داشتم. اوایل که شروع کردم بخونم شاید به زور 2 تا 3 ساعت میخوندم تازه خوابم میبرد!!! یعنی سال قبل همین موقع... ولی به مرور شد 6 و 7 ساعت بعد یه مدت رو 8 ساعت تثبیت شد بعدش به خودم گفتم باید 10 ساعت بشه که بعد از تقریبا دو ماه 9 تا 10ساعت شد.. الان دیگه قطعا 10 ساعت بیشتر شده و مگر اینکه با توجه به شرایط خونه و بچه ها کمتر بشه که نهایتش 9 ساعت بشه... پس اول خودتو وفق بده تا ساعت مطالعه ات منظم بشه و بعدشم که دیگه دستت میاد که چطوری برنامه بریزی و هر درسی رو در طول روز چند ساعت بخونی... در ضمن اصلا استرس به خودت وارد نکن چون استرس باعث میشه از هول اینکه باید به بقیه برسی برنامه ات به هم بریزه ولی به مرور سرعتت رو بالا ببر و اینکه باید بجای استرس بیشتر انگیزه بگیری که بیشتر مطالعه کنی

8. Top | #353
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چطور باید انرژی رو تقسیم کرد تا در تمام طول سال حوصله و انگیزه و انرژی داشت؟؟
      به نظر من اگه شخصی توی خودش علاقه به درس رو ایجاد کنه صرف نظر از اینکه به اون هدف بلند مدت فکر میکنه یا نه
      خود به خود هر لحظه دوس داره بره درس بخونه و هر صفحه ای که میخونه آرامش بیشتر میگیره هر نکته ای که یاد میگیره لذت میبره
      و هر ثانیه که زندگی میکنه بیشتر عاشق مطالعه میشه

این علاقه به درس به وجود نمیاد مگر با تلقین خود آدم به خودش که این تکرار باعث میشه ضمیر نا خود آگاه آدم حود به خود انسان رو به سمت درس بکشونه و دیگه خود اون شخص از اتلاف وقت دچار عزاب وجدان میشه

و دیگه نیاز نیس کسی بهش بگه تو میتونی از همین الان شروع کن
      بلکه هر لحظه ضمیرناخودآگاهش در وجود شخص انگیزه ایجاد میکنه

و تغییر ضمیر ناخودآگاه جز با تلقیین مداوم انسان به خودش و تحول باور هاش اتفاق نمیفته

9. Top | #354
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      درسته عزیزم... البته من فاصله زمانی زیادی با درس خوندن داشتم. اوایل که شروع کردم بخونم شاید به زور 2 تا 3 ساعت میخوندم تازه خوابم میبرد!!! یعنی سال قبل همین موقع... ولی به مرور شد 6 و 7 ساعت بعد یه مدت رو 8 ساعت تثبیت شد بعدش به خودم گفتم باید 10 ساعت بشه که بعد از تقریبا دو ماه 9 تا 10ساعت شد.. الان دیگه قطعا 10 ساعت بیشتر شده و مگر اینکه با توجه به شرایط خونه و بچه ها کمتر بشه که نهایتش 9 ساعت بشه... پس اول خودتو وفق بده تا ساعت مطالعه ات منظم بشه و بعدشم که دیگه دستت میاد که چطوری برنامه بریزی و هر درسی رو در طول روز چند ساعت بخونی... در ضمن اصلا استرس به خودت وارد نکن چون استرس باعث میشه از هول اینکه باید به بقیه برسی برنامه ات به هم بریزه ولی به مرور سرعتت رو بالا ببر و اینکه باید بجای استرس بیشتر انگیزه بگیری که بیشتر مطالعه کنی

سلام ستاره خانوم
      دوتا سوال داشتم از خدمتتون...
      اونجوری که من تا اینجا فهمیدم شما بعد چند سال برگشتین سراغ کنکور...
      حالا میخوام بدونم شما اگه موقع خوندن درسها به مبحثی برسین که از دوران دبیرستان کلاااا یادتون رفته باشه یا اصصصصلااا تا بحال به گوشتون هم نخورده, چطوری یاد میگیرین؟؟؟ چون کتاب های کمک درسی و تستی معمولاااا سطحشون برای کسایی خوبه که الف با عه اون مبحث رو مسلط باشن از قبل...

سوال دومم اینه که:
      ایده ال رسوندن ساعت مطالعه از 3-4 ساعت تا 8-9 ساعت, چند روز یا چند ماهه؟؟؟ یا بقولی روزی یا هفته ای چند دقیقه اضافه کنیم تا توانایی مون هم باهاش بیاد بالا؟؟
      ممنون

10. Top | #355
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezaiemh76 نمایش پست ها

سلام ستاره خانوم
      دوتا سوال داشتم از خدمتتون...
      اونجوری که من تا اینجا فهمیدم شما بعد چند سال برگشتین سراغ کنکور...
      حالا میخوام بدونم شما اگه موقع خوندن درسها به مبحثی برسین که از دوران دبیرستان کلاااا یادتون رفته باشه یا اصصصصلااا تا بحال به گوشتون هم نخورده, چطوری یاد میگیرین؟؟؟ چون کتاب های کمک درسی و تستی معمولاااا سطحشون برای کسایی خوبه که الف با عه اون مبحث رو مسلط باشن از قبل...

سوال دومم اینه که:
      ایده ال رسوندن ساعت مطالعه از 3-4 ساعت تا 8-9 ساعت, چند روز یا چند ماهه؟؟؟ یا بقولی روزی یا هفته ای چند دقیقه اضافه کنیم تا توانایی مون هم باهاش بیاد بالا؟؟
      ممنون

سلام... خواهش میکنم
      البته ممکنه پاسخ من یکم طولانی بشه....
      1. در پاسخ به سوال اولتون عرض میکنم که بعضی از مباحث بخصوص توی دروس شیمی و زیست و بیشتر قواعد عربی برام یادآوری میشن و حتی بعضیاشون همونطور و دقیق، البته درصد کمی!... بعضیاشون هم مثله فیزیک که کلا پاک شدن بجز چندتا فرمول!! و ادبیات و معارف که کلا تغییر کردن ولی با این وجود موقع خوندن میفهمم و اینکه حتی مینویسم، تنها مشکلم با فیزیک بود که الان تازه راه افتادم و با گاج راحت نبودم، از روی خیلی سبز که میخونم بعد برمیگردم روی گاج اونو هم متوجه میشم.. خیلی سبز روونتر توضیح داده البته از نظر من...ریاضیات رو مشکل ندارم چون تو دانشگاه هم داشتم.. به طور کلی وقتی تست میزنم متوجه میشم که مفاهیم رو متوجه شدم و فقط باید دقت کرد.. و این رو هم بگم که پایه من توی دبیرستان قوی بود..

در پاسخ به سوال دوم: در مورد ساعت مطالعه باید بگم که کلی مطالعه و تحقیق کردم و کلی روش خوندم ولی آخر سر به این نتیجه رسیدم که هر کس با توجه به توانایی خودش و انگیزه ای که داره میتونه ساعت مطالعه شو افزایش بده و اون بازه زمانی که طول میکشه بستگی به خود شخص داره.. پیشنهاد من به شما اینه که هفته ای یک ساعت به ساعات مطالعتون اضافه کنین پس بعد از یک ماه 4 ساعت اضافه میشه
      امیدوارم که جواب سوالاتون رو گرفته باشین...

11. Top | #356
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      بچه ها درسته درس زمین شناسی تو رشته پزشکی ضریبش صفره....اما تو قبولی تو دانشگاه های بهتر و پایین اوردن رتبه موثره؟؟

12. Top | #357
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      یه سوال
      شمام زیستو اینجوری میخونین؟
      حاشیه نویسی یه فصل
      خوندن و مرور همون فصل
      در نهایت زدن تست و یادداشت نکات
      اینجوری درسته بنظرتون؟
      آخه رفته تو خونم این شکلی ولی فک کنم غلط باشه
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

13. Top | #358
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi99 نمایش پست ها
      سلام
      یه سوال
      شمام زیستو اینجوری میخونین؟
      حاشیه نویسی یه فصل
      خوندن و مرور همون فصل
      در نهایت زدن تست و یادداشت نکات
      اینجوری درسته بنظرتون؟
      آخه رفته تو خونم این شکلی ولی فک کنم غلط باشه
      روش خوندن غلط نیست. هرکس با یه روش سازگاره و بهتر نتیجه میگیره.مثلا من روش زیستم مثل سارا همتیه(کتاب+تست+کتاب) و راضیم.هرجور راحتی بخون اگه نتیجه خوب نبود تغییرش بده

14. Top | #359
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yasintabriz نمایش پست ها
      روش خوندن غلط نیست. هرکس با یه روش سازگاره و بهتر نتیجه میگیره.مثلا من روش زیستم مثل سارا همتیه(کتاب+تست+کتاب) و راضیم.هرجور راحتی بخون اگه نتیجه خوب نبود تغییرش بده
      ارسلان چطوری میخونه؟؟

15. Top | #360
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza__sh نمایش پست ها
      ارسلان چطوری میخونه؟؟
      بعد کنکور تو مصاحبش میفهمیم.

صفحه 24 از 26 نخستنخست ... 14232425 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن