امیر آریا به فرشاد گفت که زیر پست پرواز تا بینهایت چیزی ننویس تا من دو تا پست رو رزرو کنم(وقتی کاربری بخواد یه چیزی بنویسه ولی وقت نداشته باشه و یا به دلایلی نخواد اون لحظه بنویسه اونجا رو رزرو می کنه)
بعد من گفتم که اولین پست رو من مینویسم
بعد یکی از دوستان گفت که من مینویسم
و همینجوری ادامه دادیم تااینکه تو این تاپیک http://forum.konkur.in/thread41055.html
زیر 5 دقیقه همه اومدن زرن رزرو و موضوع اصلی تاپیک رو ول کرده بودن
دوستان تگ شدین
بچه های کنکوری 96 رشته تجربی
از برنامه هاتون بگین
آزمون
منابع
هدف تابستون
تجربه ها
و هر چیزی که به ذهنتون میرسه
تچکر
برنامه ام : تا یه هفته که استراحت + کارای دور و بر ، بعدش استارت
آزمون : کانون
منابع :
ادبیات : جامع گاج +آموزشی نمیدونم چی بگیرم
عربی : خیلی سبز + آلا
زبان : مبتکران شهاب اناری + 1200 و 1201 لغت مهر و ماه
ریاضی : جامع خیلی سبز
زیست : خیلی سبز + کتابنامه مهر وماه+دی وی دی رهپویان کرامت
شیمی : شیمی 2 مبتکران یا الگو + شیمی 3 سبز + آلا
فیزیک : فیزیک 2 میکرو ، فیزیک 3 مبتکران و خیلی سبز + دی وی دی رهپویان نیما نوروزی
راه بس خطر ناک است و منزل بس بعید حالا یه چیزی تو همین مایه هامن که بعد از این امتحانات داخلی میخوام سه روز استراحت مطلق برای خودم تجویز کنم بعد از اون با روزی نیم ساعت شروع میکنم
ویرایش توسط amir1378 : 16 خرداد 1395 در ساعت 15:13
اقا کی برنامه تفکیک شده زیست به صورت موضوعی اقای عمارلو رو میدونه ، پ.خ کنه،یا همینجا بگه ، ممنووووون میشمممم.😃
Sent from my Lenovo A5500-HV using Tapatalk
اینو میگی داداش؟
(بخشاولخواندن فصول مربوط به زیست مولکولی و متابولیسم سلول یعنی فصل های۱ و ۲ سال دوم+۵ سال سوم+۱ و ۲ پیش+8 پیش)
(بخش دوم خواندن فصول مربوط به ژنتیک یعنی فصل های 6 و ۷ و ۸ سال سوم + ۵ پیش)
(بخش سوم خواندن فصول مربوط به جانوری یعنی فصل های 3 و 4 و 5 و 6 و ۷ و ۸ سال دوم (البته قسمت های مربوط به گیاهی در قسمت گیاهی خونده شه) + فصل های۱، ۲، ۳، ۴ و ۱۱ سال سوم...(سعی کنید در خوندن این قسمت مطالب مربوط بعه بدن انسان را هم جدااز قسمت جانوری بخونین))
(بخش چهارم خواندن فصول مربوط به گیاهی یعنی قسمتهای گیاهی فصل هایی از سال دوم و سوم مثل 3 و 6 سال دوم + ۹ و ۱۰ سال سوم)
(بخش پنجم خواندن فصول مربوط به قارچ و باکتری و آغازیان یعنی فصول ۹، ۱۰ و ۱۱ پیشدانشگاهی)
(بخشششمخواندن فصول متفرقه یعنی فصل های۳، ۴، ۶ و ۷ پیش دانشگاهی یا سال چهارم)
سلام به همه کنکوریا  
بالاخره از سد نهایی گذشتیم و رسیدیم به چیزی که فک کنم همه کسایی که با عشق   درس میخونن دوسش دارن یعنی « مفهومی خوندن و تست زدن »
خب مسلما هر کدوم برنامه هایی داریم برا این تابستون پس خوشحال میشم بیاید و برنامتونو بذارید....
من خودم چون پایم خوشبختانه قویه تصمیم گرفتم تو این تابستون
اختصاصیای پایه رو ودم بخونم و تست بزنم و به تسلط برسم « بدون کلاس » و با ازمون قلم چی جلو میرم
اختصاصیای پیش رو تا حدود ۶۰٪ با کلاس میخونم « پیش خوانی نه عمیق خوانی »
امروز که استراحت مطلق
از فردا روزی یکساعت زیست دوم رو میخونم و از دوهفته دیگه ظرف مدت ۸ روز میرسونم تایم مطالعمو به ۸ ساعت
البته از نظر بعضیا بهتره دو هفته رو استراحت کامل داشته باشیم ولی طبق نظر خیلی از مشاورا میگن اینجوری یه خلا ایجاد میشه که بهش میگن سکته اموزشی و من ترجیح میدم این اتفاق برام نیفته
روی کاغذ که بنظر عالیه تا ببینیم چی پیش میاد
فرستاده شده از N9100ِ من با Tapatalk
اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
میثم جان جواب سوالتو تو پست بالا اضاف کردممکمم
فرستاده شده از N9100ِ من با Tapatalk
اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
تنها چیزی که الان تو این دنیا لعنتی برام مهمه ابنه که بدونم 96 تاثیر معدلش چی میشه!مثه 95 مثبت میمونه یا نامردا میگیرن دوباره قطعیش میکنن.
سلام به همگی
امتحانات اصن اونی ک فک میکردم نشد
نمراتم اون طوری ک خودم تصحیح کردم
عربی: 18/75
شیمی: 19
زمین 16/75
دینی: 19 (شایدم بیشتر)
ریاضی: حدودا 17/5
فیزیک: حدودا 18/5
زبان: 18/75
زبان فارسی: 19
ادبیات: فک کنم 18/5 (دقیق یادم نیست)
زیست: بین 16/5 تا 17/5
برای زیست حالم گرفتست
حالا ترمیم معدل چجوریه؟
همین شهریور میشه بیایم؟
برای رتبه زیر 1000 کدومارو ترمیم برم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)