با فونت قرمز هم ننویسین.....
سلام دوستان امیدوارم همه موفق باشیم
با تشکر از دوستمون من دقیقآ همین کار رو کردم و مشکلم اینه من فارغ التحصیلم دیپلم (غیرمرتبط) مباحث فیزیک برام سخته چون فیزیک نداشتیم اگرم داشتیم 2*2=5 بوده (منبع:سیرتاپیاز)
یه مشکل دیگه هم دارم اینه از درس دور بودم علا مشالله درس که میخونم حکم لالایی داره چه کنم با این لالوبای؟
اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
من خودم میدونم سوالای گزینه بهتره اما برنامه کانون رو ترجیح میدم
این ازمونای غیرحضوری گزینه دو نمیتونی خودتو بسنجی
یه ازمون بری سوم بدی
هفته بعد بری دوم
اصلا جالب درنمیاد
فرستاده شده از N9100ِ من با Tapatalk
آزمون منم کانون میرم با وجود همه ضعفاش و سوالای گاج و گزینه دو رو هم از اینترنت در میارم . درسته کانون تو تابستون سوالا و ایناش خوب نیست ولی الان دو ساله کانونم و نمیخوام یکباره آزمونمو عوض کنم همچنین اگه نگاه کنید اکثر رتبه برترا تابستون هم کانون بودن پس بهتره با همه مسخره بازیاش بازم بهش اعتماد کنیم (نظر شخصیم بود)
سلام من پارسال تابستون گاج بودم و به خاطر همین میخوام یه چندتا مورد رو بهتون بگم:
1.آزمون های تابستونه ی گاج برنامه ریزی خوبی نداره(به عنوان مثال ما پارسال تو دوهفته باید دو درس شیمی دو رو میخوندیم)
2.تعداد آزمونهاشم کمه و این یعنی شما باید تو دوهفته حجم مطالب زیادی بخونید و این به ضرر کسایی هست که پایه ی ضعیف تری دارند.(چون نمیتونن مفهومی و عمیق بخونن وبرای رسیدن به سر فصل ها مجبورا سرسری بخونن )
3.ولی سطح سوالاتش اقعا خوب بود واز این منظر شاید و به نظر من از قلم چی خیلی بهتر باشه
من امسال تابستون فقط به خاطر برنامه ریزی بهتر قلم چی میخوام برم قلم چی!
(وداخل پرانتز اینکه برای زبان چه کتابی بگیرم بین مبتکران و گاج موندم ولی خوب بیشتر تمایلم به گاجه)
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
بچه ها بغیر از گاج و قلمچی و... چندتا موسسه دیگه که قدیمی ان موسسه جدید هم میشناسین؟
کسی اموزشگاه فکور رو میشناسه؟ من معارفه هایی که داشته وهمایشش رو بودم... به نظرم خیلی عالیه..کسی اطلاعات بیشتری داره؟
دومین سوالم اینه که ب نظرتون پیش رو غیرحضوری بخونیم و کلاس کنکوری بریم خوبه؟ مثلا اگه من بخوام امسال برم مدرسه فقط ریاضی و شیمی رو سرکلاس میشینم..با بقیه نه مشکلی دارم و نه نیازی هست..چون میشه با کلاس و کتاب اوکی شون کرد.. ( اینم بگم که معلمای ما از روی کتابای سیر تا پیاز و... اینا خیلی درسارو دادن و من تا حالا هرچی فهمیدم از خودم بوده پس لطفا از گفتن معلم ی چیز دیگه اس پرهیز کنین بشدت! )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)