سلام
خب این مبحث مربوط میشه به دیپلم مجدد، دو حالت دارید، یا با دیپلم ریاضی(اگه دیپلم تجربی نداشته باشید) میخوایید شرکت کنید که خب ترمیم میکنید و فقط نمره زیست شما 100 درصد از آزمون بدست میاد، یا اینکه میخوایید دیپلم تجربی بگیرید و در کنکور تجربی شرکت کنید، که اون خودش واویلاییست!![]()
SaM019
ببخشید من نفهمیدم، یعنی کسی که امسال نهایی داده نمیتونه شهریور دوباره نهایی بده؟ میدونی؟زیست امتحان آخر بود، همون یه دونه هم مثل یه لکه ی ننگ
میشه تک درس امتحان داد دیگه؟ بعد حتما نمره ات باید از عدد خاصی کمتر باشه؟یا فرقی نداره؟ من تازه کارم مرسی از سایت خوبتون
سلام.سازوکار این ترمیم معدل چجوریه؟الان به کسانی که شرکت کردن کد سوابق تحصیلی جدید میدن یا خودشون جایگزین میکنن یا چی؟نمره هارو دوباره باید تو سایتشون تایید کرد؟کلا چجوریه؟
سلام
اگه منظورتون ترمیمه، بسته به آموزش و پرورش منطقتون داره که اگه تمام درس ها رو قبول شده باشید شما رو فارغ التحصیل بدونه یا نه!
اما اگه منظورتون امتحان تجدیدیه، خیر، شما بطور طبیعی حق دارید چه شهریور و چه دی رو شرکت کنید، برای این منظور هم نمره کل درس باید کمتر از 10 بشه
سپاس![]()
SaM019
SaM019
سلام من شنیدم ترمیم معدل فقط واسه ی کساییه که میخوان برن خارج از کشور این حقیقت داره؟؟؟؟ یعنی کسایی که میخوان تو ایران برن دانشگاه ترمیم واسشون تاثیری نداره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)