خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 42 از 42
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dan_Gh نمایش پست ها

بخون برو خارج...اگه وضع مالیتون اوکیه.....
      متأسفانه پزشکا هم اینجوری شدن....تعدادیشون....
      چند وقت پیش اینو با پدرم درمیون گزاشتم که اگر لاتاری برنده شدم برای زندگی و .... برم آمریکا 40 ، 50 میلیون خرجش بود تا ساکن بشم که اوکی بود مخالفت کرد و گفت که اونا فرهنگ ندارن و ......
      گفتم بهش که حقوق یه مهندس اونجا درسال به 500 میلیون میرسه
      گفتش که تو همینایی که من جمع کردم و بخور نمیخواد برای کار بری آمریکا
      پدرم آدم مذهبیه اما خشک نیست! خادم افتخاری حرم امام رضاست و فرهنگی بوده
      از اینکارا خوشش نمیاد؛متاسفانه یک داماد افتضاح هم گیرمون اومده که به دلیل این مسائل شاید تا 10 سال دیگه که همه اوضاع و کارا آروم بشه اصلا نتونم فکر این چیزا رو بکنم
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GUST نمایش پست ها
      چند وقت پیش اینو با پدرم درمیون گزاشتم که اگر لاتاری برنده شدم برای زندگی و .... برم آمریکا 40 ، 50 میلیون خرجش بود تا ساکن بشم که اوکی بود مخالفت کرد و گفت که اونا فرهنگ ندارن و ......
      گفتم بهش که حقوق یه مهندس اونجا درسال به 500 میلیون میرسه
      گفتش که تو همینایی که من جمع کردم و بخور نمیخواد برای کار بری آمریکا
      پدرم آدم مذهبیه اما خشک نیست! خادم افتخاری حرم امام رضاست و فرهنگی بوده
      از اینکارا خوشش نمیاد؛متاسفانه یک داماد افتضاح هم گیرمون اومده که به دلیل این مسائل شاید تا 10 سال دیگه که همه اوضاع و کارا آروم بشه اصلا نتونم فکر این چیزا رو بکنم
      آره فهمیدم مشکلتو...
      منم همین مشکلو دارم با داییم....البته خودش فرانسه درس خونده....
      ولی نمیدونم چی شد..یهو عوض شد
      مهندسی پزشکی چی؟
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

آره فهمیدم مشکلتو...
      مهندسی پزشکی چی؟
      ببین من کلا یک رشته رو حق انتخاب دارم .....
      اگر برم مهندسی پزشکی معلوم نیست چی بشه
      این رشته ای رو هم که میگی نمیشناسم ......
      ولی با توجه به وضعیت خانوادگیم فکر کنم که رشته پدرم رو باید ادامه بدم تا وارد یک حوزه جدید بشم!
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

آره فهمیدم مشکلتو...
      مهندسی پزشکی چی؟
      داییت فرانسه چی خونده؟

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      راستی بچه ها! این دانشگاهیی که من بهتون میگم تا 8000 میگیره!
      این دانشگاه توی رشته عمران کارشناسی ارشد داره! فکر نکنم فقر علمی داشته باشه !
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      ولی با توجه به وضعیت خانوادگیم فکر کنم که رشته پدرم رو باید ادامه بدم تا وارد یک حوزه جدید بشم!
      در موردش تحقیق کن....شاید به درد بخوره....
      ایشالا هر چی بخونی،موفق شی...
      امار بیکاری متأسفانه تو رشته ی ریاضی خیلی بالاس....ولی چون بابات تو رشته ای که میخای بخونی ،تجربه دارن...از بقیه چند قدم جلو تری

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mam نمایش پست ها
      داییت فرانسه چی خونده؟
      یه دکترای حقوق بین الملل و یه دکترا در حقوق دریاها داره..سوربون بوده

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      آقا من هنوز که هنوزه به یک راه حل جامع نرسیدم!
      یعنی الان گیج تر از قبلم!!!
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gust نمایش پست ها
      رشته زیاده توی ریاضی . مهندسی پزشکی کارش با وسایل مورد نیاز پزشکیه . اگه سرمایه داری میتونی چارتا دانشجو پیدا کنی این وسایل رو بومی سازی کنی یا کارگاه تعمیر بزنی . سودش خییییییلیییییی زیاد باید باشه !

رشته توی ریاضی زیاده . یکی یکی چک کن ببین به علاقت میخوره یا نه و بازار کارش چطوره . بعد یه برایند بگیر انتخاب کن . مثلا رشته ای که خودم اگه ریاضی بودم میرفتم مهندسی شیمی بود . مواد اولیه رو ورمیداشتم تولید میکردم میریختم تو بازار ، فوق العاده درامد داره ! مثلا ماده شیمیایی x الان شرکت مرک میزنه با قیمت کیلویی 60 - 100 تومن ، توی ایران هم شرکت مینار هست میسازه میده 5 تومن ! یا مثلا میتونی برای شرکتای داروسازی خط تولید درست کنی که اینم خیلی کار توپیه ! این همه داروساز دارن میرن سمت کار توی داروخونه ! میتونی 10 - 20 تاشون رو استخدام کنی که مثلا داروی فلان بیماری رو برات پیدا کنن ! یا فوقش خارجیش رو بگیرن بومی سازی کنن ! هم بار خودت رو میبندی هم تمام نوادگانت رو !

توی رشته ریاضی مثل تجربی حقوق ماهیانه خوب کسی نمیتونه در بیاره ولی اگه مخت کار کنه یه حرکتایی میتونی بزنی عین چی پول پارو کنی ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

رشته زیاده توی ریاضی . مهندسی پزشکی کارش با وسایل مورد نیاز پزشکیه . اگه سرمایه داری میتونی چارتا دانشجو پیدا کنی این وسایل رو بومی سازی کنی یا کارگاه تعمیر بزنی . سودش خییییییلیییییی زیاد باید باشه !

رشته توی ریاضی زیاده . یکی یکی چک کن ببین به علاقت میخوره یا نه و بازار کارش چطوره . بعد یه برایند بگیر انتخاب کن . مثلا رشته ای که خودم اگه ریاضی بودم میرفتم مهندسی شیمی بود . مواد اولیه رو ورمیداشتم تولید میکردم میریختم تو بازار ، فوق العاده درامد داره ! مثلا ماده شیمیایی x الان شرکت مرک میزنه با قیمت کیلویی 60 - 100 تومن ، توی ایران هم شرکت مینار هست میسازه میده 5 تومن ! یا مثلا میتونی برای شرکتای داروسازی خط تولید درست کنی که اینم خیلی کار توپیه ! این همه داروساز دارن میرن سمت کار توی داروخونه ! میتونی 10 - 20 تاشون رو استخدام کنی که مثلا داروی فلان بیماری رو برات پیدا کنن ! یا فوقش خارجیش رو بگیرن بومی سازی کنن ! هم بار خودت رو میبندی هم تمام نوادگانت رو !

توی رشته ریاضی مثل تجربی حقوق ماهیانه خوب کسی نمیتونه در بیاره ولی اگه مخت کار کنه یه حرکتایی میتونی بزنی عین چی پول پارو کنی ...
      همچین میگی مرک انگار میخوای باقالا تولید کنی! خوبه خودت شیمی دانی!!!
      میدونی خلوص مواد مرک چقدره !؟
      تو ایران نیم کیلو *** بز میریزن تو مواد شیمیایی میدن بیرون!
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

11. Top | #41
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دانشگاه با دانشگاه فرق نمیکنه...همون اساتیدی که توی دانشگاهی مثل امیرکبیر و خواجه نصیر تدریس میکنن توی ازاد هم تدریس میکنن بیشتر اون جو ساکن توی دانشگاه های تاپ هست که بقیه فک میکنن خبریه...شما چه دانشجوی دانشگاه سراسری باشی-چه ازاد-چه غیر انتفاحی تو اکثر رشته ها به خصوص رشته های مهندسی اگه فقط به مطالعات دانشگاهی اکتفا کنی در نهایت بیکار خواهی بود...
      کارفرما دنبال ادم کار بلد هست که حتی توی چند رشته ی دیگه هم به اندازه ای پیش رفته باشه نه دنبال مدرک دانشگاه سراسری...

تو از لحاظ مالی تامین هستی و صد البته درامد خودتو داری پس اسم دانشگاه هیچ کمکی بهت نمیکنه...حتی احتمال اینکه زمینه ی شغلیت هیچ ربطی به رشته ی تحصیلیت نداشته باشه با توجه به این قضیه خیلی زیاده(که اگه هدفت پول در اوردنه کار درستیه...!)
      نظر من اینه وقتتو بیهوده تلف نکنی پشت کنکور و اگر هم دنبال دانشگاه سراسری هستی بخونی برای ارشد قبول شی...

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      همچین میگی مرک انگار میخوای باقالا تولید کنی! خوبه خودت شیمی دانی!!!
      میدونی خلوص مواد مرک چقدره !؟
      تو ایران نیم کیلو *** بز میریزن تو مواد شیمیایی میدن بیرون!
      آره دقیقا میدونم ک هرکدوم چ خلوصی دارن . مرک 99.995 ایرانی 99.95 . اینجور که در مورد محصولات ایرانی فک میکنی اصلا نیس . الان صنعت ها براشون نمیصرفه مواد اولیه خارجی تولید کنن ، برا همین خیلیا رفتن دنبال تولید داخلی و فوق العاده سود آوره براشون ...

یه رشته خوب انتخاب کن . براش برنامه معقول بریز ، درس بخون تا به هدفت برسی ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن