سلام دوستان من یه چند روزی است که شروع کردم برای کنکور انسانی95. با توجه به این که من دیپلم گرافیکم و یه دو سه سالی از درس دور بودم میشه راهنماییم کنید تا بتونم دانشگاه ملی قبول بشم؟اصلا میشه امسال قبول شد یا بمونه واسه 96؟ از همه پیشاپیش ممنونم
سلام دوستان من یه چند روزی است که شروع کردم برای کنکور انسانی95. با توجه به این که من دیپلم گرافیکم و یه دو سه سالی از درس دور بودم میشه راهنماییم کنید تا بتونم دانشگاه ملی قبول بشم؟اصلا میشه امسال قبول شد یا بمونه واسه 96؟ از همه پیشاپیش ممنونم
ویرایش توسط narges75 : 13 خرداد 1395 در ساعت 23:22
سلام.چرا کسی جواب منو نمیده؟
من یک ماه بیشتر وقت ندارم، نمیدونم ملی قبول میشم یا نه؟
برنامه ریزی یا نوع مطالعه ای هست من به دانشگاه ملی برسم؟
من چون دیپلم گرافیک دارم و دوسال از درس دور بودم امسال اگه قبول نشدم، بمونه واسه سال بعد زشته یا اشکال نداره؟
خلاف قوانین.
ویرایش توسط Ali.N : 13 خرداد 1395 در ساعت 23:38
دوست عزیز
کار به حرف مردم نداشته باشید! چیزی که این دوره زمونه زیاد هست حرفه!
شما کتاب ها و بخش های آسون رو بخونی کافیه!
روان شناسی + جامعه شناسی سال دوم و چهارم + آمار + عربی ترجمه + تاریخ ادبیات جهان 1و2 + نقد ادبی + قافیه + تاریخ و جغرافیا (هر کدوم که آسونتره و کم حجم تره ترجیحاً سال چهارم) + 3 فصل اول اقتصاد + فلسفه سوم
راهنمای انجمنو بخون عزیز-بعدم از مدیر یا ناظم بپرس
نه کسی مسخرت نمیکنه!اصلا کنن مگه چی میشه!؟ تو هم مسخرشون کن بخند!
شما با توجه به شرایطت اینجوری بخونی فکر کنم کمکت کنه-بودجه بندی رو هم برات اخر تاپیک میذارم ببین کدوم درسا پر تکرارن اونا رو بخون
1)ادبیات سوم و چهارم(اگه رسیدی دوم/ قرابت خیلی مهمه!)
2)دینی سوم و چهارم(اگه رسیدی دوم)
3)زبان فقط لغت!
4)عربی حتما کار کن همشو-اولوییتت با ترجمه تعریب باشه
5)جامعه دوم و سوم (رسیدی چهارم)
6)تاریخ ادبیات دوم و سوم +ارایه(اگه رسیدی عروض)
7)روانشناسی حتما همشو
8)اقتصاد(همش-اولویت با متن کتاب مسئله ها در مرحله بعد)
9)تاریخ و جغرافی اخرین درسات باشه!
10)فلسفه منطق بعد از تاریخ و جغرافی(اولویت با فلسفه سوم-بعد چهارم-بعد منطق)
11)ریاضی بیخیال!(اگه خواستی سال اول)
دیگه چیزی موند؟سوالی بود بپرس عزیز
اینم بودجه!
خلاف قوانین.
قرابت معنایی عمومی در تمام کتاب های دوم سوم و چهارم معمولا نیم فصل اول کتاب شعرهای مهم تری هست. مثلا درس 11 چهارم ، درس 1 چهارم ، درس 12 دوم ، شعر های حفظی ، حکایات
قرابت معنایی اختصاصی هم ، بیشتر از سبک خراسانی ، عراقی و هندی میدن! مثلا درس 12 و 13 و 14 و 16 و 18 خیلی مهمن! میشه گفت هر سال تقریبا یک سوال رو شاخشونه!
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)