ویرایش توسط bahman seraj : 15 خرداد 1395 در ساعت 22:26
من 5 خط حرف نزدم که اخرش بگید به بهونه اینده تون دستور خدا رو نادیده بگیرید اگه حمایت های همه جانبه خانواده و تلاش مستمر و شبانه روزی تون تو این یک سال و ثمره اون تو این 40 روز و اینکه این یک ماه رو میشه در اینده جبران کرد پشیزی اهمیت نداره و بهانه است این نظر خودته اینده شما بازتاب اعمال و کردار شماست نه یک ماه روزه نگرفتن تو سالی که کنکور دارید
دوست عزیز ، قبول دارید خدا آگاه ترین هستش؟
خداوند از ابتدا میدونسته دوره ای خواهد بود که کنکوری باشه و کنکور هم قبلش ماه رمضون بوده و کنکور به آینده انسان بستگی داره ، خب یه تبصره هم برای کنکوری ها صادر میکرد.
اگه صادر نکرده یعنی ضرری هم نداره مطئناً، منتها اگه شما بتونی درست از فرصتش استفاده کنی
قربونت برم خدا، چقدر غریبی رو زمین!
اکراهی تو دین نیست، هیچ کس مجبور ب روزه گرفتن نیست، اصلا هم فکر نکنید اگه روزه نگیرید خدا کمکتون نمیکنه و اینا! مطططططمعن باشید خیلیا ن روزه میگیرن ن هیچ چیز دیگه ای ولی بهترین رتبه ها رو میارن!
کسایی ک از اول نمیگرفتن ک هیچی، مشکلی ندارن
ولی کسایی ک بخاطر درس نمیگیرن : نگیرید، ولی خواهشن نگید خدا این ی ماهو بخاطر آیندتون میبخشه و اینا
آن که آنها نمیدانند معذورند؛ از او هم سختم می آید ک میداند نمیباید انداخت!
با واجب خدا بازی نکنید... نگیرید!
امیدوارم هممون رشته ای ک دوس داریم قبول شیم![]()
انتظار داشتید خداوند تو قران کریم برای کنکوری هایی که ماه رمضان درست یه ماه مونده به کنکور 4 ساعته شون شروع میشه تبصره بزاره روزه گرفتن مستحب؟ احکام اسلامی متناسب زمان باید به روز بشن اگر کسی هم بنا به مشکلاتی که وجود دارد برای یک ماه ت ویک سال روزه نگرفته نه کافر میشه نه جهنم میره بلکه باید کفاره بده کفاره روزه نگرفتن غیر عمد در ماه مبارک رمضان یک مُد طعام معادل 750 گرم گندم، برنج، خرما یا جو است و اگر فردی بخواهد مبلغ آن را بپردازد دو هزار تومان برای هر روز میشود.
به نظر من از هر لحاظ نگاه کنی مانع درس خوندن میشه من خودم شخصا سال پیش 2 ساعت که میخوندم سر درد می شدم حرف گرسنگیش نیس حرف آبه واقعا نمیشه درس خوند مغز داغ میکنه اونم تو اون هوای گرم در رابطه با دوستانی که میگن شب بخونید و صبح بیدار بمونید بدن یه سیستم مشخص داره و اگه بخواد عوض بشه سخته از طرفی یه هفته بعد از ماه رمضان کنکوره ایا میشه دوباره بدن به وضع قبلیش برگرده؟
به نظر من اگه مبحث تکواژ و واژه رو بذاری کنار که خود طراحان سوال کنکور هم تکلیفشون با خودشون مشخص نیس کتابای تو بازار دی یه حد هستن اگه میخوای تست زیاد بزنی نشر الگو بگیر اگه هم میخوای زود تموم کنی تب کنکور کلک معلم بگیر
کتاب شاهین زادم خوبه
معلومه اصلا حرفای منو به دقت نمیخونی من چی دارم میگم شما چی داری میگی مخیلی باید بگذره تا ماه رمضان بیفته تو ماهی که کنکور داری الان چون صراحتا اعلام نکرده خوب یعنی چی ؟ یعنی نمیتونیم جبران کنیم؟ یعنی کافر هستیم؟ یعنی میریم جهنم؟ یعنی خدا کمک مون نمیکنه تو مگه کی هستی که میگی؟ اونم بخاطر اینکه بعد این همه سال افتده تو این ماه؟ عمدی یعنی اینکه هیچ مشکلی نداری و در شرایط کاملا مطلوب قرار داری ولی نمیکنی در حالی که مشکلات رو اون بالا عرض کردم ممکنه برای شما مشکلی نداشته باشه ولی حرف من رو خانواده من و خیلی از خانواده های دیگه کنکوری های دیگه تایید میکنن نظر خانواده منم به شما ربطی نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)