من تصدق تو بشم عزییزززززممممم ... محمد علی جان
رفع اسپم: استارتر جااننن بهتر میبود که تابستون جایی نری و با حوصله میخوندی حالا که ثبت نامیدی فدای سرت(ولی دوستان از اتاق فرمان میگن مثل اینکه هنوز ثبت نام نکردی).... فیلم های اقاجانی هم به نظرم تا حد خیلی زیادی صفر تا صد هست من چندتاییش رو دیدم...
ویرایش توسط dr.mamad_97 : 12 خرداد 1395 در ساعت 22:08
ن کلاس کنکور .مبحث بندی شدس میتونی مباحث مورد نظرتو نگاه کنی
فقط بدون هرچقدم برا دیدن فیلمای اقاجان وقت بذاری ضرر نمیکنی
به سلامتی دادا . واقعا 2 سال عمر ادم تلف میشه رسما .
منم اگه این قانون جدید که روز اخر مجلس تصویب کرد ، نیروهای مصلح اوکی بده معاف میشم . در غیر این صورت باید برم سربازی . کنکورم میفته 97...
واسه مثبت بودن هم اخه تکلیف اینا مشخص نیست خب . اگه از الان مشخص کنن میشه تصمیم گرفت . نمیشه رو کارای آقایون ریسک کرد
سلام مخلصیم دادا . خودت خوبی ؟ همه چی رواله ؟
حاجی اینا ترکیبشون یه چیز خیلی تر و تمیز در میاد .
تستایی که نشر الگو میاره اگه بخوای به خودت سختی بدی که حتما درست بزنی باعث میشه رو واو به واو کتاب درسی مسلط باشی .
البته کنارش باید ازمونای قلمچی هم دانلود کنی .
من خودم الان با برنامه قلمچی درس میخونم . وقتی اوکی شد برنامش میرم ازمونشو میزنم . ازموناشم تو سایت هست راحت میتونی از خودت ازمون بگیری . ولی باید تایمشو در بیاری که چقدر بشینی .
خیلی از سوالای تالیفی جالب رو میتونی علاوه بر کتاب تو ازمونای مختلف ببینی .
مخصوصا واسه درسی مثل زیست . هرچی اطلاعاتت ریزتر و بیشتر ، بهتر !
مثلا : من تا 2 روز پیش فقط میگفتم نشاسته در انسان و بسیاری از جانوران تجزیه میشه !
ولی الان ریزترشو میدونم . مثلا اینکه نشاسته در انسان فقط به صورت برون سلولی گوارش پیدا میکنه....
یا اینکه در مورد گلیکوژن در جانوران گوشتخوار گلیکوژن هم برون سلولیه ، هم درون سلولی ولی در گیاهخواران فقط برون سلولیه !
یا اینکه سلولز در انسان در روده ی بزرگ اون هم توسط انزیم های برون سلولی باکتریهای داخل روده بزرگ هیدرولیز میشه .
ویرایش توسط Hossein.A : 12 خرداد 1395 در ساعت 23:09
سلام دوستان
اول از ون چند نفری که جواب سوالم دادن متشکرم
ولی مثل اینکه تاپیم سه صفحه شد ولی جواب سوال من داخلش نبود.(شوخی میکنم)
تاپیک مال خودتونه
ولی جواب منو هم بدین:troll (9):
سلام دادا اون قضیه ترکیب کتاب سال دوم مبتکران با الگو واسه همین بود که توی 99 درصد سوالا راحت باشی . اون 1 درصد هم واسه اینکه یهو دیدی یه تیپ جدید سوال در اوردن واسه خودشون !
کلاس کنکور هم نیازی نیست اگه فکر میکنی با همون کتاب و فیلم کارت راه میفته . تهش اینکه سوالی چیزی برات پیش میاد تو همین فروم میای از بچه ها میپرسی .
درضمن خیلیا بودن با دیدن فیلمهای اقاجانی خیلی از شیمی خوششون اومده . من دانلود کردم ولی کامل ندیدم . ولی اکثر اونایی که ناصح زاده رو دیدن و قبول کردن در مورد اقاجانی هم همین نظر رو دارن .
پس همون اقاجانی فکر کنم درصدتو راحت جا به جا کنه + تلاش و تست زنی زیاد خودت ... واسه دیدن فیلمها هم روزی یه قسمت بخونی تا روز کنکور سال بعد راحت 3 4 دور فیلمو کردی سر جلسه امتحان نکات درس با کیفیت hd میاد تو ذهنت !
ویرایش توسط Hossein.A : 13 خرداد 1395 در ساعت 11:57
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)