شما میگی چی بزنم که صد درصد بیاد میگم اینا رو عزیز
هم راحت ترن هم پایه ثابت!
برای 25 تا ادبیات-سوالات قرابت-املا-تاریخ ادبیات-تکواژ واژه-پایه ثابتن(با کمی ملاحظه ارایه و مشتق مرکب)
اما بقیه متغیرن!
مثلا=>درامد ها-زمان فعل ها در بیت-نوع جمله(گذدا به مفعول؟مسند؟)-صفت و مضافه الیه-ممیز-ویرایش-تعدا اجزای جمله-شیوه بلاغی جمله-مصوت صامت-
اینا دیگه متغیرن!
شما که میخوای بزنی رو ثابت ها تمرکز کن که صد درصد نتیجه بگیری
اگه هم نه که کل زبان فارسی با ادبیات رو بخون
تاریخ ادبیات-با املا-با اریه-با قرابت=>اینا مال ادبیاته///بقیه زبان فارسی
خلاف قوانین.
تقریبا بچه ها همه چی رو گفتن...
اصلا رو موسسات حساب نکنین!
تنها کمکی که الان میتونم بهتون بکنم اینه دعاتون بکنم آرزوی کسب رتبه خوب رو بکنم بهتون بگم ادامه بدید
سلام
آقا ارمیا@
خيلي خيلي لطف كرديد.
كاش ميشد و اين عكسارو واضحتر مي گذاشتيد.
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
ویرایش توسط lvjqd : 13 خرداد 1395 در ساعت 01:11
یه کلید طلایی تو زندگی وجود داره که تا حالا چند بار منو از سکته نجات داده!
میدونی چیه؟
هروقت یه چیزی اذیتت میکنه از ته دل بگو به درک!!!
سلام
همین که از وضع فعلا خودت ارزیابی داری و میدونی هیچ چی نخوندی خوبه!!
از عمومی :
دینی خط ویژه گاج بصورت خلاصه و فشرده میتونه بهت کمک کنه به درصد معقولی برسی شاید 30 40 شاید هم حتی بیشتر بسته به اینقدر که چقدرش رو مطالعه کنی و سطح دشواری سوالات کنکور چطور باشه
از ادبیات املا و لغت وقتت رو میگیره زبان فارسی هم همینطور آرایه هم سخته ولی حدود 30 35 درصد قرابت معنایی میاد بشین قرابت بخون فکر کنم قرابت معنایی نشر الگو خوب باشه فقط تست بزن و به خاطر بسپار هر شب 30 تست فکر کنم کافی باشه تا کنکور حداقل 1000 تست میشه تفریحی هم هست!فکر نکنم خسته بشی
انگلیسی کلا زیاد سخت نیست لغت و گرامره دیگه!گرامرهاشم مثل عربی نیست کلی نکته و فلان داشته باشه بشین لغتهای کتابها رو دربیار حفظ کن یا ببین کدوم کتاب نوشته از اون استفاده بکن فکر کنم شبقره نوشته،هر شب هم دوتا متن و ی کلوز تست کار کن حجم نترسیم از متن شبقره معقوله اگر هرشب اینجور که گفتم کار کنی 40 روزه تمومش میکنی
ولی برا گرامر کتاب خاصی سراغ ندارم کمکت بکنم
از عربی هم قواعد دیره فکر نکنم وقت بکنی متمرکز بشو رو ترجمه هر شب 10 20 تا تست ترجمع بزن رو جمع مفرد بودن لغات ترجمه شده یا اسم ترجمه شدن فعلا و برعکس و... مجموع این نکات رو بتونی ی جا جمع کنی میتونی تستهای ترجمه که 40 درصدی میشن حداقل جواب دبی سوالات درک مطلب هم که زیاد به قواعد مربوط نیست هر شب ی درک مطلب کار کن شاید تونستی جواب بدی
از قواعد هم نواصب آسون هستن فکر نکنم وقت بکنی ولی اگر تونستی بخون
کل اینا که گفتم روزنه تو 120 دقیقه حداکثر میشه انجام داد
بریم اختصاصی
ریاضی من تخصص ندارم!
شیمی فصل دو و سه سوم و یک و دو پیش نسبتا آسون هستند فصل4 پیش هم بیشتر حفظی هست شیمی دوم هم نگاه کن خودت تصمیم بگیر
فیزیک فصل 5 و 6 سال دوم قطعا تست مستقل داره و آسون هستند به علاوه مغناطیس و القا از سوم و پیش2
زیست دی وی دی جمع بندی کرامت رو بگیر نگاه کن سال دوم رو حتما مرور کلی بکن چون پایه است حجمش هم کمه پیش دو رو هم حتما سعی کن بخونی چون بیشتر مورد توجه هست و اتفاقا حفظی هم هست همین الان وقت خوندنشه از سال سوم فصل آخر و چرخه های هورمونی و ... مهم هستند(از سایت کانون فراوانی طرح سشوالات رو دربیار ببین هرکجا فراوانی بیشتری داره اونها رو حتما ی دور سطحی هم شده بخون خدا رو چه دیدی؟شاید سوالاش آسون بود)
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)