خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

*خطاطی آنلایـن*

سلام
      مبینا باز اومد با یه سایت دیگه
      یه سایتـ ـ خیلی جالبــ
      شما هم می توانید خطاط شوید اونم آنلاین
      [ دوستان منظور من از شما هم می توانید خطاط شوید یک شوخی محضه[البته می تونیدا اگه برید موسسه اش آموزش ببینید]...من بازاریاب نیستم ک تبلیغ کنم اینو فقط برا نشوندن ی لبخند رو لب شما گفتم لطفا قضاوت نکنید.]
      خطاطي و خوشنويسي نستعليق آنلاين تحت وب
      لذت ببرید
      تا معرفی سایتی دیگر خدانگهدار

نمونه:

فایل پیوست 55370
      ویرایش توسط Black.Queen : 12 خرداد 1395 در ساعت 22:38 دلیل: اضافه کردن نمونه

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مبیناجونم عاااااالی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asalshah نمایش پست ها
      مبیناجونم عاااااالی
      قربانتـــ

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobina1376 نمایش پست ها
      سلام
      یه سایتـ ـ خیلی جالبــ
      لذت ببرید

نمونه:

فایل پیوست 55370
      سلام مبینا خانوم والا حوصلم نشد برم تو سایتی که لینکشو گذاشتینولی بنظر من اگه کسی می خواد تو هر زمینه مثل شنا خطاطی زبان انگلیسی و..... فعالیت کنه حتی فقط برا دل خودش بهتره تو موسساتی که مدرک معتبر ارائه می دن مثل کانون زبان ایران یا انجمن خوشنویسان ایران فعالیت کنه حتی اگر صفر صفر باشه اینجوری علاوه بر اینکه اصولی و منطقی و مطمعن اون هنر و یاد گرفته ی مدرک قابل اتکا هم گیرش آومده والا این روزا وقتی می رم سر کوچه چیزی بخرم می بینم آگهی چسبوندن آموزش خطاطی در خانه و مهم ترین چیزی که تعجبم و برانگیختاین بود که نمونه کاری که گذاشتین اصلا نستعلیق نیست اینو هر بچه ای می فهمهسوتی وحشتناکی دادین هم شما و هم اون طرف

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khast-am-khaste نمایش پست ها
      سلام مبینا خانوم والا حوصلم نشد برم تو سایتی که لینکشو گذاشتینولی بنظر من اگه کسی می خواد تو هر زمینه مثل شنا خطاطی زبان انگلیسی و..... فعالیت کنه حتی فقط برا دل خودش بهتره تو موسساتی که مدرک معتبر ارائه می دن مثل کانون زبان ایران یا انجمن خوشنویسان ایران فعالیت کنه حتی اگر صفر صفر باشه اینجوری علاوه بر اینکه اصولی و منطقی و مطمعن اون هنر و یاد گرفته ی مدرک قابل اتکا هم گیرش آومده والا این روزا وقتی می رم سر کوچه چیزی بخرم می بینم آگهی چسبوندن آموزش خطاطی در خانه و مهم ترین چیزی که تعجبم و برانگیختاین بود که نمونه کاری که گذاشتین اصلا نستعلیق نیست اینو هر بچه ای می فهمهسوتی وحشتناکی دادین هم شما و هم اون طرف
      بله منم نگفتم نستعلیقه...اینی ک من گذاشتم شیوه معلی هستش ... بعدشم من نگفتم یاد میده اینا جملاتین ک محض نشوندن ی لبخند رو لب بچه ها من میگم وگرنه کسی ک میخواد یاد بگیره میره اونجایی ک یاد میدن...نکته اخر اینکه نستعلیق جز شیوه هاییه ک تو این سایت هست..
      ضمنا خیلی خوب میشد ک حوصلتون میشد تا قضاوت نکنید...من بازاریاب نیستم ک تبلیغ کنم این ی سایت برا سرگرمیه...موفق باشید...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مرسی فوق العاده بود...

Written by myself

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.a.f نمایش پست ها
      مرسی فوق العاده بود...
      خواهش میکنم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

بله منم نگفتم نستعلیقه...اینی ک من گذاشتم شیوه معلی هستش ... بعدشم من نگفتم یاد میده اینا جملاتین ک محض نشوندن ی لبخند رو لب بچه ها من میگم وگرنه کسی ک میخواد یاد بگیره میره اونجایی ک یاد میدن...نکته اخر اینکه نستعلیق جز شیوه هاییه ک تو این سایت هست..
      ضمنا خیلی خوب میشد ک حوصلتون میشد تا قضاوت نکنید...من بازاریاب نیستم ک تبلیغ کنم این ی سایت برا سرگرمیه...موفق باشید...
      سلام مبینا خانوم گل من بعد از دیدن این نظرتون قیافم این شکلی شد به دو دلیل دلیل اول اینکه توقع تشکر و این که بگین خیلی خوب شد که گفتم نمونه ها نستعلیق نیست(عجب آدم پر توقعیما)دلیل دوم آبجی جان دقیقا خودت نوشتی نستعلیق بعد می گی بله منم نگفتم نستعلیقه... اصلا همه اینا به کنار منه بدبخت بیچاره کی تو نظرم گفتم که شما بازاریاب هستین که این برداشت و کردین خب معلومه که بازاریاب نیستین آخه بازار یاب می یاد اینجا تبلیغ می کنهبوالله قصدم فقط تصحیح تاپیک بود همین

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdiyeh313 نمایش پست ها
      ایشون نگفتن که نمونه کارشون نستعلیقه بلکه اسم سایت خطاطی و خوشنویسی نستعلیق هست اگر وارد سایت بشید متوجه خواهید شد.موفق باشید.
      آهان والا حتما برداشت من اشتباه بوده این اشتباه و ممکنه خیلی ها مرتکب بشن لطفا بم حق بدین

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      یه سایتـ ـ خیلی جالبــ
      [ دوستان منظور من از شما هم می توانید خطاط شوید یک شوخی محضه[البته می تونیدا اگه برید موسسه اش آموزش ببینید]...من بازاریاب نیستم ک تبلیغ کنم اینو فقط برا نشوندن ی لبخند رو لب شما گفتم لطفا قضاوت نکنید.]
      لذت ببرید

نمونه:

فایل پیوست 55370
      راستی مبینا خانوم اون خط پنجمی هم که تازه اضاف کردید کاش قبلا اضاف می کردین که سو تفاهم پیش نیاد خب ی نفر از کجا بفهمه که شما به مسخره گفتید: شما هم می توانید خطاط شوید

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khast-am-khaste نمایش پست ها
      راستی مبینا خانوم اون خط پنجمی هم که تازه اضاف کردید کاش قبلا اضاف می کردین که سو تفاهم پیش نیاد خب ی نفر از کجا بفهمه که شما به مسخره گفتید: شما هم می توانید خطاط شوید
      بله اشتباهمو میپذیرم..عذر میخوام از اینکه لحن بنده تند بود..موفق باشید..

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون مبینا خانوم
      خوب بود

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

جالب بود

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن