سلام
از خود فصل 5 تا اخر 11 پیش 2 بطور میانگین چنتا تست داره؟
با توجه به کنکور های اخیر کدوم فصل ها از پایه باهاش مرتبطِ و میشه با این فصل ها ترکیب شد؟
پ.ن:سوالم برا اطمینانِ
سلام
از خود فصل 5 تا اخر 11 پیش 2 بطور میانگین چنتا تست داره؟
با توجه به کنکور های اخیر کدوم فصل ها از پایه باهاش مرتبطِ و میشه با این فصل ها ترکیب شد؟
پ.ن:سوالم برا اطمینانِ
ویرایش توسط sara mm : 12 خرداد 1395 در ساعت 12:10
ترکیبی بودن زیست اینطور نیست که شما نکته رو از قبل بدونی و بخوای سر جلسه ازش استفاده کنی . ترکیب کردن باید سر جلسه کنکور انجام بگیره !
بیشتر سوالات به این شکل اند که ترکیب کردن دو یا چن مبحث رو باید به شکل آنی سر جلسه انجام بدین و سریع نتیجه گیری کنید !
ترکیب پذیرترین فصل ، شارش انرژیه . با همه فصول ترکیب میشه .
اصلا هم مشخص نیس که کدوم فصل قراره با کدوم ترکیب بشه . پارسال ویروس رو با ایمنی در گیاه ترکیب کرده بود ! خب این ینی همه چیز غیر قابل پیش بینیه .
هیچکس نمی دونه که از کدوم مبحث قراره سوال ترکیبی بیاد یا مستقل ، به خاطره همین شما باید همه مطالبو با "دید ترکیبی" بخونید (نه اینکه نکته ترکیبی حفظ کنید!) که اگه یه وقت سوال مستقل اومد هم که چ بهتر ، بزنیش
به خاطر همین تفکیک کردن مطلب تو زیست یه چیز مسخره و بی معنیه .
از اونور ، تو این بازه زمانی تا کنکور شما تا جایی که میتونید مباحث مختلف رو بخونید که یحتمل به سوالات مستقلی که از اون ها طرح میشه جواب بدید و انقد هم نگران ترکیبی ها نباشید .
موفق باشین
من فوق دیپلم حسابداری دارم میخام تغییر رشته بدم برای رشته تجربی بخونم کل کتاباشو خریدم فقط من برنامه ندارم و اینکه چه موقع و کی بخونم لطفا کمکم کنید
فرستاده شده از SM-J500Hِ من با Tapatalk
بالای 20 درصد از پیش 2 میدن
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)