خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 55
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

آقای رئیس ملاک تهران نیست|نقدی بر مصاحبه رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش

بسم الله الرحمن الرحیم

من متن مصاحبه رو میذارم و هرجا نیاز باشه توضیح لازم رو ارائه میدم :
      عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «در روزهای اخیر تعدادی از دانش‌آموزان نسبت به سختی سؤالات برخی امتحانات نهایی اعتراض داشته‌اند، آیا این موضوع بررسی شده است ؟»، گفت: اگر سؤالات خارج از کتاب درسی باشد، گروه‌های آموزشی یا حوزه‌های تصحیح این موضوع را به مرکز سنجش منعکس می‌کنند. وی با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ موضوعی به مرکز سنجش آموزش و پرورش منعکس نشده است، خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ مشکلی در سؤالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود نداشته است.
      خب باز هم با این استدلال مسخره در جواب شکایات دانش اموزان مواجه شدیم : سوالات از کتاب درسی است
      واقعا نمیدونم آقایون خودشون رو به نفهمی زدن یا واقعا نفهمند ، ولی اینکه سوالات از کتاب طرح شده واقعا جواب درستی برای دلیل چرت طرح شدن سوالاته؟ بنده همینجا آمادگی خودم رو اعلام میکنم که از کتاب درسی برگه نهایی از هر درسی که خواستند طراحی کنم که دبیران 30 ساله مطرح اون درس نمره ی بالای 15 نداشته باشند . و در پاسخنامه و کلید هم آدرس تک تک سوالات رو بدم .
      البته نمیدونم چطور آقایون اعتراض دبیران مختلف رو به سوالات نمیبینند و خودشون رو به خواب میزنند

حرف دانش‌آموزان برای ما ملاک نیست
      عمادی در پاسخ به این پرسش که «خود دانش‌آموزان اظهار می‌کنند سؤالات امتحانات نهایی سخت است و آیا این موضوع را می‌پذیرید؟»، گفت: گفته دانش‌آموزان برای ما ملاک نیست. وی افزود: ما به نمایندگان دانش‌آموزان که در خصوص مطرح کردن سختی سؤالات در مرکز سنجش حضور یافتند، اعلام کردیم اگر نکته‌ای در خصوص سؤالات دارید به دبیران و گروه‌های آموزشی مراجعه کنید.
      یه لحظه برید امضای من رو پایین ببنید و برگردید ، این حرف ازون حرفی که در امضای من هست مسخره تر بود خدا وکیلی
      وزارتی که تمام امورش مربوط به دانش اموزان هست میاد میگه که دانش آموزان ملاک ما نیستند .احیانا اگر کسی فهمید پس ملاک آموزش و پرورش چیه به منم بگه

*سؤالات از کتاب طرح می‌شود نه جزوات
      رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر یک سؤال خارج از کتاب، ناخوانا و مشکلی داشته باشد بررسی می‌شود، تصریح کرد: اما اگر به طور کلی گفته می‌شود سؤالات سخت بوده و کتاب را نخوانده‌ام و باید از جزوات سؤال طرح می‌شد، اعلام می‌کنم که از جزوات سؤال طرح نمی‌کنیم و از کتاب طرح سؤال انجام می‌دهیم. وی افزود: مشکل بسیاری از دانش‌آموزان این است که سؤالات امتحانی سال‌های گذشته را مطالعه کرده و فکر می‌کنند حتماً از آنها، سوال طرح می‌شود یا اینکه جزوات خارج از کتاب را مطالعه می‌کنند. عمادی تأکید کرد: اصل موضوع کتاب درسی است و دانش‌آموز باید محتوای کتب درسی را مطالعه کند
      باز هم همون موضوع بالا، جایی که ما میگیم نره و جناب عمادی اصرار بر دوشیدن دارند .
      آقا ما دوشیدیم بعد نگی چرا شیرش بوی وایتکس میده

*50 درصد دانش‌آموزان تهرانی نمرات بین 16 تا 20 گرفته‌اند عمادی با بیان اینکه نتایج نشان می‌دهد که سؤالات امتحانات نهایی سخت نبوده است، گفت: به عنوان نمونه در شهر تهران حدود 50 درصد نمرات دانش‌آموزان بین 16 تا 20 بوده است و این نمره خوبی تلقی می‌شود و نشان می‌دهد سوالات اصلاً سخت نیست.
      و مهم ترین قسمت حرف من ، ملاک آقایان صرفا تهرانه انگار و دانش آموزان بقیه شهر ها کلا آدم تلقی نمیشن .
      تهران پایتخت کشور و منطقه یک هستش ، حالا شاید 100 درصد نه ولی 70 درصد مدارس تهران مشکلی از لحاظ دبیر و درس ندارند ، این در حالیه که در مناطق دو و سه بسیار مدارسی هستند که دانش آموزان اصلا دبیر خوبی ندارند ، اینکه بیاید و صرفا معدل تاپ ترین منطقه کشور از لحاظ امکانات رو بگید که سند نمیشه ، اگر میتونید لطفا معدل نمرات در سیستان و بلوچستان رو اعلام کنید یا خراسان جنوبی ، یا خوزستان تا بفهمیم که حرف شما صحیحه یا خیر

و در آخر اینکه خداوندا ، بارالها ، ما رو از شر انسان های نفهم مثل همین آقای عمادی خلاص بفرما
      ویرایش توسط AmirMansour : 11 خرداد 1395 در ساعت 22:24

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      صرفا جهت اطلاع دوستان بنده خودم معدلم بالاست و به بالای 19 امید دارم پس گیر ندید به اینکه معدلت پایینه خواهشا

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هرچی بی سواده تو آموزش پرورشه از خود ایشون امتحان ریاضی رو میگرفتی تجدید میشداگه راست میگن همون امتحانارو از معلماشون میگرفتن!من بررسی کردم سوالارو واقعا نا عادلانه بود

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شیمی واقعا آسون بود

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      وقتی سوالات متوسط امتحان نهایی براتون سخته کنکورور چ میکنید
      کسی ک نتونه این امتحانای مزخرفو با قبولی تموم کنه همون بهتر ک مردود شه
      والسلام

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amiirsd21 نمایش پست ها
      والسلام
      هیچوقت این حرفو نزن

معلمایی که توی تهران تدریس میکنن با معلمای منطقه محروم یکی نیستن این حرفت زمانی درسته که معلما تو یه سطح علمی باشن

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      والسلام
      دوست عزیز تا جایی که من یادمه شما دومی هستی
      هر وقت در جو سالن امتحان نهایی قرار گرفتی ، و نمیدونی نمره ای که قراره بگیری تاثیرش چطور و چند درصده در کنکور و بعد با سوالات " چرت " نه سخت مواجه شدی بیار نظر بده
      در ضمن ملاک در این امتحانات قبولی تنها نیست ، قبول شدن با 7 هم امکان پذیره و با 10

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      میشه دو سه تا نمونه از سوالایی که میگین سخت نیست اما چرته رو بگید؟؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      جدي قبولي ملاكه؟؟ خب ٧ هم قبوله بعدش شما يه شب بخوني نه دو شب ميتوني قبول بشي ولي الان من كه واسه كنكور ميخونم ديگه به من نگين سوال سخت چيه سوال چرت چيه رياضي به نظرم سوال چرت داشت فيزيك هم همينطور شيمي مفهومي بود اينجوري بوده به نظرم كسي كه در حد ١٥-١٦ بوده به ١١-١٢ رسيده
      من ديرو تو مركز سنجش اموزش و پرورش ميانگين نمرات عربي سه رو ديدم البته واسه تهران كه ١٥.٩٨ بود و بيشترين نمرات بين ١٧-٢٠ بود ولي به نظرم شيمي و رياضي مياد پايين خيلي

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mpaarshin نمایش پست ها
      جدي قبولي ملاكه؟؟ خب ٧ هم قبوله بعدش شما يه شب بخوني نه دو شب ميتوني قبول بشي ولي الان من كه واسه كنكور ميخونم ديگه به من نگين سوال سخت چيه سوال چرت چيه رياضي به نظرم سوال چرت داشت فيزيك هم همينطور شيمي مفهومي بود اينجوري بوده به نظرم كسي كه در حد ١٥-١٦ بوده به ١١-١٢ رسيده
      من ديرو تو مركز سنجش اموزش و پرورش ميانگين نمرات عربي سه رو ديدم البته واسه تهران كه ١٥.٩٨ بود و بيشترين نمرات بين ١٧-٢٠ بود ولي به نظرم شيمي و رياضي مياد پايين خيلي
      توی عمومی ها نمره ها بالاتره

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      تف تو این وزارت کنن...
      داداش آخرش حق ب حق دار میرسه...
      هرگز تسلیم نشوید
      معجزه ها هر روز رخ می دهند
      شاید امروز روز شما باشد...

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sh7777777 نمایش پست ها
      به نظر من چرت ترین سوال این بود و از اون چرت تر جوابش
      1111111111111.jpg

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sh7777777 نمایش پست ها
      capture.png

قسمت ب رو در کتاب پیدا کنید لطفا ، هر کسی نوشته میدان ثابت ، برا این نوشته که در دی 94 این سوال طبق یه جدول اومده بوده و میدان رو ثابت گرفتن اونجا .

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نمونه ای برای نبود دبیر خوب در کشور :

%D8%A8%D8%A8%D8%A8.png

خب جواب میشه جناس طبق کلید ولی داشته باشید :
      capt%D8%A8%D8%A8ure.png

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      والسلام
      داداش این جا واسه قبولی چونه نمیزنیم واسه 20 چونه میزنیم
      قسم میخوریم شمای کنکوری 18 هم نمیگرفتی از این امتحانا

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن