بسم الله الرحمن الرحیم
من متن مصاحبه رو میذارم و هرجا نیاز باشه توضیح لازم رو ارائه میدم :
خب باز هم با این استدلال مسخره در جواب شکایات دانش اموزان مواجه شدیم : سوالات از کتاب درسی استعبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «در روزهای اخیر تعدادی از دانشآموزان نسبت به سختی سؤالات برخی امتحانات نهایی اعتراض داشتهاند، آیا این موضوع بررسی شده است ؟»، گفت: اگر سؤالات خارج از کتاب درسی باشد، گروههای آموزشی یا حوزههای تصحیح این موضوع را به مرکز سنجش منعکس میکنند. وی با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ موضوعی به مرکز سنجش آموزش و پرورش منعکس نشده است، خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ مشکلی در سؤالات امتحانات نهایی دانشآموزان وجود نداشته است.
واقعا نمیدونم آقایون خودشون رو به نفهمی زدن یا واقعا نفهمند ، ولی اینکه سوالات از کتاب طرح شده واقعا جواب درستی برای دلیل چرت طرح شدن سوالاته؟ بنده همینجا آمادگی خودم رو اعلام میکنم که از کتاب درسی برگه نهایی از هر درسی که خواستند طراحی کنم که دبیران 30 ساله مطرح اون درس نمره ی بالای 15 نداشته باشند . و در پاسخنامه و کلید هم آدرس تک تک سوالات رو بدم .
البته نمیدونم چطور آقایون اعتراض دبیران مختلف رو به سوالات نمیبینند و خودشون رو به خواب میزنند
یه لحظه برید امضای من رو پایین ببنید و برگردید ، این حرف ازون حرفی که در امضای من هست مسخره تر بود خدا وکیلیحرف دانشآموزان برای ما ملاک نیست
عمادی در پاسخ به این پرسش که «خود دانشآموزان اظهار میکنند سؤالات امتحانات نهایی سخت است و آیا این موضوع را میپذیرید؟»، گفت: گفته دانشآموزان برای ما ملاک نیست. وی افزود: ما به نمایندگان دانشآموزان که در خصوص مطرح کردن سختی سؤالات در مرکز سنجش حضور یافتند، اعلام کردیم اگر نکتهای در خصوص سؤالات دارید به دبیران و گروههای آموزشی مراجعه کنید.
وزارتی که تمام امورش مربوط به دانش اموزان هست میاد میگه که دانش آموزان ملاک ما نیستند .احیانا اگر کسی فهمید پس ملاک آموزش و پرورش چیه به منم بگه
باز هم همون موضوع بالا، جایی که ما میگیم نره و جناب عمادی اصرار بر دوشیدن دارند .*سؤالات از کتاب طرح میشود نه جزوات
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر یک سؤال خارج از کتاب، ناخوانا و مشکلی داشته باشد بررسی میشود، تصریح کرد: اما اگر به طور کلی گفته میشود سؤالات سخت بوده و کتاب را نخواندهام و باید از جزوات سؤال طرح میشد، اعلام میکنم که از جزوات سؤال طرح نمیکنیم و از کتاب طرح سؤال انجام میدهیم. وی افزود: مشکل بسیاری از دانشآموزان این است که سؤالات امتحانی سالهای گذشته را مطالعه کرده و فکر میکنند حتماً از آنها، سوال طرح میشود یا اینکه جزوات خارج از کتاب را مطالعه میکنند. عمادی تأکید کرد: اصل موضوع کتاب درسی است و دانشآموز باید محتوای کتب درسی را مطالعه کند
آقا ما دوشیدیم بعد نگی چرا شیرش بوی وایتکس میده
و مهم ترین قسمت حرف من ، ملاک آقایان صرفا تهرانه انگار و دانش آموزان بقیه شهر ها کلا آدم تلقی نمیشن .*50 درصد دانشآموزان تهرانی نمرات بین 16 تا 20 گرفتهاند عمادی با بیان اینکه نتایج نشان میدهد که سؤالات امتحانات نهایی سخت نبوده است، گفت: به عنوان نمونه در شهر تهران حدود 50 درصد نمرات دانشآموزان بین 16 تا 20 بوده است و این نمره خوبی تلقی میشود و نشان میدهد سوالات اصلاً سخت نیست.
تهران پایتخت کشور و منطقه یک هستش ، حالا شاید 100 درصد نه ولی 70 درصد مدارس تهران مشکلی از لحاظ دبیر و درس ندارند ، این در حالیه که در مناطق دو و سه بسیار مدارسی هستند که دانش آموزان اصلا دبیر خوبی ندارند ، اینکه بیاید و صرفا معدل تاپ ترین منطقه کشور از لحاظ امکانات رو بگید که سند نمیشه ، اگر میتونید لطفا معدل نمرات در سیستان و بلوچستان رو اعلام کنید یا خراسان جنوبی ، یا خوزستان تا بفهمیم که حرف شما صحیحه یا خیر
و در آخر اینکه خداوندا ، بارالها ، ما رو از شر انسان های نفهم مثل همین آقای عمادی خلاص بفرما