There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
شما فیزیک امتحان نهایی امروزو دیدی ؟
همین الان سوالاتو دیدم . یه جوری بچه ها میگن سوالات سخت بود من فک کردم چی بوده حالا !
من فک میکنم خوب نخوندن بچه ها! (البته نظر منه)
نه سوال 11 نه سوال 16 هیچکدوم قسمت ب شون سخت نبود .
دوستان ی نگاه به کنکور فیزیک 94 بندازین ...(البته از نوع تجربیش ، ریاضی ماست بود!)
کاش کنکور مث امتحان امروز سوال بدن ... . سوالات واقعا راحت بود .
ک البته مقایسه نهایی با کنکور یه شوخیه ولی خب یه جوری گفتن سوالات سخت بود که من فک کردم سخت تر از کنکور بوده !
شنیدم یه نفر تو این تاپیک نوشت 16/5 میشه، بعد جوری فاز غم گرفته که سه تا خونواده اونورترم دپرس کرده
نه تو رو خدا یکم بیشتر شو یه دست و جیغ و هورا برات بریم.
ما رو باش جلو مراقب داریم هفت هشت تا عدد اعشاری رو با هم جمع میکنیم، وقتی ازمون میپرسه چیه ، میگیم داریم حساب میکنیم تا الان چقدر به 10 نزدیک شدیم :/
خواستم بگم :
![]()
متوسط به بالا بود
میدونین چیه پارسال کلی اعتراض شد که سوم نهاییش سخته یعنی وقتی ما بدبختا سوم بودیم و پیش اسونه
بعد اومدن عدالتو رعایت کنن امسالو پیشو سخت کردن سومو آسون
حالا من نمیدونم عقلشون نکشیده سوما ی پارسال پیشه امسالن
کلا بدبختیم دیگه![]()
بله راحت بود اما کسی که یه دور خونده بود..من خودم تازه دیروز فصل اخرو خونذم و چن روز قبلشم تاز ه و برای اولین بارم فصل 7 فقطم پیش 2 رو خونذم معلممون با سرعت برق وباد بهموندرس داد..سوالات با سوالات پارسال قابل مقایسه نبود خیلی پارسال راحت تربود....اسون بود برا کسی که کامل خونده بود البته در طول سال..چون اینطوری بنظرم نمیشد تو یه روز کلشو بخونی..من که خودم 2 روز میخاستم![]()
<br>
من سوالات رو ندیده بودم میخواستم به شماها حق بدم ولی الان که دیدم قضیه خیلی فرق میکنه
اینا که آب خوردن بود
معلومه یا بد عادت شدید یا بد عادتتون کردن
سوالات استاندار متوسط رو به ضعیف بود
اونایی که میگن سخت بوده معلومه حتی ی بار هم کتاب رو روخوانی نکردن بدون هیچ جزوه و ... ای با دو ساعت مطالعه شب امتحان 20 میشد گرفت
*فیزیک پیش تجربی
این نظر شخصی شماست من دوروز قبلش دوفصل اخرو کلاس رفتم و روز قبلشم از صبح تا شب خونذم حدود 8 تا 9 ساعت...14 میشم...خنگم نیسم... با 2 ساعت خوندن میوفتادی کسی که در طول سال نخونده بنظر منم سخت نبود..ولی اصلا اسون نبود به ویژه که دبیر ما کلا پیش 2 رو هرفصلشو تو یه جلسه فقط روخوانی کردیم..من اصلا تا دیروز نمیدونستم جرم بحرانی چیه...همینم که پاس میشم خداروشکر...
<br>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)