عحب.
من کل نیمسال دوم رو از دست دادم و شب امتحانی نشستم خوندم بعدم رفتم سر جلسه هرچی که خراب کردم از گیج بازی خودم بود.
نمیدونم اینا دقیقا اعتراضشون به چیه!
SaM019
ویرایش توسط Dr.ali : 11 خرداد 1395 در ساعت 14:06
SaM019
یه چیزی هست اسمش هست نمودار زنگوله ای
کلیت اش که مربوط به ریاضیه ولی خوب میگه که بیشتر افراد توی زمینه ها توی رنج متوسط هستن.تعداد کمی پایین و تعداد کمی بالا.
مثلا توی مورد ما,اون پایینا اعتراض نمیکنن, چون فرقی نکرده براشون سوالا.میخواستن 5 بگیرن حالا 4 میگیرن
رنج بالا هم اینقده خوندن!که میخواستن 20 بگیرن 19.5 میگیرن
ولی رنج متوسط که تعدادشون هم خیلی زیادتره قرار بوده 17 بگیرن یهو 12 میگیرن..طبیعیه که زورشون داره و میرن اعتراض =/
بنده به شخصه نه میگم معدلم خوبه نه میگم بده نه میگم متوسطم.(مهم هم نیست چی فک کنین =/ از اونجایی که دایورته)
ولی خدا شاهده سوالا استاندارد نیستن!حداقل بضیاشون.(میتونم مورد بیارم,هم اینکه کلا کلید اشتباهه هم اینکه سوال خیلی غیر منتطقیه)
ولی خوب دوستان یادتون نره ما بدنیا اومدیم,اونم زمین,اونم آسیا,اونم ایران (شانس لایک داری)
بیخی کلا
سؤالات کلاً مزخرف بود!
طراح مثلاً اومده سؤال استاندارد تحلیلی بده، برداشته سؤال تخیلی داده!
اعتراضات به امتحانات95-7-دبیر فیلم یک دبیر!
آموزش و پرورش اشتباه کنه نهایت خرجش یه اصلاحیه است، ولی دانش آموز اشتباه کنه خرجش نمرست...
SaM019
دوستان ، من با اینکه فارغ التحصیل هستم و امسال نهایی ندارم
ولی یه جوری نمیشه این عمادی رو برکنار کرد ؟؟؟؟؟؟
اون از سنگ اندازیش در مورد بحث معدل
اینم از امتحانات نهایی
حداقل نمیشه استیضاحش کرد ؟؟؟؟؟
چرا اعتراض؟؟؟
پس اونیکه 20 میگیره چرا اعتراض نمیکنه؟؟؟؟
مقدونین چندین هزار نفر معدلشون بیسته...
این حواشی رو کنکورتونم تاثیر میذاره...از ما گفتن بود....ی پشت کنکوریم و نمیخام اونایی که این راهو میان ب مشکل بر بخورن
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
خرجش زندگیشه*
(البته دوستانی رو میگم که خر پول نیستن و پارتی کلا عرب باشن مث خودم)
طوری که پیش میره 25 درصد کنکور که همینایی که داریم میدیم (اصلا کار نداریم چقدر توش تقلبه اعم از فروش سوالا و تقلب سر امتحانا و اینا)
اون از مصحح هاش!که بضی از مصحح ها دقیقا دبیر ورزشن میاد شیمی صحیح میکنن برا پول
اونم از سهمیه ها!(حالا با اون زیاد کاری ندارم از اونجایی که گونی هست و حالا اونقدام رو اصاب نیست)
اونم از سوالای کنکور!همش قیدی شدن.
اینم از سوالا این ملت بدبخت ایران به یه 25 درصد نهایی خوش بودن که اونم ازشون گرفتن =/
سوالا رو میخواین سخت کنین خیلی خوبه!منم موافقت میکنم ولی سوالا رو سخت کنین نه چیزی(چیز رو با دانش زبانی خود کامل کنید)
SaM019
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)