سلام. شدنی هست منتهی باید با سازمان سنجش هماهنگ کنی که کنکورت رو هم ساعت 2 شب برگزار کنن
سلام.بله دوست عزیز شدنیه.
ممکنه شب اول یه ذره گیجی پیدا کنین که مشکلی نیست.از ساعت خوابتون که بگذره،بقول معروف،خوابتون میسوزه.
اما یه مشکلی هست:/ با تعویض خواب شب و روز،بعد یه مدت، دچار توهم های زیاد و بد + سردرد+ تپش قلب + بد خلقی + و از دست دادن ساعت اصلیِ کارکرد مغز(صبح تا ظهر) میشین.یعنی دقیقا زمانی که کنکور دارین و سر جلسه نشستین،وقتی به سوالای ریاضیو فیزیک و نزدیک ظهر میرسین،به بالشت احتیاج پیدا میکنین:/
اینا تجربیات من از چندینو چند وقت بیخوابی شبانه بود. و حتی تو این انجمن هم سرچ کنین،پارسال یه متن راجع به بیخوابی گذاشته بودن. آثار سوء زیادی داره و اذیت کننده است.
تازه بعد یه مدت هم روم به دیفار،دچار حالت تهوع های گوناگون میشی،اشتهاتم کم میشه.
حتما یه چیزی بود که گفتن شب برای خوابه دیگه
بنظرم باید یه روش دیگه پیش بگیری.نزدیک به کنکور،کارای خارق العاده انجام ندین.اگر بدنتون جواب نده،بیخودی زمانتون هدر میره و روحیه تون خراب میشه.
اگر تو تاپیکای پارسالی بگردی من حتی شب کنکور هم نخوابیدم تا صبح با یه سری دیگه از بچه ها در حال آمار دادن خوابو بیداری بودیم سر جلسه ملس خوابیدم جات خالی تا یه مدت هم توهم های خُرزو خانی میزدم مامانم میگف دهنتو ببند دیوونه
با دلام*_*
اولا خیلی خیلی خیلی مرسی بابت این همه تایپ
دوما آخه راه دیگه ای نیست
منی که کم کاری کردم باید حداقل 12-13 ساعت رو بخونم ... اونم هر جور حساب میکنم میبینم نمیشه ..مگه اینکه ظهرا بخوابم ..
بعد سحر که اصلا امکان نداره چون بعد سحر با کنکور وقتش یکیه نباید به خواب عادت کنم ...
بعد افطارم آدم خوابش نمیبره خودشم اگه بعد افطار بخوابم تا سحر ، خوب مجبورم ظهرو نخوابم .. در حالی که ظهر اوج خستگیه یه روزه دار میشه ...
برای یه کنکوری 95 این کار غلط غلطه، کنکور8 صبح برگزار میشه و اگه این کارو بکنید نمیتونید اونموقع تمرکز داشته باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)