خلاف قوانین.
من تو ریاضیم خیلی حساسم یعنی باید همه رو حل کنم باید همه رو درست بزنم یعنی واقعا اگه چند تا سوال پشت سر هم رو نتوینم حل کنم استرس میوفته به جونم
سلام
من نگفتم که فرق نداشته فرق داره بله ولی کلا فقط پنج شش سوال سخت بود بقیه قابل حل بود انسانی ها چون از ریاضی خوششون نمياد اکثرا همچين نظری دارن در کل سخت بود ولی ما که نمیخوایم 100بزنیم 70هم بسه که عالیه. ...سوال بیهوشی که تو کنکور 92خارج بود وتکرار شده بود از ریاضی اول وامار فقط سه سوال ریاضی سوم دوسوال وچهارم هم سه سوال ميشه هفت سوال سخت بود بقیه متوسط بودن چون ما مدیریت رو شاید نتونيم تو سرجلسه اجرا کنیم سوالات سخت روحیه مارو ازبين میبره وسسست ميشيم و کلا بنظر سخت ميرسه اقتصادم کلا مسئله بود و وقت گیر، جامعه شناسی چون تازه عوض شده سوالات زیادی در اختیار داوطلب نیست جدید بنظر ميرسه وگرنه دوست من با تسلط بر کتاب درسی 76زد، امسال کنکور سختی داده بودن امیدوارم یکم بهترش کنن
ببینید اول این حساسیت رو به خودتون تلقین نکنید شما با بار اول مطالعه درسنامه قرار نیست همه تستارو درست بزنید هدف حل تست ریاضی آموزش هست نه کپی فرمول درسنامه تست بدن شما بار اول غلط میزنی خودش نوعی اموزشه ینی شما یاد میگیری چجوری با سوالا برخورد کنی وحل کنی پس الکی بخودتون استرس وارد نکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)