حالا این تحقیقات مال یکی دو تا دونه ادامسه
مال من که یه دفعه که یه جعبه ادامس ریلکس رو داشتم میجوییدم بعد یهو قورتش دادم چیه؟؟؟
ولی خداییش خییلی حال میده یه جعبه ادامسو بجویی
حالی که اون بهت میده تو لامبورگینی بشینی اون حالو بهت نمیده
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
آقا حالا ما شنگول بودیم ی چی پروندیما کل تاپیک رف رو اسید معده
داداش ما ی معلم تو راهنمایی داشتیم می گفت اسیدی که می فروشن خیلی غلیظه فک نکنم با ای غلظتی که شما می گی بفروشن بخاطر همین گفتم موقع کار کردن مواظب باشه بعدشم من که مث تو تجربه آزمایشگاهی نداشتم ربطی هم نداره باید ببینیم واکنش آدامس نسبت که به محیط اسیدی چیه نرم می شه یا سفت اسید های اورگانیگی که می گین حتما جزو اسید های ضعیفن و غلظتشون هم فکر نمی کنم آنچنان باشه که تاثیر مهم بزارن آنزیم های معده روی ملکول های زیستی اثر می زارن اونم نه هر مولکولی زیستی چه برسه به آدامس (به غیر از شیرینیش) که مولکول زیستی نیست پس تقریبا هیدروکلریک اسید هست که تاثیر خودشو می زاره
یجوری گفتی یااا خداااااااا...... یکی فکر می کنه بنده خدا باتری کتابی قورت داده باتری ساعت مچی خیلی ریز میزه تازه قسمت تیز و برنده هم نداره
ناموسا آخه حساب کردن می خواد می شه -2 ی منفی هم درش ضرب می کنیم می شه 2
داداش ربطی نداره تازه ممکنه ی فلز دیگه رو هم دچار خردگی نکنه اگه الکتروشیمی خونده باشی می فهمی منظورمو
داداش این دوستمون تقریبا 1.5 شما رو 2 در نظر گرفته که چیزی هم که می گه درسته
این حرف درستیه
خدایی لذت داره من تو آب سرد کن مدرسه ی همچی کاری کردم دیگه حتی بش هم فک می کنم دندونام درد می گیرن احتمالا جنس دندوناتون بتون آرمه هستش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)