فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
خلاف قوانین.
There is enough light for one who wants to see
___________________
...Chemistry : Chem is Try
پی اچ شیره معده به دلیل وجود این اسیددرحدود۱٫۵بوده وغلظت هیدروکلریک اسید درآن ۰٫۰۳مولاراست. اسیدی بااین غلظت میتواند فلز روی رادرخود حل کند.
ینی تجزیه ی آدامس از روی سخت تره....؟![]()
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
ن دیگه... چرا بشه 2؟
بنا ب تعریف pH که مخفف Power of Hydrogen هستش به منفی لگاریتم غلظت مولار یون هیدرونیم میگیم. وقتی pH مقدار 1.5 داشته باشه ینی غلظت یون هیدرونیم کمی بیشتر 0.03 مول در لیتره.
پ هاش معده 2 نیست 1.5. و غلظت ملار هیدرونیم ب ازای پ هاش 1.5، سه برابر غلظت مولار هیدرونیم به ازای پ هاش 2 هشتش.
1 واحد اختلاف در پ هاش، به معنی تغییرات ده برابری غلظت مولار یون هیدرونیمه و نیم واحد اختلاف پ هاش ب معنی تغییرات سه برابریه غلظت مولار هیدرونیمه.
غلظت یون هیدرونیم هم با غلظت شیره معده برابره
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
There is enough light for one who wants to see
___________________
...Chemistry : Chem is Try
خلاف قوانین.
یه پیشنهاد دارم واستون تا نهایت لذت رو از آدمس ببرید
اول انقد بجوید تا مزش تموم شه..وقتی رسید به مرحله ای که دیگه هیچ مزه ای نداشت...
حالا نوبت عملیات لاله ایی هست
آب سردِ سرد بخورین...اونوقت آدامس سفت میشه..بعد بجویدش...وقتی آدامس نرم شد دوباره آب بخورین..دوباره بجوین
اینکارو ادامه بدید تا از آدامس نهایت استفاده رو ببرین.
هرچقدر آب سردتر==>آدامس سفتتر==>جویدن مشکلتر==>لذت بیشتر
خودم خیلی از اینکار لذت میبرم خداشاهده![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)