خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 38
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _saeed_ نمایش پست ها
      لطفا پستو به حاشیه نبرید
      اینجا فروم هس محل تبادل نظر...
      هر کس می تونه سوال بپرسه و جواب بشنوه...
      این بنده خدا هم سوال پرسید جوابشو دادم

Sent from my SM-N910F

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sami7 نمایش پست ها
      اینجا فروم هس محل تبادل نظر...
      هر کس می تونه سوال بپرسه و جواب بشنوه...
      این بنده خدا هم سوال پرسید جوابشو دادم

Sent from my SM-N910F
      اشکالی نداره ولی میخوام از اصل موضوع پست دور نشیم

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اشکالی نداره ولی میخوام از اصل موضوع پست دور نشیم
      انشالا بودجه بندی بکن
      جو گیر هم نشو برای ساعت مطالعه و یک ساعت مناسب و معقول انتخاب کن
      برنامه ریزی کن واسه تمام لحظه هات
      وقتتم بیخود تلف نکن
      کتاب های بزرگ و حجیم هم دور خودت نچین
      با عشق و علاقه و هدف بخون
      قطعا تو این مدت باقی مونده ی نتیجه در خور و خوب میگیری
      موفق باشی[emoji6]

Sent from my SM-N910F

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من قلم میرم
      از همون اول سال از برنامه ها عقب افتادم ورفته رفته بیشتر شدمباحث عقب موندم
      تا اینکه برنامه رو ول کردم!
      منم مثل توام ی جورایی زیاد نمیتونم درس بخونم
      من دیگه رو کنکور امسال حساب نمیکنم

و حرفای Ali TiR
      رو قبول دارم از این نظر که توکنکورهای سالهای اخیر واقعا نمیشه گفت من 30 درصد مباحث فلان درسو میخونم و30درصد یا نهایتا 20درصد تو کنکورمیزنم

نمیخوام ناامیدت کنم
      اما خب اگه میخوای امسال بری ونمونی واسه سال بعد
      مجبوری ریسک کنی
      باید از هردرس یه مباحثی رو انتخاب کنی و توشون به تسلط برسی وبقیشو بسپری به سرنوشت
      چون واقعا ارزش نداره بخوای همه درسها رو سریع وگذرا بخونی تهش نفهمی چی به چی شد مخصوصا با سوال های کنکور های سال های اخیر

البته اینا نظر من بود شایدم اشتبا باشه.

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Milad98 نمایش پست ها
      من قلم میرم
      از همون اول سال از برنامه ها عقب افتادم ورفته رفته بیشتر شدمباحث عقب موندم
      تا اینکه برنامه رو ول کردم!
      منم مثل توام ی جورایی زیاد نمیتونم درس بخونم
      من دیگه رو کنکور امسال حساب نمیکنم

و حرفای Ali TiR
      رو قبول دارم از این نظر که توکنکورهای سالهای اخیر واقعا نمیشه گفت من 30 درصد مباحث فلان درسو میخونم و30درصد یا نهایتا 20درصد تو کنکورمیزنم

نمیخوام ناامیدت کنم
      اما خب اگه میخوای امسال بری ونمونی واسه سال بعد
      مجبوری ریسک کنی
      باید از هردرس یه مباحثی رو انتخاب کنی و توشون به تسلط برسی وبقیشو بسپری به سرنوشت
      چون واقعا ارزش نداره بخوای همه درسها رو سریع وگذرا بخونی تهش نفهمی چی به چی شد مخصوصا با سوال های کنکور های سال های اخیر

البته اینا نظر من بود شایدم اشتبا باشه.
      فک نکم 10000هزار اوردن انقدر سخت باشه در ضمن من پشت کنکوریم وجایی برای برگشت ندارم

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      فک نکم 10000هزار اوردن انقدر سخت باشه در ضمن من پشت کنکوریم وجایی برای برگشت ندارم
      من نگفتم سخته!

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلا دوستان راستش هدف اول زیر5000 منطقه2 بود ولی دوباره از برنامه هام جا موندم وبه این نتیجه رسیدم که من نمیتونم روزی 13 14 ساعت درس بخونم یعنی اگه دو روز این کارو کنم روز سوم اصلا هیچ درسی نمیخونم به خاطر همین تصمیم گرفتم اشتبلاه پارسالو تکرار نکنم وهدف قابل دسترس تری رو انتخاب کنم من پارسال همیشه هدف زیر 3000هزار داشتم ولی تهش شدم 25000هزار .راست میگن سنگ بزرگ علامت نزدنه.حالا به نظرتون برای این رتبه باید چیکار کنم چه مباحثی رو بخونم و چند ساعت در روز درس بخونم؟ وچه درصدی باید کسب کنم تو هر درس خواهشا در مورد منابعم کمکم کنید قول میدم اخرین تاپیکم تو نجمن باشه قیل کنکور.
      راه حل=با کتاب از خواب بیدارشو.باکتاب بخور.باکتاب برو.باکتاب بیا.باکتاب ببین.باکتاب بخواب.با کتاب بمیر

خدایی کی اندازه من فک میکنه؟؟؟؟؟
      تــــــــــــــــــــــــ ــــــــازه خودم تنهایی به این نتیجه رسیدم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar~ نمایش پست ها
      راه حل=با کتاب از خواب بیدارشو.باکتاب بخور.باکتاب برو.باکتاب بیا.باکتاب ببین.باکتاب بخواب.با کتاب بمیر

خدایی کی اندازه من فک میکنه؟؟؟؟؟
      تــــــــــــــــــــــــ ــــــــازه خودم تنهایی به این نتیجه رسیدم
      فقط میخوام بدونم کسی اصلا تاپیکو میخونه توش نوشتم نمیتونم با ساعت مطاله بالا درس بخونم چون دو روز بعدش زده میشم خواهشا بخونین تاپیکو

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه خواهشا نظرات کاربردی تری بدین در مورد چگونه جلو رفتن مرور وکنکور زدن پایانی نظر بدین برای اوردن همچین رتبه ای

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بچه خواهشا نظرات کاربردی تری بدین در مورد چگونه جلو رفتن مرور وکنکور زدن پایانی نظر بدین برای اوردن همچین رتبه ای
      بیخودی وقتتو اینجا تلف نکن برو بشین از جایی که دلت میخاد شروع کن بخون دیییییییییییگه
      خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من پشت کنکوری نیستم امسال اولین سالمه خیلی سردرگمم...من الان هدفم زیر 4000 منطقه 2 هست ولی بدبختانه ازوقتی امتحانای مدرسم شروع شده یعنی 25 اردیبشت ساعت مطالعم شده بین 4 تا 6 ساعت خیلی ناامیدم چیکار کنم؟؟مثل قبل نمیشم...فقط منتظرم امتحانا تموم شه میترسم همینطوری ادامه پیدا کنه پس کی جمعبندی کنم؟؟لطفا کمک کنید
      <br>

12. Top | #27
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      ببین مشکل اصلیت همینه ....دیگه گذشت 5-6 سال پیش
      طرف مرخصی میگیره از دانشگاه
      یا حتی فوق داره بر میگرده میخونه
      میدونی یعنی چی؟؟
      یعنی رقابت به شدت سنگینه
      نمیگم نمیشه تو این مدت به این رتبه و شاید با توجه به پایه ای که داری به رتبه یکم بهتر از این رسید ولی خوب واقعا سخته.....
      به دلیل افزایش رقابت /کم شدن چیزی که بهش میگن سیاهی لشکر و همچنین سخت تر شدن سوالا
      رک بهت میگم اگه از همین امروز 1 ساعتم از دست بدی به سمت اون رتبه نمیری
      هر روز هم باید 14-16 ساعت بخونی.....
      اگه واقعا میخوای بسم الله ....باید بهاش رو بدی و گرنه ....
      در مورد برنامه هم خواهشا نه اینجا و نه پیش هیچ مشاور و احد الناسی دنبال برنامه نگرد
      الان تابستون مهر یا حتی دی نیست
      کام ان فقط 7 هفته مونده
      یه شرایط خاص که فقط باید خودت براش برنامه بریزی
      تنها چیزی که لازم داری دیدن بودجه بندی و پیدا کردن چنتا کتاب جمع بندی خوب با توجه به اشل خودته
      تا اخر این روز رو نت نه دنبال برنامه بلکه دنبال کتاب مناسب برا خودت بگرد

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ASALI99 نمایش پست ها
      سلام من پشت کنکوری نیستم امسال اولین سالمه خیلی سردرگمم...من الان هدفم زیر 4000 منطقه 2 هست ولی بدبختانه ازوقتی امتحانای مدرسم شروع شده یعنی 25 اردیبشت ساعت مطالعم شده بین 4 تا 6 ساعت خیلی ناامیدم چیکار کنم؟؟مثل قبل نمیشم...فقط منتظرم امتحانا تموم شه میترسم همینطوری ادامه پیدا کنه پس کی جمعبندی کنم؟؟لطفا کمک کنید
      امتحانتتون تا کی هست؟؟
      امتحانای داخلی رو دادین؟
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قشنگ برو یه سیر کتکشم بزن تا درست و حسابی حالیش بشه !!
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali TiR نمایش پست ها
      شما به جا این همه تاپیک زدن اگه میرفتی درس میخوندی از برنامه عقب نمی موندی
      احتمالا دو روز دیگه میای میگی برا رتبه زیر 15000 شدن چ درسایی بخونم آخه از برنامه 2 روز پیشم جا موندم !
      وقتی که شما داری وقتتو اینجا به بطالت میگذرونی ، بچه های خر زن ! (تعبیر جدید خر خون) عین همین حیوون دوس داشتنی درس می خونن !
      تو این روزا علاوه بر کیفیت ، کمیت هم اهمیت زیادی داره . ینی ساعت مطالعتو باید خیلی ببری بالا . انتظار نداشته باش با خوندن روزی 5-6 ساعت ، با توجه به اینکه مدتی هم از درس خوندن دور بودی بیای غوغا کنی !
      کسی آش میخوره که پول بیشتری بده!
      شما اگه آش خوشمزه تری میخوای (رتبه پایین تر و تراز بالاتر) باید هزینه بیشتری(زحمت و تلاش و ساعت مطالعه بالاتر در کنار کیفیت) کنی .
      اما بحث بعدی !
      ببین گلم ! چرا انقد درصد میپرسی ؟ الان من بگم ریاضی 30 درصدبزنی به این رتبه 10 هزار میرسی (در کنار درصد های معقول دروس دیگه) تو میری 30 درصد مطالبو میخونی ؟ اگه جوابت بله ست خب غلط میکنی ( ببخشید اشتباه میکنی ! ) تو باید حداقل 70 درصد مطالبو بخونی تا به این درصد برسی . نابغه هم که باشی سوالاتی رو طراح مطرح میکنه که مجبوری با یه لبخندی ملیح از روش رد شی . تفکیک مطالبی که بچه ها واست میکنن ، از نظر اونا ساده ست . سوالات سخت کنکور هم معمولا از مباحثی هست که همه میگن اسونه !!!!
      مثلا کی فکرشو میکرد سوال تابع معکوسی که هر سال با عدد گذاری حل میشد پارسال با رسم نمودار و ترکیب با کاربرد مشتق حل شه ؟!؟!
      بعد از اونور! سوالاتی که همه میگن سخته ، مثلا هندسه پایه، 3 تا از 4 تا سوالش پارسال تو 30 ثانیه حل میشد .
      تو تاپیک قبلی نوشته بودی زیست نمیدونم 60 درصد میخونم که 50 بزنم !!!!! خب این ینی چی ؟! من نمی فهمم ؟ تفکیک مطلب تو زیست آخه ؟!؟!؟!
      کسی که راهنماگر خوبی باشه هیچوقت نمیاد بگه فلان مطلب رو بخون و بهمان مطلب رو نخون . حتی تو همین بازه زمانی تا کنکور. هیچکس علم و غیب نداره که کدوم مبحث آسون میاد کدوم مبحث سخت . پس من اصلا توصیه نمی کنم کدومو بخونی کدومو نخونی . تا هر جا که میتونی بخون و به درصد هم اصلا فک نکن . هر چی که خدا بخواد همون پیش میاد .
      فقط میتونم بگم میانگین 30 - 40 واسه این رتبه مدنظرت قابل پیش بینیه . هر چند کنکور هر سال سبک اکثر سوالاتش تغییر میکنه و درصد اصلا مطرح نیس . مهم ترازه
      پس نتیجه گیری این که دیگه نبینم تاپیک بزنی . هی نپرس چی بخونم چی نخونم .
      مث یه بچه خوب برو درستو بخون تا ایشالا رستگار شوی !
      عزتت مستدام !

15. Top | #30
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط thedude نمایش پست ها
      کتابو پودرش کردم هفته ای هم 2 بار دوره میکنم پس به نظر شما الگو در این بازه زمانی خوب نیست؟ تست های سراسری هم زدم
      باوا بشین الگو رو تست های تالیفیشو سرعتی بزن اینا دارن چرت میگن من خودم تو یه هفته 6 درس سال دومو کل تستا تالیفی الگو رو زدم همین دو هفته پیش

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن