نوشته اصلی توسط
behnam10alipour
داداش این روش نیاز به تکرار داره . من خودم از سال اول که قلمچی بودم بهم یاد دادند وم نم ناخوداگاه دیگه در ازمون ها اجرا میکنم . اما یه مقاله بود که برات میزارمش :
براي اينكه بتوانيم تكنيك زمانهاي نقصاني را بهخوبي اجرا كنيم و بازدهي اين روش را افزايش دهيم نياز است تا موازي با آن تكنيك «× و -» را نيز انجام دهيم. اينجاست كه تكنيك «× و -» به كمك زمانهاي نقصاني ميآيد.
اين دو تكنيك از شما ميخواهند كه بتوانيد همهی سؤالات را بررسي كنيد و هيچ سؤالي را نخوانده رها نكنيد؛ زیرا اين گونه ميتوانيد موفقتر باشيد. اين روشها به شما كمك میكنند كه ابتدا تمام سؤالات آسان و مباحثي را كه خوب ياد گرفتهايد پاسخ دهيد و كنار برخي سؤالات «×» بزنید كه عبارتند از:
سؤالاتي كه چالشي هستند، مطالبي كه سطحي خواندهايد، سؤالاتي كه شك داريد يا نياز به فكر بيشتر داريد تا به جواب درست برسيد، مطالبي كه ناقص ياد گرفتهايد و سؤالاتي كه نياز به تجزيه و تحليل داريد و ممكن است به علت عدم تسلط كافي، اشتباه پاسخ دهيد.
همچنين كنار سؤالاتي كه مبحث آن را ياد نگرفتهايد، درسهایي كه نخواندهايد، سؤالاتي كه بيش از حد سخت هستند يا آنقدر طولاني هستند كه بايد زمان بسياري صرف آن كنيد و رسيدن به جواب در زمان مقرر احتمال كمي دارد، «-» بگذارید.
با این کار ميتوانيد سؤالات هر درس را در وقت تعيينشده پاسخ دهيد و با توجه به تكنيك زمانهاي نقصاني به جاي كمبود وقت، كمي هم وقت اضافه داشته باشيد و با ذهني آرام و خيالي راحت در 15 دقيقهي آخر عموميها و حدوداً 30 دقيقهي آخر اختصاصيها به سؤالاتي كه «×» زدهايد فكر كنيد و اگر به جواب رسيديد، پاسخ خود را با اطمينان كامل وارد پاسخبرگ كنيد.
اين گونه اشتباهاتتان كاهش مييابد و ترازتان ناخودآگاه بالا ميرود؛ دقيقاً مانند ترازوهاي دوكفهي قديمي. وقتي غلطهايتان كه در يك كفه است كاهش يافته، ترازتان كه در كفهی ديگر است بالا ميرود؛ بيآنكه كار سختي انجام داده باشيد يا ساعت مطالعهی خود را به طور چشمگير افزايش داده باشيد يا تمرينات بسيار زيادي حل كرده باشيد و... . به مرور زمان بايد سعي كنيد كه به اين مهم هم دست يابيد و با افزايش ساعت مطالعه و حل تمرين و بالا بردن كميت، بر كيفيت كارتان بيفزايید و كمك كنيد تا تأثير روشهاي تستي بيش از پيش شود و تلفيق اين موارد برايتان مثمر ثمر شود. شما فقط توانستهايد با استفاده از روشها و تكنيكهاي ساده، بازدهي را افزايش دهيد و با يك تير دو نشان بزنيد؛ هم غلطهايتان را كاهش دادهايد و هم ترازتان افزايش يافته و بهتدريج به شناخت بهتري نسبت به خود ميرسيد و اشتباهاتتان روز به روز كاهش مييابد. همچنين باعث ميشود بر سؤالات مسلط شويد و استرس و اضطراب شما كاهش يابد و در همان حين آزمون با اين تكنيكها شروع به ارزيابي آزمون و عملكرد خود كني