سلام بچه ها لطفا اونایی که هردو کتابو دارن راهنمایی کنن که کدومش بهتره؟
سلام بچه ها لطفا اونایی که هردو کتابو دارن راهنمایی کنن که کدومش بهتره؟
من خط ویژه رو نمیدونم چیه دقیقا، ولی کتاب خیلی سبز گاج اگه ریاضیش مثل پارسال باشه عالیه، مخصوصا برای جمع بندی تو فرصت کم باقی مونده
من هردوتاش رو دارم و از هر دو راضیم
اما تست های خیلی سبز به نظرم بهتره
راجب درسنامه هم خیلی فرق ندارن برو جفتش رو نگاه کن از شیوه بیان هر کدوم بیشتر خوشت اومد اون رو بگیر
من مهروماه دارم بدک نیستش.بچه ها به این پست بیان شدیدا به کمک احتیاج دارم
با این درصدا تو منطقه2چه رتبه ای میشه اورد؟
سلام دوست عزیز
منم هر دو تاشو دارم.
گاج تمامی تستهای 80 بعد رو داره و تست تالیفی اش فقط از کتاب است و تستهای سنجش رو نداره.
خیلی سبز تست های 90 تا 94 رو داره و همچنین تستهای جامع سنجش تا94.
در مورد درسنامه گاج هم خوب کار کرده و هم خیلی سبز .
اما به نظر من درسنامه های خیلی سبز کامل ار از گاج هست.چون که همه چی رو دقیق موشکلفی کرده.(مثلا بعضی مطالب رو گاج ننوشته(البته این مطالب از نظر گاج کم اهمیت بوده) و در کل گاج تمامی مطالب مهم کنکور رو پوشش میده) اما درسنامه های گاج هم واقغا حرفی برای سخن دارن.تو بعضی درسنامه های مقاطع مخروطی و هندسه انصافا راه حل های خوبی نوشته.
حالا با این اوصاف انتخاب کننده شمایین.
حرف ما هم سند نیست.... لطفا هر دو تا شو ببینید و و فکر کنید (کمی) هر کدوم رو که باهاش حال می کنید بگیرید و بخونید تا انشاء... موفق و موید باشید./
یاعلی
من هردوش رو دارم خط ویژه رو از پارسال و خیل سبز رو از امسال
به جرات میگم برای جمع بندی خط ویژه خیلی سر تر هست
خیلی سبز یه جوریه!من خودم با کتاب ریاضی تجربی جامع خیلی سبز خیلی حال کردم اما با جمع بندیش نه
خط ویژه که خیلی خوبه . هم روش های حل و هم جامعیت درس نامه کامل و کافی هست .
خیلی سبز رو هم ندیدم .
سلام دوستان
در مورد دو کتاب جمع بندی خیلی سبز و خط ویژه گاج ( که امسال تک جلدی شده ) به شک افتادم . اگه از هر کدوم استفاده کردید ممنون میشم که خوبی ها و بدی هاش رو بگین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)