آزمون گرفتن از خودمون به سبک کنکور رو از کی شروع کنیم ؟؟؟
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
خب ببین تا 10 تیر که میخونی از 10 تیر به بعد هم شرو کن آمون دادن ....
این دیگه کار سختیه؟؟؟؟
خب خودتم میدونی اینو دیگههههه
از 11 تیر شرو کن به آزمون دادن ... الان دقیقا مشکلت چیه؟؟؟
خب ببین تا 10 تیر که میخونی از 10 تیر به بعد هم شرو کن آمون دادن ....
این دیگه کار سختیه؟؟؟؟
خب خودتم میدونی اینو دیگههههه
از 11 تیر شرو کن به آزمون دادن ... الان دقیقا مشکلت چیه؟؟؟
یعنی ده تیر دیر نیست ؟؟
بعد اینکه کنکور ۹۴ و ۹۳ داخل و خارج با سه تا آزمون جامع گاج و آخرین آزمون قلمچی و سنجش کافیه ؟؟
به نام خداوند سنگ و خداوند گنج //// خداوند شادی خداوند رنج
سلام کنکوری های عزیز ..
خسته نباشید ...
ببخشید زدن تست های کنکور به سبک کنکور رو از کی شروع کنیم ؟؟؟
دو هفته زمان کافی میتونه باشه ؟؟
خوب من تو همه درسام به اون تسلط کافی نرسیدم .. احساس میکنم اگر من تا حدود 10 تیر به خوندنم ادامه بدم میتونم به تسلط خوبی تو درسا برسم ..
مثلا اگه 70 درصد زیست رو بخونم .. واقعا اون 70 درصد رو تو کنکور بزنم ... خیلی آزمون بوده که فقط اندازه 10 تا سوال شیمی یا زیست رو خوندم و ده تاشم زدم و درست درومده .. تو فیزیک هم من چندین آزمون پشت سرهم فقط تو 1 سوال بی دقتی کردم و غلط زدم ولی بقیش درست و درصدم 91 شده ...اینا رو گفتم که بگم من وقتی میگم به تسلط برسم منظورم چیه ...
اما میترسم زمان کمی برای دوران آزمون گرفتن از خودم بمونه .. چون من مدیریت آزمونم خیلی کار نکردم .. میانگین تراز نیمسال دومم 6600 بوده ولی من هیچ وقت آزمونی نبوده که کامل کامل بخونم .. همیشه گزینشی خوندم ...البته تو خونه همه تست هارو زمان دار میزنم و کمتر از استاندارد کنکور .. مثلا سوالات فیزیک رو تو 65 ثانیه .. زیست رو 35 ثانیه و...
پیشاپیش از راهنماییتون یه دنیا ممنوم
تا ده تیر یکم ریسکه.... بنظرمن تا 4 بخون...... از شنبه 5 تیر کنکور گرفتنو از خودت شروع کن... ابتدا 92 بعد 93...94 و بعد برو 91و قبل ترشو وقت شد بزن.... و سعی کن مباحثی ک فک میکنی نیازه بیشتر بخونی بعد کنکور دادنت...تا تسلطت بیشتر بشه....
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری