سلام داداش وضعیت منم دقیقا مث خودته...
به نظر من این کارها رو بکن:
اول دوتا نکته مهم بهت بگم, ادبیات حتتتتتتتما مبحثی بخون یعنی شک نداشته باش, من خودم اوایل سال نشستم مث ...کتاب به کتاب خوندم هیییچچچچیی نفهمیدم!!! پس حتما مبحثیش کن و تو تابستون بهتر معنی کلمه(البته زیاد به خودت فشار نیار که حتما دفعه اول همه رو یاد بگیری, چون قرار تو قرابت ازش استفاده کنی و کلا یادگیری کلمه و املا, زمان باید صرف بشه براش ) و قرابت و ارایه رو حتماااا طی تابستون جمعشون کن بصورت کاملللللل...
دومی هم اینه که به نظر من خیلی بهتر که زیست رو کتاب به کتاب نخونی بلکه اینم دقیقا باید مبحثی بخون که یه برنامه ای رو دکتر عمارلو نوشته که نمیدونم دیدی یا نه!... هفتا مبحث تو زیست هست که میشه از هم جدا کرد که به ترتیب اگه اشتباه نکنم میشه اینها:
زیست مولکولی
گیاهی
بدن و جانوران
متابولیسم
ژنتیک
کلا چرخه ها
یدونه هم که اصن کلا شووووتن دیگه که فصلهای 3-4-6-7 پیشن...
که بهتر به این شکل بخونی وحالا اگه نخواستی همه رو بخونی, حتماااااا گیاهی با ژنتیک رو بخون چون یخرده اذیت میکنن طی سال...
عربی رو هم تابستون تموم کنی خیلی راحت میشه کارت,سال اول رو حتتتتتما یه نگاهی بنداز...
شیمی هم دوم و سوم رو بخون و تموم کن
ریاضی و فیزیک رو هم من خودم بدددجور توشون میلنگم به خاطر همین میخوام اول پایه رو ببندم کامممللل و بعد حدودا از هر کدوم 50 درصدی جدا کردم و میخوام تو تابستون اینها رو کار کنم....
راستی زبان رو هم با برنامه شهاب اناری بخون و تموم کن
ایشالله موفق باشیییییی برادررررر![]()