اقا این قلم چی اومده عمومی ها رو ادرس داده از چه کتابی هست خب اینجا ادم تقلبی میکنه درصدش توی عمومی بهتر میشه توی کنکور میخوای چیکار کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اقا این قلم چی اومده عمومی ها رو ادرس داده از چه کتابی هست خب اینجا ادم تقلبی میکنه درصدش توی عمومی بهتر میشه توی کنکور میخوای چیکار کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من فک میکنم گاج حداقل از قلمچی خیلی بهتره تقریبا بهترین کتاب قلمچی همون سه سطحیشه!
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
دور دنیا که عالیه ، سوالات که یکی هستن ولی فرقشون اینه که دور دنیا تک تک گزینه ها رو بررسی کرده ولی کانون ( البته ندیدم اونجوری که شنیدم! ) اومده جواب درست رو تشریح کرده ، اصن گزینه ی اشتباه دام ها رو بهت یاد میده تا گزینه ی درست![]()
ببینید دوستان
درسته گاج بهتره، اما بهترین کار تحلیل آزمونه! پاسخ های تشریحی گاج واسه مسائل کنکوری نیست! بهتره فیلم های تخلیل آزمون رو بگیرد. البته کنارش دور دنیا رو هم داشته باشید!
موفق باشید![]()
بدون شک دور دنیا در 4 ساعت گاج چون پاسخنامه جامع و کاملی داره واقعا قلم چی پاسخ نامش افتضاحه بعضی وقتا حتی همون سوالای کنکورا رو هم اشتباه حل کرده![]()
کتاب مکمل عمومی 97 سازمان سجنش بدستم رسید. باید بگم پاسخ تشریحیش به دور دنیا گاج نمیرسه. ولی خب با توجه اینکه دیگه گاج کتاب های نظام قدیمش رو ویرایش نمیکنه کار راه اندازه. ایشالا امسال به خوبی و خوشی بگذره.
"همه روز روزه بودن همه شب نماز کردن / همه سال حج نمودن سفر حجاز کردن
ز مدینه تا به کعبه سر و پابرهنه رفتن / ز ملاهی و مناهی همه احتراز کردن
شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن/ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن
به خدا که هیچکس را ثمر آنقدر ندارد / که به روی نا امیدی در بسته باز کردن"
سنجش کتاب های 90 به بعدش کنکورهای 90 تا 96 + آزمونهای جامعش رو شامل میشه! کتابای 90 به بعد هر درس جداست که بخوای بخری خیلی گرون میشه و پاسخ تشریحی دور دنیا بهتره و ارزش ندارن! نهایتش این باشه وقت اضاف داشته باشی بخوای جامع های سنجش هم بزنی که برای هر درس باید کلی هزینه کنی! که بازم میگم واقعا ارزش ندارن!
بعد برای امسال کتاب جدا برای 97 منتشر کرد! عمومی ها سال 97+ آزمون های جامعش 97 توی یک کتاب! که اسمش رو گذاشت مکمل تخصصی ریاضی 97 هم جدا تجربی 97 هم جدا
ویرایش توسط MH.FA2343 : 09 دی 1397 در ساعت 17:46
گمان نکنم قلمچی انتشارات حرفه ایی در زمینه کتاب باشد
حداقل نمونه کتابها و کارهایش ک کپی پیست از کارهای گاج هست.پس شما چراهمون نمونه اصلی رو نخری؟
سلام
من سوال های کنکور 97 رو چاپ کردم و تو بعضی درس های عمومی و اختصاصی پاسخ تشریحی اش رو پیدا نمیکنم مثلا پاسخ تشریحی زیست خارج رو پیدا نکردم
کسی از دوستان میدونه کجا باید پیدا کنم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)