ببینید من نمی تونم بگم حتی خودم چه رتبه ای می تونم بیارم فقط می تونم در حد اون رتبه تلاش کنم بعضیا حتی وقتی از جلسه میان بیرون می گن مثلا فیزیکو بالای 50 میزنم وقتی نتیجه میاد میبینه 20 درصد زده ... تو کنکور نمیشه خیلی پیش بینی کرد به نظرم... ولی اینکه بشه زیر 5000 منطقه آورد ممکنه حالا بستگی به شما داره که چیکار می کنین
تو ادبیات و دینی که بالای 60 زبان و عربی سعی کنین 40 یا 30 ب0 بالا بزنین من از رو تخمین رتبه قلم چی دیدم اختصاصیا 40 درصد منطقه 1 تا 2500 منطقه 2 تا 3500 میشه حالا اگه تاثیر معدلو برداریم همون زیر 5000 میشه ولی شما سعی کن اختصاصیارو 60 درصدشو خیلی خوب بخونی دیگه 30- 40 درصد بزنی...
زمین شناسی هم حتما بخون برادر... واسه زیر گروه دو خیلی خوشگل میکنه!! با هفت چیز خیلی سبز هم بخون...
ببین عمومیا رو میتونی به 40-50 برسونی ولی مشکل دروس تخصصیه.
زیست رو از معجزه زیست مهر و ماه بخون میتونی 40 تا ازش بگیری ولی خب کتابش واسه کسی که هیچی نخونده اصلا مناسب نیست ولی چون گفتی یه فصلایی خوندم کتاب مناسبیه برات.
شیمی اگه دوم روکاملللللل خوندی قبلا از روی مبتکران یا کتاب دیگه برو سراغ سوم.
تو شیمی کارت سخته چون از دوم تست سنگین میدن بعلاوه خوندن سوم تایم زیاد میخواد و تقریبا تو هر تست یه رد پایی از سوم هست که نمیدونم با این حجم از درسا میتونی برسونی خودتو یا نه .
حالا بخون کار نشد نداره ایشاالله که میرسی.
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)