بهتر...
پس انگیزتو یافتی...
خدارو شکر...
امیدوارم موفق شی
ی کلی عشق نثارت کردم
سلام نیلوفر خانم ..راستش یه چیزی میگم گوش کن...اکه تا الان نخوندی کاری نمیتونی بکنی..گذشته گذشته باید اینده رو بچسبی...از درس خوندن لدت ببر...تلاشت رو بکن اون بالایی خودش میدونه...درسته شاید نتونی اون چیزی که میخای بشی دور از دسترس باشه ولی خارج از دسترس نه....اگه نمیخای ادامه بدی میخای چیکار کنی خو بشینی گریه کنی تو خودت؟ سال کنکور ادم رو ادم میکنه..اگه قراره اینقدر راحت جا بزنی و. سختی هارو برنده کنی که فقط همه چی رو از دست دادی..یادت باشه به این فکر کن اگه الان میخای الان جا بزنی بشین فک کن اگه الان جا نزنی چن سال دیگه از بقیه جلوتری؟؟به این فکر کن همین سال توی مهر موقع امضا کردن ثبت نام دانشگاه پزشکی یادت میاد ان 56 روز ...بادت مباد که به خودت نگفتی نمیشه بلکه گفتی اگه میشه چی میشه!!!و شد ..تو 56 روز جوری کار کردی که خیلیا تو 300 روز نکردن برام منم دعا کن
I LOVE BIOLOGY
^______________________^
دوست عزیز انگیزه دادن با دروغ گفتن به خود فرق میکنه ... یکی میاد اینقد بهش انگیزه میدن به این باور میرسه که آره بابا منم میتونم الان زوده بعدن شاید شروع کنم بعد وقتی نزدیک کنکور میشه سرش به سنگ میخوره خیلیا اینطوری میشن .. اگر انگیزه میدیم هم باید منطقی باشه ... شاید رسیدن به رتبه زیر 1500 تو این مدت خیلی خیلی سخت باشه(نمیگم غیر ممکن) ولی خیلی سخته کسی میتونه به این رتبه برسه که هوشمند عمل کنه وقتشو مدیریت کنه نه اینکه بیاد بگه آیا من میتونم آیا میشه آیا نمیشه آی بدبخت میشم نمیشم و فلان .... در ضمن همه چی ایمان به خدا نیست .. یه حرف قشنگه میگه از تو حرکت از خدا برکت ... طرف حرکتو نزده برکتو میخواد ..
اینایی هم که میگن نمیشه عقده ای نیستن دوست عزیز یه کم واقع بین هستن ...
بازم تو خوبی
الان تو فک و فامیل ما 6 نفر کنکوری هستند !
خوندم ها..اما زیاد نه !
میترسم بد شانسی بیارم و رتبه بد بیاد !
اون روز روز خجالت میشه برام
یدونه هم دوست دارم..اون خیلی میخونه درس ، اون دیگه پزشکی در میاد من دیگه هیچی محو میشم ! ( رفته آزمون سنجش شرکت کرده ، 2 هزار اورده )
تا 3000 اش ک سیاهی لشگرن همه در یه سطحن تقریا بقیش تصاعدی سخت میشه
والا در شرایط ایده آل!میتونی برسی ولی دل خودتو همچینم صابون نزن که 100% میرسی به رتبه ات (که اگه هم نرسیدی ناراحت نشی)
ولی یه نکته هست که اگه الان بخونی حتی اگه امسالم قبول نشی,داری درس میخونی دیگه بادمجون واکس نمیزنی.
حداقل رتبه سال بعدیت بهتر میشه
فروم اینام بزار کنار وقت میگیرن تلگ و اینام همچنین!یه مدت بیخی شو
ضمنن g l .
خاهر من فقط باید بشینی و بخونی ...
شدنش در صورت خوندن و تلاش کردن میشه ....
به نظر من روزی 15 ساعت بخونید میشه ....
امید الکی نمیدم ....
بر اساس تجربه ای که تو این چند سال که کنکور دادم و کسب کردم میگم .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)