سلام
اولا با احترام به دبیرتون باید بگم کل سوالات نهایی و حداقل 60 درصد سوالات مباحث دیفرانسیل با تطابق بالا از کتاب دیفرانسیل طرح میشه
برای این ادعا اثبات عینی هم دارم کتابی به اسم (کاش کتاب های درسی را میخواندم مولف اقای افشین خاصه خان تو گوگل بزنید اسم این کتابو میاره)که یه ماه هست به چاب رسیده و دونه دونه سوالات ریاضی کنکور های ریاضی تجربی و انسانی رو بعد تحلیل با تمارین کتاب درسی تطبیق داده
اما برای نهاییتون:
1)از فصل صفر اثبات نامساوی مثلثی و اثبات یکتا بودن عوض خنثی جمع و ضرب و یا منحصر به فرد بودن قرینه یک عدد رو بخون
برای فصل یک که محاسبات همگرایی رو بلدی
کافیه به اثبات همگرایی با استفاده از تعریف کار کنی
و قضیه های کتاب که خودشون نکات کنکوری هم هستن
2)از فصل دوم هم مثل فصل یک محاسبه حد و رفع ابهام رو تو تست و اینا به اندازه کافی کار کردی ولی فقط حق استفاده از روش های بجز هوپیتال و هم ارزی های بسط تیلور داری بجز هم ارزی sinx=x بشرطی که x به صفر میل کند و میتونی از هم ارزی های فصل یک که تو کتاب گفته شده و فک کنم نامساوی برنولی که تمرین فصل صفر هست استفاده کنی
بیشتر روی اثبات حد از روی دنباله کار کن
مشتق که واقعا هیچی نداره رو رسم نمودار کار کن
3)انتگرال هم که روابط و قضایا رو خوب بخون محاسبات سری و مساحت به عوان حد مجموع رو خوب بخون کلا انتگرال رو نمیشه کاریش کرد سعی کن کامل بخونی
برای هر شماره یه روز وقت بذار تو کنکور هم میتونی دیف بزنی
برای بیماریت هم برو دکتر البته ان شا الله که چیزی نیست
یا علی
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ویرایش توسط amin278 : 02 خرداد 1395 در ساعت 14:53
چه تاپیک پرمحتوایی:/
من معمولا از آخر به اول میخونم...از آخر شروع کردم دیگه روم نشد برم اول
اما به توصیه ی دوستان گوش بدین اینا همشون اهل دل هستن سرد و گرم روزگار چشیدن.
پ.ن: لطفا بیشتر توضیح بدین منم میخوام چاق شم
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
ویرایش توسط laleh74 : 02 خرداد 1395 در ساعت 15:14
اینجوری گفتی من الان شک کردم خودم مریضم یا تو!
من وعده ای کمش 2تا بشقاب پر میخورم این چند روزم گاهی 3 تا البته سومی دیگه لبریز نیست خخخ یه نوشابه خانواده رو نهایتش دو روزه میخورم ولی وزنم 58-59 هست تکونم نمیخوره البته تا پارسال حواسم به خوردنم بود که زیاد نخورم وزنم تا رو 53 اومد پایین امسال دیگه حسش نبود هرچی میرسم میخورم تا 58 زود اومد م بالا فعلا خداروشکر ثابتم خو لامصب درسم زیاد نمیخونم که بخوام بگم سوخت و سازم بالاس همش یا نتم یا پا تلویزیون
واقعا شک کردم که من مریضم یا تو
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
چند وقته زیر دلم درد میکنه اما چون کنکور دارم، فرصت نمیکنم به دکتر مراجعه کنم.
کتابایی که سایزشون بزرگه مثل زبان پیش یا سری شیمی ها، خعلی دلمو درد میارن.
خواهش میکنم کمکم کنین ...
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
من تقریبا برای نهایی سوم 1 ماه بی خوابی کشیدم ، اخرش هم تاثیر معدل شد 25 درصد مثبت . تنها اب باریکه ای که میشد از دیگران در کنکور جلو بزنم ( با وجود این سهمیه ها و راند ها و.... یی که به لطف خدا هیچکدوم رو ندارم ) نابود شد و رفت . الان که دیگه این 5 درصد هم دردی دوا نمیکنه .
به هر حال فکر و ذهنم رو گذاشتم روی کنکور . با دانش کنکوریم میرم سر امتحان نهایی . استرسم هم تقریبا داره به سمت صفر میل میکنه . اخرین ازمون گزینه دو که جامع بود معارف رو 70 زدم و از 7 سوال دینی 4 هم فکر کنم 5 تاش رو درست زدم . با همین توشه فک کنم یه 15-16 نمره ای رو زاپاس دارم
کلا امتحانات نهایی برای اون هایی که از اول سال برای کنکورشون هم هیچی نخوندند ، ترس اوره . بهتره که لاقل از این 1روز و نصف برای دینی بهترین استفاده رو ببرند .
وزنت احتمالا یا از 1- تیروئیده یا از 2- پرخوری عصبی (که میگی نمیخورم)
البته اونایی که پرخوری عصبی دارن حواسشون نیست
که مثل گاو(خودمو میگم) میخورن استرس؟؟
پارسال این موقع عینِ خیالم نبود
البته هیچی هم نشدیم تهش
^______________________^
این پارسالم موقع امتحانات مارو منکوب کرد با این استرسش ...
برو پی کارت دیگه ... از چی میترسی
نهایتش اینه که بدبخت میشی میوفتی گوشه خیابون!
میدونم روحیه دادن از خصوصیات بارز بنده است!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)