خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: امسال ماه رمضون رو .... ؟

رأی دهندگان
    34. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله روزه میگیرم

21 61.76%
    • خیر عذر شرعی دارم

2 5.88%
    • خیر به دلیل کنکور روزه نمیگیرم

11 32.35%
    صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 71
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

روزه گرفتن در ماه رمضان قبل از کنکور

سلام. مستقیم میرم سر اصل مطلب

چرا نباید به بهانه کنکور روزه خواری کنیم؟

اولا روزه از واجبات هست و کسی واجبات رو ترک کنه در هدفش توی زندگی موفق نمیشه.

ثانیا دلایل زیاید هست که روزه آسیبی به درس خوندنمون وارد نمیکنه. مثلا ممکنه کسی بگه که هوا گرم هست و من نمیتونم روزه بگیرم چون آب بدنم کاهش پیدا میکنه و نمیتونم درس بخونم در صورتی که شما در هوای گرم قرار نیست بری سر ساختمون کار کنی. یا قراره در منزل درس بخونی یا در کتابخونه حتی اگه کتابخونه میری هم میتونی صبح زود از منزل خارج بشی و گرما رو تحمل نکنی. خدا رو شکر همه کتابخونه ها هم یا سایه هستن یا سیستم برودتی مناسب دارن.

الان دوره یادگیری و تست و ... نیست بلکه دوره جمع بندی کردنه. بازه های زمانی مطالعه در دوران آموزش و تست طولانی هستن و ما مثلا 1 ساعت درس میخونیم و بعدش چند دقیقه استراحت میکنیم در حالی که در دوران جمع بندی اینطور نیست و میشه در عرض 20 دقیقه نیمی از نکات مهم یه فصل از شیمی رو مرور کرد. با توجه به اینکه در این دوران صرفا تست های مهم رو که علامت گذاشتیم بررسی میکنیم یا معدود تست های کتابهایی مثل سیب مهروماه یا خط ویژه رو حل میکنیم ( شما رو جون همه بازیکنا و بازیگرا و تیم های مورد علاقتون، اینجا بحث کتاب و منابع کنکور نکنین) انرژی در حدی مصرف نمیکنیم که بگیم روزه گرفتن برامون دردسر میشه.

فقط هم یه آزمون سنجش در کل ماه رمضون پیش رو داریم که اونم اگه به خاطر روزه بودن تراز پایین آوردین باید خوشحال باشین چون بقیه اکثرا (متاسفانه) روزه نیستن و به همین دلیل ازتون جلو زدن و شاید هم بیخودی مغرور بشن و سر جلسه کنکور همین موضوع باعث جلو افتادن شما بشه.

چیزی که من از مشاور ( مشاور واقعی منظورمه ها نه دکترای روانشناسی از فلان جا) شنیدم اینه که بهتره در ماه رمضان ابتدا درس های سنگین تر رو به صورت بازه های کوتاه مدت 20 الی 30 دقیقه ای دوره و جمع بندی کنیم بعدش بریم سراغ درسای عمومی. مثلا بعد از سحر میتونیم نیم ساعت وقت بزاریم و قسمت تست های استوکیومتری محلول ها رو حل کنیم. بعدش بریم در 20 دقیقه تعدادی تست های مهم و علامت زده انتگرال رو مرور کنیم و ... وقتی هم که ظهر شد بریم سراغ تاریخ ادبیات و آیه های دینی و لغت و ... چون تحلیلی نیستن و صرفا روخوانی و مرور برای اطمینان از حفظ بودن هستن نگرانی از بابت تحلیل انرژی نداریم.

یه چیزی رو یادتون نره فقط، بار کج به منزل نمیرسه. درسته نظام خلقت سنت امدادالهی داره و عام هست ولی شما فکر نکن که میتونی واجبات دین رو ترک کنی و امیدوار باشی خدا کمکت کنه بری سر جلسه درس دینی ضریب3 رو درصد بالا بیاری و همچنین در هنگام مواجهه با سوالات سخت زیست و شیمی که همه دچار استرس و اضطراب میشن اونجاست که همگی پی خواهیم برد سنت توفیق الهی به هیچ وجه عام نیست و "الله مع المحسنین"

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      میدونید که مسافر نباید روزه بگیره

یه کاری که تو شهرای کوچیک میشه کرد اینه که اذون صبح نیت روزه کنی ولی بعدش 4 فرسخ از حد ترخص شهر رد بشی و بعد روزه رو باز کنی!(چون حکم مسافر رو داری). و بعد برگردی خونه و درست رو بخونی!

از نظر شرعی اینکار هیچ مشکلی نداره و بعدش هم میشه خیلی خوب درس خوند ولی از لحاظ وقت رفت و برگشت و پول بنزین(!) و ...... نمیصرفه!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شاید بعضی ها بیماری ويا مشکلات جسمی دارن بعدا میتونن بعد رفع مشکل روزه بگيرن اون هیچ
      دوما آره موقع جمع بندی هستش و انرژی زیادی نميگيره واين واسه کسایی که قبلا خوندن و وقت جمع کردنه نه کسی که تازه شرو کرده و حتما هم ادامه ميده.... بازه بیست دقیقه براش موثر نيس چون نخونده قبلا جمع بندی نميشه..
      البته بعدا ميشه با کفاره و سی روز روزه جبران کرد ولی سخت تره

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Flicker_Of_Hope نمایش پست ها

یه کاری که تو شهرای کوچیک میشه کرد اینه که اذون صبح نیت روزه کنی ولی بعدش 4 فرسخ از حد ترخص شهر رد بشی و بعد روزه رو باز کنی!(چون حکم مسافر رو داری). و بعد برگردی خونه و درست رو بخونی!

از نظر شرعی اینکار هیچ مشکلی نداره و بعدش هم میشه خیلی خوب درس خوند ولی از لحاظ وقت رفت و برگشت و پول بنزین(!) و ...... نمیصرفه!
      کلاه شرعی؟؟

چه حوصله ای

------------

موافقم....سر کنکور خدا قهرش میگیره....بدبخت میشیم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wild Rose نمایش پست ها
      کلاه شرعی؟؟

چه حوصله ای

------------

موافقم....سر کنکور خدا قهرش میگیره....بدبخت میشیم
      کلاه شرعی نیست که!
      یه راه هست برا کسی که نمیتونه روزه بگیره!
      پرسیدم ، این کار هیچ مشکلی نداره....

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ن من روزه ميگرم...
      ولي خب بعد سحر تا وقت نماز ظهر درس ميخونم...بعدش نماز...بعدشم خواب تا وقت افطار...بعد ي ساعت استراحت-تاوقتي ماه عسل تموم شه-بعدش دوباره درس تا وقت سحر...
      يجورايي صبح و شبم جا بجا ميشن...

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
      پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
      جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
      (مارک تواین)

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اینا همه تخسیر آمریکا اسرائیله دو تا رمضون تو یه کنکور
      اون زنه هم که هست طرفدار شاهه
      برن گم شن
      ماه رمضون خیلی خوبه
      سحری صبونه ناهار عصرونه افطار شام
      ر.ا : با اقتدار روزه میگیرم امیدوارم طاقتشو داشده باشم خصوصا تو اهواز که خرما پزونه
      پیشاپیش نماز روزه هاتون قبول
      ویرایش توسط magicboy : 31 اردیبهشت 1395 در ساعت 21:25

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سفرنامه ماركوپولو صفحه ٣٤٣
      درسفر به دور دنيا به سرزميني به نام ايران رسيدم كه مردمانش عادت عجيبي داشتند.
      آنهايكماه ازسال را يواشكي غذاميخوردند.

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط magicboy نمایش پست ها
      اینا همه تخسیر آمریکا اسرائیله دو تا رمضون تو یه کنکور
      اون زنه هم که هست طرفدار شاهه
      برن گم شن
      ماه رمضون خیلی خوبه
      سحری صبونه ناهار عصرونه افطار شام
      ر.ا : با اقتدار روزه میگیرم امیدوارم طاقتشو داشده باشم خصوصا تو اهواز که خرما پزونه
      خدایا خودت به همه کمک کن از جمله خودم
      زیر کولر گازی.....دیگه دردت چیه؟

10. Top | #10
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ب قول یکی از دوستام...از وقتی ک تونستم روزه رو بنویسم حتی ی روزشم نخوردم...

ب نظر من کسی ک کنکور داره اگ روزه نگیره مشکلی پیش نمیاد ولی ب شرطی ک دوطول سال روزه هاشو بگیره...

ولی من خودم بااینکه کنکوردارم..ماه رمضونو روزه میگیرم...ب امیدخدا
      دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
      خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
      و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...

11. Top | #11
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کلاه شرعی نیست که!
      یه راه هست برا کسی که نمیتونه روزه بگیره!
      پرسیدم ، این کار هیچ مشکلی نداره....
      نه باو...

نعوذبالله...خدا ک بچه نیس بااین کارا گول بخوره...مگ اینکه آدم بخاد خودشو گول بزنه...
      دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
      خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
      و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...

12. Top | #12
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من پرسیدم اگه خودت تشخیص بدی نمیتونی روزه بری حالا به هر دلیل درسی یا ... میتونی بعدا بری
      حتی اگه هم احتمال بدی برات ضرر داره میتونی بعدا بری
      حالا اگه من نوعی تو این دسته افراد باشم ایا گناه کردم؟

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosienrh نمایش پست ها
      من پرسیدم اگه خودت تشخیص بدی نمیتونی روزه بری حالا به هر دلیل درسی یا ... میتونی بعدا بری
      حتی اگه هم احتمال بدی برات ضرر داره میتونی بعدا بری
      حالا اگه من نوعی تو این دسته افراد باشم ایا گناه کردم؟
      فقط در صورتی که پزشک تشخیص بده ضرر داره براتون میتونید نگیرید .(میتونید از دفتر مرجعتون سوال کنید تا نظرشون متفاوت نباشه )

دوستان توجه داشته باشن که هر روزی که به طور عمدی روزه نگیرن باید کفاره 60 روز رو بدن یعنی به ازای هر روز 60 روز روزه بگیرن (البته چیز های دیگه هست مثلا سیر کردن 60 فقیر ) و ازین 60 روز 30 روزش باید پشت هم باشه

شما روزه رو بگیرید و به خدا توکل کنید .
      مطمئنا خدا هم شما رو یاری میکنه .

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Karegar نمایش پست ها
      نه باو...

نعوذبالله...خدا ک بچه نیس بااین کارا گول بخوره...مگ اینکه آدم بخاد خودشو گول بزنه...
      سفری کردن روشی هست که از گذشته استفاده میشده
      البته باز هم به نوعی کلاه شرعی هست به نظرم
      خوبه میخواین بشینین زیر کولر درس بخونید
      یه سر برید سر پروژه های عمرانی که کارگرا روزه هستن زیر آفتاب چی میگید ؟!!!

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

سلام، تبریک میگم شما تونستی خدارو گول بزنی . واقعا که بعضی مسلمانان چه کارهایی که نمی کنند شما اگه میخوای خدارو گول بزنی 60کیلومتر اصراف بنزین و ایجاد ترافیک ... کنی تو دلت با خدات صحبت کن
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن