من که شخصا با شکم خالی بهتر درس میخونم. ولی با لب تشنه واقعا سخته درس خوندن تو این گرما.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
من که شخصا با شکم خالی بهتر درس میخونم. ولی با لب تشنه واقعا سخته درس خوندن تو این گرما.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
سوال: حكم شخصی كه شغل او سخت و دشوار است و در شهر بسیار گرمی كار میكند و عملاً روزهگرفتن در تابستان برای وی تقریباً غیر ممكن است، چیست؟جواب: اگر میتوانند از ساعات كار كم كنند و روزهها را بگیرند و از بركات آن محروم نشوند؛ و اگر این كار میسر نیست، هر روز صبح به قدر مسافت شرعی مسافرت كنند و روزه خود را در آنجا افطار نمایند كه فقط قضای آن روزها به عهده شخص میآید و كفاره ندارد. والله العالم
البته باید دید درس خوندن واسه کنکور کار سخته یا نه !!!
طرفای شما که رطوبت زیاده راحت ترین .
مگه میشه باشی و روزه نگیری
محاله نتونی محاله نگیری
بچه جان روزتو بگیر ...کنکور مهمه یا اخرت ؟ البته ی وجه اشتراک دوتاشون دارن اونم فرصت دوباره برای انجامشونه !
درضمن همین ماه رمضون که قربونش برم ی ماه وقت اضافه داده تا من خودمو توش بازسازی کنم خدایا قربونت هوامونو داری....اما خیلیا میپیچونن عبادت تورآ .......... وای بر گمراهان!
دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
ویرایش توسط Karegar : 01 خرداد 1395 در ساعت 03:34
عاغا اونایی ک دارن مردونه میخونن و میخان اون ی ماهم درست حسابی بخونن ...
روزه نگیرن اون دنیا دینشون گردن من...فقط ب شرطی ک خودشونو گول نزنن و واقعا بخونن...
دین واس خوشبختی اومده...خداب این علم کامل داره ک اون ماه چقد ماه سرنوشت سازیه...
دست بندازید تو گلوتون حالت استفراغ بگیرید روزه برای کسی که دل درد داره واجب نیست خخخخخخ خدارو گول
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
من فکر نمیکنم اصلا بشه با شکم گرسنه درس خوند / بعدشم که عین گاو میخوری سنگین میشی ازون ورم نمينوني بخونی / امتحانش مجانيه ي روز امتحان کنید متوجه می شید
Sent from my HTC One using Tapatalk
میتونین شب ها بیدار باشین و تا سحر بخونین و بعد از خوردن سحری و خوندن نماز تا نماز ظهر بخونین بعدشم راحت بگیرین بخوابین تا موقع افطار کلا هم میشه باین روش 11 ساعت هم خوند دیگه در بدترین حالت و با استراحت بین درسی زیاد میشه 10 ساعت.
شما که نمیخواین تو ماه رمضون کنکور بدین که گرسنتون شه و درضمن این ماه ماه سرنوشت سازی هست ولی 4 ساعت روز کنکور سرنوشت سازتره که روزه ندارین و خدا هم بیشتر از بقیه کمکتون میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)