خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 28 نخستنخست ... 78918 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 414
    1. Top | #106
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakhaki نمایش پست ها
      یه چیز ذکر کردی برای معافی وضع من چطوری میشه ؟ میتونی بگی ؟ پدرم 10 درصد جانبازی و 15 ماه جبهه داره ینی در مجموع میشه 25 امتیاز در صورتی که بنیاد ت اقبل عید رفته بودیم میگفت باید 30 امتیاز داشته باشین که معاف شم . الان تغییر کرده ؟
      با قانون جدید خودت که هیچ . دادشتم معافه اگه داری

2. Top | #107
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      تا فردا پس فردا ظرفیتم زیاد میکنن

3. Top | #108
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی جواب منو نمیده؟

4. Top | #109
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . من پدرم 24 ماه جبهه و 25 درصد جانبازه . 2 تا سوال دارم ؟
      1- یه برادرم کل سربازیش و یکی دیگه نصف سربازیش رو معاف شد . ایا با قانون جدید من هم میتونم امید به معافی داشته باشم؟
      2- ایا این قانون تو کنکور 95 اجرا میشه ؟ اگه بشه به چه شکله و با چه رتبه هایی میشه پزشکی قبول شد؟؟

5. Top | #110
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      یه امار جالب پری روز تو بنیاد رفته بودم میگفت خنده ام گرفت میگفت که کلا سال 94 15000 نفر بودن از 8600 تاشون افرادی بودن که دانش اموز بودن بقیه یه مدرک دانشگاهی داشتن اومدن کنکور تجربی بدن نکته جالب ترش این بود که افرادی که ترازشون به قبولی پزشکی میخورد 1200 بودن در جریان باشید تا 1000 هزار ایثار پزشکی دندون دارو قبوله میشه
      یعنی اونی که یکم میخوند قبول بود همین یکم 1000 ایثار میشه 55000 هزار کشوری ایا شما نماینده مجلس باشی امار های دقیق دستت باشه یه کاری نمی کنی زیر 25 درصدم بیان تو سهمیه باهم بخونن احتمالا سال دیگه میشه تعداد شرکت کنندگان 30000 نفر بازم خوبه یاد دوران خودم افتادم که کنکور ریاضی میدادم سال 87 اون موقعه هم ایثار سی هزار نفر بود برای قبولی رشته ها تاپ باید زیر 20 هزار کشوری میشدی بازم سخت نیست بچه از هر درسی سی درصد بزنیم قبولیم نگران نباشید
      سلام
      می تونم بپرسم که آیا شما واسه قبولی توی رشته ی قبلیت از سهمیه ایثارگران استفاده کرده بودی یا نه ....؟؟؟

آخه من شنیدم که می گن هر کسی اجازه داره فقط یک بار از این سهمیه استفاده کنه ...!!!!!

6. Top | #111
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahyd نمایش پست ها
      با قانون جدید خودت که هیچ . دادشتم معافه اگه داری
      سلام آقا وحید

بالاخره سرنوشت این قانونی که فرمودین تصویب شده چی شد .. .؟؟؟؟

آیا شورای نگهبان اونو تایید کرد یا نه... ؟؟؟

اگه شورای نگهبان اونو تایید کنه ، به نظرت تاثیرش به کنکور امسال می رسه یا نه ... ؟؟؟

از کجا می شه فهمید که تاثیرش به امسال می رسه یا نه ... ؟؟؟

راستی شــــــما داخل مدرسه ی شاهد درس میخونی که این اینقدر تعداد سهمیه دارای کلاستون زیاده ؟؟؟؟؟

ممنون بابت خبررسانیت ...

7. Top | #112
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اقا وحید . تو که خبر داری به نطرت این قانون کی اجرا می شه چند درصد احتمال داره تو کنکور 95 هم باشه به فرض که تا یه ماه دیگه اجرا بشه دیگه نباید سدی برای اجراش باشه چون هنوز کنکور برگزار نشده ممکنه تو 95 تاثیرش ندن با توجه به اینکه سهمیه ایثار بر هم نمیشه ممنونم شما که اطلاع داری سریع جواب بدی

8. Top | #113
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      da.png
      ایشالله که اعمال بشه.
      این پیامی بود ک به سنجش زدم
      .و این جوابش

9. Top | #114
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام
      می تونم بپرسم که آیا شما واسه قبولی توی رشته ی قبلیت از سهمیه ایثارگران استفاده کرده بودی یا نه ....؟؟؟

آخه من شنیدم که می گن هر کسی اجازه داره فقط یک بار از این سهمیه استفاده کنه ...!!!!!
      سلام احسان جان قبل تو خصوصی پیام میدادی دوست داشتم جوابتو تو خصوصی بگم حسادت ایجاد نشه ولی اینجا میگم احسان جان من از ازاد استفاده کردم وقبول شدم لیسانس کامپیوتر گرفتم که کاش نمیگرفتم دانشگاه ازاد هر چند بار که بخوای میتونی از سهمیه استفاده کنی در مورد دولتی فقط یک باره من اصلا استفاده نکردم زمانی شما از سهمیه استفاده کردی که دانشگاهی قبول شی

10. Top | #115
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش این لینکی که گذاشتی فقط از سهمیه 25 درصد و بالاتر گفته و به پایین تر اشاره ای نکرده چرا؟؟!!جالبه تاریخش هم ماله امروزه ولی به تغییرات اشاره نشد.
      ینی شورایه نگهبان تایید نکرده؟؟

11. Top | #116
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      'گفتم که باید تماس بگیرید بنیاد تهران
      یکی از دوستان مستقیم با مشاور بنیاد تهران صحبت کرده و گفته خیالتون تخت که به امسال نمیرسه برای سالهای بعد هم خیلی احتمالش ناچیزه
      این لینک ها هم داخل کانال خود بنیاد بود که امروز فکر کنم پستش رو گذاشته بودن که کپی کردم براتون
      موفق باشید
      اوکی عزیزامیدوارم حرفه شما باشه و نرسه!

12. Top | #117
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      حرف من نیس
      چطور مگه؟
      ببخشید حرفه دوستتون.
      همینطوری اخه اینجوری تعداد بیشتری از این سهمیه استفاده میکنن و الکی دانشگاه ها پر میشه

13. Top | #118
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_MhD نمایش پست ها
      ببخشید حرفه دوستتون.
      همینطوری اخه اینجوری تعداد بیشتری از این سهمیه استفاده میکنن و الکی دانشگاه ها پر میشه
      ظرفیت اضافه نشده که تعداد بیشتری برن دانشگاه
      ظرفیت همونه
      پس به ضرر بقیه نیست که هیچ اتفاقا به نفعشونم هست چون تعداد افراد بدون سهمیه کمتر میشه از اون طرفم کسایی که سهمیه دارن بیشتر میشه و چون ظرفیت ثابته یعنی زیاد نشده رقابت بیشتر میشه و کسایی که رتبه بهتری بیارن میرن دانشگاه
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

14. Top | #119
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      ظرفیت اضافه نشده که تعداد بیشتری برن دانشگاه
      ظرفیت همونه
      پس به ضرر بقیه نیست که هیچ اتفاقا به نفعشونم هست چون تعداد افراد بدون سهمیه کمتر میشه از اون طرفم کسایی که سهمیه دارن بیشتر میشه و چون ظرفیت ثابته یعنی زیاد نشده رقابت بیشتر میشه و کسایی که رتبه بهتری بیارن میرن دانشگاه
      عه اینجوریه؟؟من فک کردم ظرفیت رو هم افزایش میدن پس کارشون سخت تر شد که!

15. Top | #120
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من واقعا دلیل اینکه بعضی از دوستان نمیخوان همه اونایی که پدرشون جانبازه از سهمیه استفاده کنن رو نمیفهمم .
      اگه واقعا به ارزش گذاشتن باشه همه اونهایی که رفتن جبهه ارزششون بالاست . ولی اگه فقط قراره اونایی که درصد جانبازی بالایی دارن نسبت به بقیه بیشتر ارزش داشته باشن که پس کلا معنی ارزش رو باید تو فرهنگ لغت تغییر داد.
      ببخشیدا ولی مگه باباهای ما رفته بودن اونجا د.ا.ف بازی کنن !؟

حالا که پدر ما نه جانبازی داره نه ازادگی . ولی خب اینکه یه سری چیزارو ادم فقط و فقط برای خودش بدونه کار درستی نیست
      ویرایش توسط Hossein.A : 04 خرداد 1395 در ساعت 16:40

صفحه 8 از 28 نخستنخست ... 78918 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن