سلام . من پدرم 24 ماه جبهه و 25 درصد جانبازه . 2 تا سوال دارم ؟
1- یه برادرم کل سربازیش و یکی دیگه نصف سربازیش رو معاف شد . ایا با قانون جدید من هم میتونم امید به معافی داشته باشم؟
2- ایا این قانون تو کنکور 95 اجرا میشه ؟ اگه بشه به چه شکله و با چه رتبه هایی میشه پزشکی قبول شد؟؟
سلام آقا وحید
بالاخره سرنوشت این قانونی که فرمودین تصویب شده چی شد .. .؟؟؟؟
آیا شورای نگهبان اونو تایید کرد یا نه... ؟؟؟
اگه شورای نگهبان اونو تایید کنه ، به نظرت تاثیرش به کنکور امسال می رسه یا نه ... ؟؟؟
از کجا می شه فهمید که تاثیرش به امسال می رسه یا نه ... ؟؟؟
راستی شــــــما داخل مدرسه ی شاهد درس میخونی که این اینقدر تعداد سهمیه دارای کلاستون زیاده ؟؟؟؟؟
ممنون بابت خبررسانیت ...
سلام اقا وحید . تو که خبر داری به نطرت این قانون کی اجرا می شه چند درصد احتمال داره تو کنکور 95 هم باشه به فرض که تا یه ماه دیگه اجرا بشه دیگه نباید سدی برای اجراش باشه چون هنوز کنکور برگزار نشده ممکنه تو 95 تاثیرش ندن با توجه به اینکه سهمیه ایثار بر هم نمیشه ممنونم شما که اطلاع داری سریع جواب بدی
سلام احسان جان قبل تو خصوصی پیام میدادی دوست داشتم جوابتو تو خصوصی بگم حسادت ایجاد نشه ولی اینجا میگم احسان جان من از ازاد استفاده کردم وقبول شدم لیسانس کامپیوتر گرفتم که کاش نمیگرفتم دانشگاه ازاد هر چند بار که بخوای میتونی از سهمیه استفاده کنی در مورد دولتی فقط یک باره من اصلا استفاده نکردم زمانی شما از سهمیه استفاده کردی که دانشگاهی قبول شی
ظرفیت اضافه نشده که تعداد بیشتری برن دانشگاه
ظرفیت همونه
پس به ضرر بقیه نیست که هیچ اتفاقا به نفعشونم هست چون تعداد افراد بدون سهمیه کمتر میشه از اون طرفم کسایی که سهمیه دارن بیشتر میشه و چون ظرفیت ثابته یعنی زیاد نشده رقابت بیشتر میشه و کسایی که رتبه بهتری بیارن میرن دانشگاه
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
من واقعا دلیل اینکه بعضی از دوستان نمیخوان همه اونایی که پدرشون جانبازه از سهمیه استفاده کنن رو نمیفهمم .
اگه واقعا به ارزش گذاشتن باشه همه اونهایی که رفتن جبهه ارزششون بالاست . ولی اگه فقط قراره اونایی که درصد جانبازی بالایی دارن نسبت به بقیه بیشتر ارزش داشته باشن که پس کلا معنی ارزش رو باید تو فرهنگ لغت تغییر داد.
ببخشیدا ولی مگه باباهای ما رفته بودن اونجا د.ا.ف بازی کنن !؟
حالا که پدر ما نه جانبازی داره نه ازادگی . ولی خب اینکه یه سری چیزارو ادم فقط و فقط برای خودش بدونه کار درستی نیست
ویرایش توسط Hossein.A : 04 خرداد 1395 در ساعت 16:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)