خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 27 از 28 نخستنخست ... 17262728 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 391 به 405 از 414
    1. Top | #391
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز

امیدوارم که حالتون خوب باشه ...
      اولا اینکه این همه عصبانیت واسه چیه ...!!!

من هم اتفاقا پست ابتدایی این تاپیک رو خوندم ...
      ولی همونطور که توی پستای قبلم هم گفتم ، جای معتبری مثل سایت شورای نگهبان یا مجلس ندیدم که داخل اون مصوبه ای باشه که به تعلق گرفتن سهمیه به فرزندان جانباز زیر 25 درصد اشاره کرده باشه ...
      حتی به سایت شورای نگهبان هم سر زدم و توی اون سایت فقط مصوبه زیر رو دیدم که داخل صفحه دوم اون ، کماکان به وجود داشتن سهمیه واسه فرزندان جانباز 25درصد به بالا اشاره شده ...
      "لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور مصوب 28 اردیبهشت ماه 1395

دوست من ، الآن من از شما یه درخواست دارم و اون اینکه شما فرض کن که ما هیچی از گوگل و نحوه ی جستجوی صحیح ، سر در نمی یاریم...
      اصلا از پشت کوه اومدیم ...

اگه میشه شما که استادی یه لطف بکن و یه لینک معتبر از مصوبه ی مورد نظر که در اون به دادن سهمیه به فرزندان جانبازان زیر 25 درصد اشاره شده باشه ، واسه ما داخل همین تاپیک بذار تا هم از کاربلد بودن شما مطمئن بشیم و هم اینکه صدق گفته هاتون بر مامعلوم بشه ...

خواهشا نیای لینک یه صفحه از خبر گزاری ها و این جور سایتا رو بذاری چون اونا رو خودم دیدم ...
      من لینک خود مصوبه رو میخوام که درش به اون نکته ی مد نظر اشاره کرده باشه ...

پیش پیش از وقتی که می ذاری ممنونم...
      پست اولُ بخونید نوشته قید بالای ۲۵ درصد از ماده ۷۰ برداشته میشه
      ویرایش توسط Farbod T : 12 مرداد 1395 در ساعت 23:01

2. Top | #392
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز

امیدوارم که حالتون خوب باشه ...
      اولا اینکه این همه عصبانیت واسه چیه ...!!!

من هم اتفاقا پست ابتدایی این تاپیک رو خوندم ...
      ولی همونطور که توی پستای قبلم هم گفتم ، جای معتبری مثل سایت شورای نگهبان یا مجلس ندیدم که داخل اون مصوبه ای باشه که به تعلق گرفتن سهمیه به فرزندان جانباز زیر 25 درصد اشاره کرده باشه ...
      حتی به سایت شورای نگهبان هم سر زدم و توی اون سایت فقط مصوبه زیر رو دیدم که داخل صفحه دوم اون ، کماکان به وجود داشتن سهمیه واسه فرزندان جانباز 25درصد به بالا اشاره شده ...
      "لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور مصوب 28 اردیبهشت ماه 1395

دوست من ، الآن من از شما یه درخواست دارم و اون اینکه شما فرض کن که ما هیچی از گوگل و نحوه ی جستجوی صحیح ، سر در نمی یاریم...
      اصلا از پشت کوه اومدیم ...

اگه میشه شما که استادی یه لطف بکن و یه لینک معتبر از مصوبه ی مورد نظر که در اون به دادن سهمیه به فرزندان جانبازان زیر 25 درصد اشاره شده باشه ، واسه ما داخل همین تاپیک بذار تا هم از کاربلد بودن شما مطمئن بشیم و هم اینکه صدق گفته هاتون بر مامعلوم بشه ...

خواهشا نیای لینک یه صفحه از خبر گزاری ها و این جور سایتا رو بذاری چون اونا رو خودم دیدم ...
      من لینک خود مصوبه رو میخوام که درش به اون نکته ی مد نظر اشاره کرده باشه ...

پیش پیش از وقتی که می ذاری ممنونم...
      علیک سلام!
      من لحن حرف زدنم این جوریه...
      برای اطمینان خاطر شما من خیلی گشتم تا شما رو قانع کنم!شاید الان قانع بشید!
      اول برو به لینک http://nazarat.shora-rc.ir/Forms/frmMosavabat.aspx بعد لایحه احکام برنامه توسعه کشور رو باز کن بعد مصوبه مجلس در تاریخ 28/2 رو باز کن بعد برو صفحه 43 بعد بند چ ​رو ببین اونجا فکر کنم دیگه مشخص باشه...
      فکر نکنم تا حالا خود این شورای نگهبانم این جور ادرس داده باشه!
      ویرایش توسط Baloot : 12 مرداد 1395 در ساعت 22:51

3. Top | #393
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod T نمایش پست ها
      ماده 70 رو بخونید
      کدوم بند گل من ؟؟

4. Top | #394
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.mTf نمایش پست ها

کدوم بند گل من ؟؟
      ویرایش کردم
      ویرایش توسط Farbod T : 12 مرداد 1395 در ساعت 23:02

5. Top | #395
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod T نمایش پست ها
      بند چ
      تو پست اولم میتونی ببینی
      منظورش لینک شورای نگهبانه که توش این قانون اومده
      که بالاتر به اندازه کافی توضیحش دادم...

6. Top | #396
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      😕😕😕

7. Top | #397
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با احتمال اینکه شورای نگهبان تایید کنه این مصوبه رو
      من میتوانم با رتبه 5000 داروسازی قبول شم سراسری 96 ؟؟؟
      بچه ها خیلی واسم مهمه میشه سریع بهم جواب بدین

8. Top | #398
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بخدا الکی خودتون درگیر این قانون کردین یا تایید میشه یا نمیشه
      اگه شد
      زیر 25 ها باقیمانده سهمیه گیرشون میاد
      یا مثل بالا 25 میشن اون وقت باید با زیر بیست هزار کشوری پزشک شیم
      انگار مثله سال 93 به قبل بود که باید ترازمون میشد 8000 مثله همونه

9. Top | #399
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_g نمایش پست ها
      با احتمال اینکه شورای نگهبان تایید کنه این مصوبه رو
      من میتوانم با رتبه 5000 داروسازی قبول شم سراسری 96 ؟؟؟
      بچه ها خیلی واسم مهمه میشه سریع بهم جواب بدین
      اگه تایید بشه با رتبه ی خیلی بدتر هم میتونید قبول بشید

10. Top | #400
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadN نمایش پست ها
      علیک سلام!
      من لحن حرف زدنم این جوریه...
      برای اطمینان خاطر شما من خیلی گشتم تا شما رو قانع کنم!شاید الان قانع بشید!
      اول برو به لینک http://nazarat.shora-rc.ir/Forms/frmMosavabat.aspx بعد لایحه احکام برنامه توسعه کشور رو باز کن بعد مصوبه مجلس در تاریخ 28/2 رو باز کن بعد برو صفحه 43 بعد بند چ ​رو ببین اونجا فکر کنم دیگه مشخص باشه...
      فکر نکنم تا حالا خود این شورای نگهبانم این جور ادرس داده باشه!
      سلام دوست عزیز

ابتدا بسیار ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتی و دقیقا اون بند مورد نظر رو داخل اون مصوبه پیدا کردی و آدرسش دقیقش رو بهم دادی...

حرف شما دقیقا درسته و این هم تصویر همون صفحه 43 مصوبه ی مورد نظره:

image-2.jpg

ولی دقیقا داخل همین مصوبه ی 28 اردیبهشت ماه مجلس که مد نظر شما بود ، داخل صفحه 2 این مصوبه گفته شده که این سهمیه کماکان به فرزندان جانبازان 25 درصد به بالا تعلق می گیره ...
      اینم تصویرش:

image-1.jpg

اینجوری بگم که بنده با دیدن صفحه 2 این مصوبه ، بی خیال خوندن باقی صفحاتش شدم ...
      ولی راستی اگه دقت کرده باشی ، بین متن صفحه 2 و صفحه 43 بند چ ، دقیقا تضاد وجود داره ...
      داخل صفحه ی 2 گفته شده که سهمیه فقط به بچه های جانبازان 25 درصد به بالا می رسه ولی داخل اون صفحه ای که شما آدرسشو دادی و بنده هم تصویرش رو گذاشتم چیزی مخالف این آورده شده ...
      در این صورت کدومش ملاک عمل قرار می گیره ...؟؟؟

11. Top | #401
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز

ابتدا بسیار ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتی و دقیقا اون بند مورد نظر رو داخل اون مصوبه پیدا کردی و آدرسش دقیقش رو بهم دادی...

حرف شما دقیقا درسته و این هم تصویر همون صفحه 43 مصوبه ی مورد نظره:

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: image-2.jpg
مشاهده: 93
حجم: 110.8 کیلو بایت

ولی دقیقا داخل همین مصوبه ی 28 اردیبهشت ماه مجلس که مد نظر شما بود ، داخل صفحه 2 این مصوبه گفته شده که این سهمیه کماکان به فرزندان جانبازان 25 درصد به بالا تعلق می گیره ...
      اینم تصویرش:

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: image-1.jpg
مشاهده: 95
حجم: 86.0 کیلو بایت

اینجوری بگم که بنده با دیدن صفحه 2 این مصوبه ، بی خیال خوندن باقی صفحاتش شدم ...
      ولی راستی اگه دقت کرده باشی ، بین متن صفحه 2 و صفحه 43 بند چ ، دقیقا تضاد وجود داره ...
      داخل صفحه ی 2 گفته شده که سهمیه فقط به بچه های جانبازان 25 درصد به بالا می رسه ولی داخل اون صفحه ای که شما آدرسشو دادی و بنده هم تصویرش رو گذاشتم چیزی مخالف این آورده شده ...
      در این صورت کدومش ملاک عمل قرار می گیره ...؟؟؟
      ببین بهتره بذازیم بعده اینکه این قانون تایید شه بیایم این چیزارو بگیم ولی خب چیزی که مشخصه بندچ ص 43 هست بس تا تصویب نهاییش باید صبر کرد چون ممکنه اصلاتصویب نشه!
      اما چیزی که مطمینم اینه که در صورت تصویب این قانون زیر25 درصد جزو سهمیه میشن.الان مثلا فرق جانباز 20 درصد با 25 درصد چیه!!!خودشون هم میدونن این چیزارو اما لو نمیدن...
      ویرایش توسط Baloot : 13 مرداد 1395 در ساعت 16:29

12. Top | #402
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      اگه تایید بشه با رتبه ی خیلی بدتر هم میتونید قبول بشید
      دقیقا برعکس گفتی !
      وقتی درصدای جانبازی رو بردارن رقابت بین اونها شدیدتر میشه !
      چون ظرفیت ثابته ؛ ولی تعداد شرکت کننده ها رفته بالا !
      کسی که قبلا مثلا شریف قبول شد ، شاید اگه این قانون بود شریف قبول نمیشد

13. Top | #403
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein.A نمایش پست ها

دقیقا برعکس گفتی !
      وقتی درصدای جانبازی رو بردارن رقابت بین اونها شدیدتر میشه !
      چون ظرفیت ثابته ؛ ولی تعداد شرکت کننده ها رفته بالا !
      کسی که قبلا مثلا شریف قبول شد ، شاید اگه این قانون بود شریف قبول نمیشد
      تقریبا درست میگید ولی اگه از یه نگاه دیگه به موضوع نگاه کنیم یه نتیجه دیگه میگیرم.
      اساس تشکیل سهمیه ایثارگران این بوده که بچه های ایثارگر با درصدای پایین تر و راحت تر بتونن قبول شن حالا اگه این قانون اجرا بشه تعداد افراد داخل سهمیه زیاد میشه و اون اصل اساسی و خاصیت سهمیه از بین میره. بنابراین میتونیم انتظار افزایش ظرفیت سهمیه ایثارگران رو هم داشته باشم یا به قول دوستان یه فرقی بین بالای 25 با زیر 25% هم میشه انتظار داشت که قایل بشن.
      البته همیه اینا یه فرضیه اس و باید منتظر بود

14. Top | #404
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pishi76 نمایش پست ها
      تقریبا درست میگید ولی اگه از یه نگاه دیگه به موضوع نگاه کنیم یه نتیجه دیگه میگیرم.
      اساس تشکیل سهمیه ایثارگران این بوده که بچه های ایثارگر با درصدای پایین تر و راحت تر بتونن قبول شن حالا اگه این قانون اجرا بشه تعداد افراد داخل سهمیه زیاد میشه و اون اصل اساسی و خاصیت سهمیه از بین میره. بنابراین میتونیم انتظار افزایش ظرفیت سهمیه ایثارگران رو هم داشته باشم یا به قول دوستان یه فرقی بین بالای 25 با زیر 25% هم میشه انتظار داشت که قایل بشن.
      البته همیه اینا یه فرضیه اس و باید منتظر بود
      فکر نکنم فرقی قایل بشن چون همزمان یه فرزند شهید میتونه بگه چرا نباید فرقی بین منو و بچه جانبازا باشه و یا اونی که باباش رو ویلچره بیاد بگه فرق من با اونی که باباش موج گرفته و 25 درصده چیه!اگر بخوان تفاوتی قایل بشن باید سهمیه همه ایثارگران رو زیرورو کنن که اونم مشکلات خودشو داره....​و امکانش خیلی کمه...باید دقیقا تو قانون ذکر بشه
      مثل این میمونه که تو منطقه 3 یه نفر بگه باید فرقی بین من که تو روستاهای جنوب کرمان! هستم با اونی که تو مرکز استانی مثل ایلام تو سمباد درس میخونه باشه که امکانش نیست...تو سهمیه ها افراد یا باید جدا باشن یا باید برابر . خاصیت سهمیه همینه...
      ویرایش توسط Baloot : 13 مرداد 1395 در ساعت 22:47

15. Top | #405
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadN نمایش پست ها
      فکر نکنم فرقی قایل بشن چون همزمان یه فرزند شهید میتونه بگه چرا نباید فرقی بین منو و بچه جانبازا باشه و یا اونی که باباش رو ویلچره بیاد بگه فرق من با اونی که باباش موج گرفته و 25 درصده چیه!اگر بخوان تفاوتی قایل بشن باید سهمیه همه ایثارگران رو زیرورو کنن که اونم مشکلات خودشو داره....​و امکانش خیلی کمه...باید دقیقا تو قانون ذکر بشه
      مثل این میمونه که تو منطقه 3 یه نفر بگه باید فرقی بین من که تو روستاهای جنوب کرمان! هستم با اونی که تو مرکز استانی مثل ایلام تو سمباد درس میخونه باشه که امکانش نیست...تو سهمیه ها افراد یا باید جدا باشن یا باید برابر . خاصیت سهمیه همینه...
      منطقی بود.
      ولی اینجا ایرانه دیگه

صفحه 27 از 28 نخستنخست ... 17262728 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن