چی دوس داری بشنوی از این بشر
خواهر روسری سرت کن که من تحریک نشم
#bahram
پیشنهاد میکنم این آهنگ رو حتما دانلود کنید:
Bahram - Inja Irane
ویرایش توسط joozef : 30 اردیبهشت 1395 در ساعت 16:23
قتل ندا و ستار و سهراب آرمان های انقلاب بود
خوردن پول مردم آرمان های انقلاب بود
اما بد حجابی خانومها دیگه آرمان های انقلاب نبود
حجاب یک فرضیه شخصیه مربوط به کسی هم نیست... شما نباید در لباس پوشیدن مردم دخالت کنید
شما می توانید به عنوان یک مبلغ دینی افراد را به حجاب دعوت کنید ولی در طی این چند سال حجاب رو به شدت به مردم تحمیل کردید
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
افرادی که در راس کشور هستن به هیچ وجه عِرق دینی ندارند
صرفا برای اهداف سیاسی خودشون دین رو علم کردند
تا بتوانند شت عقاید مذهبی مردم کارهای خودشان را پیش ببرند
به نظر من دین به خودی خود بد نیست
ولی کسانی که اسلام را وارد سیاست میکنند قطعا میخواهند از اسلام استفاده ابزاری کنند ... همین امروز شما دارید میبینید اختلاس های میلیاردی پشت دین
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
خب معلومه در کشور های غربی امار فحشا و یا طلاق بیشتره ...ولی اونا تو جامعه خودشون این مورد و قبول کردن اینکه روابط ازاد داشته باشن دیگه از هم نمیپرسن اکثرشون میدونن که هسن و کسی م حق اعتراض نداره ...
جدول زیر نشان دهنده وضعیت طلاق در ده کشوری است که دارای بالاترین درصد طلاق نسبت به ازدواجند؛
ردیف کشور ازدواج طلاق درصد طلاق به ازدواج 1 بلژیک 4.2 3 71 2 پرتغال 3.7 2.5 68 3 جمهوری چک 4.4 2.9 66 4 اسپانیا 3.6 2.2 61 5 استونی 3.8 2.2 58 6 کوبا 5.2 2.9 56 7 فرانسه 3.8 2.1 55 8 آمریکا 6.8 3.6 53 9 لیتوانی 4.2 2.2 52 10 روسیه 9.2 4.8 51
این نمودار نشان دهنده وضعیت طلاق به طور خالص است؛
تصویر زیر پراکندگی شاخص طلاق نسبت به ازدواج را به نسبت کشورهای دنیا نشان می دهد؛
برای مشاهده تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید
8کشور اول دنیا از نظر جرائم
بررسي آمارهاي مراكز معتبر جهاني نشان مي دهد در طول 2 دهه و از سال 1981 تا 2000 برخي جرايم در بعضي كشورها، افزايش قابل ملاحظه اي داشته و در برخي نيز كاهش داشته اند؛ اما از بالاترين جرايم مي توان به 6 مورد زير اشاره كرد: سرقت از مجتمع هاي مسكوني، سرقت خودرو، سرقت هاي سازماندهي شده و گروهي، قتل، تجاوز و خودكشي كه اين موارد در 8 كشور جهان بيشتر از بقيه ديده مي شود و اين كشورها عبارتند از: انگلستان، آمريكا، استراليا، كانادا، هلند، اسكاتلند، سوئد و سوئيس. آمارها عموما با بررسي عوامل جرم، تعداد و نوع جرايم و قربانيان در زمان خاص به دست مي آيند. ميزان خودكشي در آمريكا در طول 2 دهه گذشته، بيشتر از ديگر كشورهاي جهان است و دليل آن، نارضايتي فردي و اجتماعي افراد در اين كشور است. تجاوز نيز تا سال 2000 بيشترين آمار خود را در آمريكا داشت؛ اما حالا در كانادا بيشترين ميزان را دارد و در كشورهاي آسيايي و خاورميانه، كمترين تعداد را به خود اختصاص داده است. هر سه روز يك زن فرانسوي توسط شوهرش به قتل ميرسد
منبع :بولتن نیوز و خبر انلاین
همه چیز به جامعه بستگی داره.
من که به شخصه به هیچ وجه به دختر و همسر خودم اجازه نمیدم بی حجاب بگرده. منظورم اینه که هر لباسی دلشون خواست بپوشن. به منم ربطی نداره چون زندگی شخصیشه اما نه دیگه ساپورت یا مانتو جلو باز !
اما اگه سفر خارج داشتیم یا که خارج از کشور رو برای زندگی انتخاب کردیم، میتونن هرجور که آزادن و دلشون میخواد بگردن.
منظورم اینه که مثلا بدون روسری باشن.
چون قطعا جامعه غرب ظرفیت این رو داره ولی اگه با این شرایط در کشوری مثل ایران قرار بگیرن، قطعا ضربه میخورن.
هر جامعه ای عرف خودش رو میپسنده ...
افراد یک جامعه باید به خودشون توجه کنن و خودشونو به اسلام واقعی برسونن اسلام یعنی خدا پیامبر و برای شیعیان یعنی خدا پیامبر و امامان معصوم پس باید به گفتشون گوش بدیم و فرمان ببریم ...اسلام یعنی تسلیم خدا بودن چقدر تسلیمی دربرابر فرمان خدا ؟ اگر نیسی از اسلام چیزی نگو
و هنگامی که بندگان من ، از تو درباره ی من سوال کنند ؛
(بگو) :من نزدیـکـم ؛دعای دعا کننده را ،
به هنگامی که مرا میخواند ، پاسخ می گویم .
پس باید دعوت مرا بپذیرند ، و به من ایمان بیاورند ،
تا راه یابند ...
" آیه 186 سوره ی بقره "
ویرایش توسط sahel. : 30 اردیبهشت 1395 در ساعت 17:05
ایران صفر
با اینکه خودم دوس دارم آزاد باشم ولی آزادی رو تو یه حد و حدودی میپسندم.
زن باید حیا داشته باشه(دینی زیاد خوندم ) اما جدا از شوخی همین حرفو قبول دارم.
چون جامعه اینجوریه...
خیلی عذر میخوام که اینجور حرف میزنم اما دختره تو نافش نگین میندازه با مانتو جلو باز و شلوار جذبِ 90 واقعا جلوه ی خوبی نداره
هرچیزی از حدود خودش خارج بشه زیباییش رو از دست میده: )
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
اولا که منظور از من فحشا بی بند و باری و روابط کنترل نشده جنسی بین جوانان بود نه آمار طلاق !
مشکل اینکه که شما فقط نشستید فیلم های هالیوود رو نگاه کردید و از روی اون فیلما قضاوت کردید. چون فیلم هاشون صحنه های مستهجن داره، دلیلی بر بی بند و باری اونا نیست.
ایران داره تبدیل میشه به ورژن روسپی غرب.
چندتا از اقوام ما خارج زندگی میکنن. این حرفی که میخوام بگم، روی هوا نیست.
توی غرب درسته که دختر با پسر رابطه داره اما رابطه ها کاملا حساب شده و زیر نظر خوانوادست. یه دختر غربی 30 ساله، توی کل عمرش شاید با 3 یا 4 تا پسر بوده باشه اما یه دختر 25 ساله ایرانی، قطعا با بیشتر از 10تا پسر بوده. چونکه اصلا روابط حساب شده ای وجود نداره و خانواده نظارت ندارن.
هر چند که همیشه استثنایی هم وجود داره. من این مطلب رو به همه تعمیم ندادم. خواهشا به کسی بر نخوره !
دوما در مورد آمار طلاق.
انسان باید کمی فکر کنه.
توی گوگل، درصد طلاق آمریکا رو زده 53% و آمار طلاق ایران رو 28%.
شما همین که این درصد ها رو دیدین نتیجه میگیرین که آمریکا از ایران فاحشه تر هست ؟!!!
ببینید، جمعیت ایران 79 میلیون هست و جمعیت آمریکا 322 میلیون. یعنی جمعیت آمریکا دقیقا 4برابر ایران. قبوله ؟
خوب اگه ایران هم جمعیتش 4برابر شه، درصد طلاق هم حداقل 3برابر میشه دیگه ؟. حالا یا کمی بیشتر یا کمی کمتر.
من کی گفتم بر طبق عرف جامعه غرب پیش میرم ؟
گفتم چونکه طبق اون جامعه بی حجابی زشت و عیب نیست و برای جنس مونث ضرری نداره، من با همسر و بچه هام مخالفتی ندارم.
میخوان با حجاب باشن میخوان بی حجاب.
باز هم میگم منظورم از بی حجابی، با شرت و رکابی زنونه گشتن نیست. هر چند که این تیپ ها رو فقط بر تن ایرانیای توی دبی دیدم و هیچ خارجی به این زنندگی نمیگشت !
در اون مورد فکر نکردم؛ حقیقتش !
سلام عزیز
به تاپیکو موضوعش کار ندارم@چون یه اهنگ از بهرامه با توجه به موضوعش منم یکی از پوتک میزارم.دی
میریم بالا نوش
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)