اینارو که گفتی،؛ نمیشناسم ...
یه دونه مبتکران شیمی دارم ...
راضیم ازش ...
اینارو که گفتی،؛ نمیشناسم ...
یه دونه مبتکران شیمی دارم ...
راضیم ازش ...
پاینده باد ارتش
پاینده باد ایران
در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما ؟؟؟
پاینده باد خاک ایران ما
http://forum.konkur.in/thread47457.html
حل مسائل شیمی فار ( دریافت ) رو من داشتم
برای دو ماه آخر خوب بود
مثلا با 60 تا تست (تالیفی + کنکور + المپیاد) ، استو رو جمع کرد
دو تا آزمون هم داره برای تثبیت ( 15 سواله )
در کل کتابی برای جمع بندی یا حتی استارت مسائل میتونه باشه
اما لازمش زدن تست های زیادی از یه کتاب دیگه هست
مثلا من خودم بعد از حدود 250-300 تا تست استو ، تونستم با این کتاب ، بخشو جم کنم....
وقتت رو برای فکر کردن به گذشته تلف نکن. قرار نیست برگردی اونجا.
كتاب حل مسائل شيمي آقاي علمداري انتشارات فار خيلي عاليه، روش هاشم كاملا منطقي و علمي هستند و تبعا اين چيزيه كه كنكور نياز داره، همونو با آزمون فار كار كنيد بهترين نتيجه ممكنو مي گيريد.
رتبه 636 منطقه دو تجربی 96 شیروانی دیده ازالگو تست زده درصدش شده 65
رتبه 149منطقه سه از دبیر وکلاس استفاده کرده 62زده وفقط تستای ده سال اخیرو حل کرده
رتبه 871 منطقه سه فقط شیمی دوم سوم خونده و 2هزارتست مبتکران زده و درصدش شده 45...
خود من فقط مساعلش یروانی و 3فصل دوم خوندم زدم 38درصد
اقا بخدا باهر روشی برید جلو تست بزنید نتیجه میگرید....
دقت کنید یکی میگه فار خیلی سخته یکی میگه الگو یکی ای کیو این یعنی سلیقه...
بعد کنکور 96 یکی اومد گفت اصن روشای شیروانی ب درد نمیخورد خب این یعنی این ادم مریضه چون شیروانی چیزی نمیگه ک بقیه نگن فقط دسته بندی خوب داره 400تایی تست زده .....
پس بیخیال حواشی
ما دوباره سبز میشویم
خط ویژه ی مسائل گاج+مسائل شیمی لقمه ی مهروماه+پکیج محاسبات منتظری
به نظرم خیلی برای مسائل شیمی قوی میکنه و پیشنهاد میکنم
حل مسائل فار رو بخاطر این گرفتم که تو محلولها هی فک میکردم چیزی بلد نیستم ! حالا صدهزارتا تستم میزدم همین بود وضعم :))
کتاب عجیب غریبی نیست مثلا برای همین محلول ها اومده یه سری فرمولایی گفته برای تبدیل مولار و مولال و ...
از نظر تستی هم بازم چیز خاصی نداشت تا اونجایی که یادمه . :/
من خودم بدون خوندن تعادل و سینتیک و الکترو شیمی با همین مسئله های محلول و اسید باز که زیاد حال میکردم میخوندم, کنکو امسالو هفتاد و خورده ای زدم . به نظرم در مورد مسائل هم باز بچه ها با اون قسمت سر و کله زدن با سوال مشکل دارن و چون تیپ تستای شیمی کم نیست زود نا امید میشن
پ.ن: و باز هم به احترام تگ تو ای زاپاتا :))
ببينيد موضوع اصلي اصلا سرمنابع نيست و اتفاقا موضوع دلبخواهي استاد و dvd و كتابم نيست.
متأسفانه موضوع اينه كه افراد ميخوان راه رو كوتاه كنند با يكسري فرمول كليشه اي و كسري كه واقعا نميشه چون مفهوم وارد حاشيه ميشه.
اگر قرار بود آقاي ايكس، شيرواني و رادمان مهر و...
بيان مفهوم جديدي در استوكيومتري تعريف كنند كه قطعا جاشون تو dvd نيست، در دانشگاه هاست كه رفرنس هستند!!!
من فار/دريافت رو نداشتم
نرسيدم نگاهي بهش بندازم(اين نشون ميده پيشرفت كردم نه؟!:دي// يه كتاب هس كه الان تقريبا 2سالِ چاپ شده و من هنوز نديدمش)
ولي در مورد خط ويژه ميتونم اظهار نظر كنم:
به نظر من همون بخش اولش مفيده(هموني كه رياضي هس تا شيمي!)تازه همون روهم خيليا بيشترشو بلدن ولي اگرم بلد نيستن نمونه كتاب از همون بخش هس همون رو بخونن كافيه
باقي موارد تكرار مكررات كتابايي هس كه خونديد(صرفا وقت و پولتون رو هدر ميده!)
حتي ميتونم بگم باقي كتابا بهتر كار شدن
اصل راه حل ها با شيمي هاي موجود در بازار يكي هس ولي گاهي يكم(به ندرت) تغيير تو روش ها ديده ميشه كه اون تغيير رو من مفيد نديدم باز/انگار پيچوندن لقمه رو)
نه تستاي نو!(همش سراسري آخه؟!اينا رو كه هزار بار ديديم باز لااقل1چن تا مسئله ي تاليفي هم اون وسط مينداختن بهتر بود)
انگار پول ميدي كه برات خلاصه نويسي كنن و تستاي كنكورم بذارن جلوت(من حاضر نيستم چنين هزينه اي كنم بقيه رو نميدونم!)
_________
خواستم بگم نيازي به رفتن سراغ خط ويژه مسائل نيست
قطعا به گزينه هاي ديگه بينديش!
با اينكه فار/دريافت رو نديدم ولي ميتونم رو حساب قلم مولف بگم كه قطعا از خط ويژه بهتر هس!حالا تفاوتشون چقده رو نميدونم اينكه چقدم ميتونه مفيد باشه باز نميدونم
اين حرفم فقط رو حساب تستايي هس كه مولف واسه آزمونا طرح ميكنه+تستاي كتاباي فارآزمونش!
انتشارات به سبك خط خطي هم من شيمي پايه شو دارم كتاب خوبيه(البته بازم اصل موضوع خيلي جاها با كتاباي ديگه يكي هس!ولي همون بعضي جاها راه هاي بهتري آورده كه منو راضي كرده يا لااقل خنثي نگهم داشته و تستاي خيلي خوبي هم داره)
در مورد جلد پيشش هم بايد بگم باز كامل نديدمش ولي خب توي پيش ما كلن با مسئله سرو كار داريم و همين موضوع كتاباي جامع يا حالا سال به سالي كه استفاده ميكنيم رو وادار كرده كه از اين موضوع ساده نگذرن و چيزي كم نذارن پس الزامي به خريد نداريد
هرکی منو تگ کرده خودشو معرفی کنه!!!
نتمیدونم من فیل داشتم ولی فقط برای فصل آخر شیمی پیش ازش استفاده کردم
کلن تا ماه اخر دسه یکی از دوستام بود
اگه خودت خلاصه کنی خیلی بهتره
من هر فصل از شیمیو تو یه برگه دفتر پاپکو معمولی خلاصه کردم
همونام خوندم (60 زدم ) به غیر از فصل اخر و قسمت استر ها( که تو یه استیکر نوشتم )
1312 region1
Başka bir dünyayam
Ele dünyayam ki , orde ğem yox
نکته هایی که گفته می شه تو خیلی از کتابا واقعا بیهودس.برای مثال وقتی کتاب دریافتو دیدم رو جلدش یه فرمول برای محلول ها بود که دقیقا ساده شده فرمول اصلی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)