فصل 4 که گلابیه
15 نمره فصل 1و2و3 رو که راحت میشه گرفت.
اگه بشه یه 4نمره هم از فصل4 بگیریم که عالی میشه
ویرایش توسط Ali AZ : 28 اردیبهشت 1395 در ساعت 20:30
http://forum.konkur.in/attachments/54442-hendese.jpg
دیگه چیزیه بارم بندی گفته . خارج از بارم بندی هم هیچوقت نشده سوال بیاد و اگه اومد جای شکایت داره .
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
سلام بچه ها. اميدوارم دو امتحان قبلي رو خوب داده باشيد.
براي اين ساعت از فرجه ي امتحان هندسه، بهترين كاري كه به ذهنم مياد كه انجام بديد، اينه كه بشينيد يَك يَك تمرين ها و قضيه هاي فصل چهار رو، با روش خلاصه ي مرحله به مرحله ي حل اونها، روي يه كاغذ بنويسيد و هي بخونيد اون كاغذ رو. سوالاي نهايي هم كه جاي خود!
موفق باشيد و بتركونيد ؛؛)
من فصل یک رو خوندم الان سه رو میخونم چون نسبتا اسونه فردا صبح دو رو میخونم انوقت هرچی موند برای تمرینات و فصل 4
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)