بابا ازین بدتره طرف تو مدرسه ما رتبه بدون نهاییش میشده 38
ولی با تاثیر معدل شده بود 290
تو رتبه بالا ک دیگخ بدبختیم
بچه ها .. اگه الان این شرایط روحی رو تموم نکنیم بقیه ی امتحانا هم مثل همین میشن ... دوتا نمره ی بد کافی نیست ؟
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
ببینین من خودمم خیلی خوب ندادم این امتاحانا رو ولی من ناراحتیم از این نیست که خوب ندادمشون.ناراحتیم از اینه که تو حوضه ی ما وحشتناک تقلب میشه.به خدا این چیزا رو میبینم کلا بی انگیزه میشم چون یه جورایی داره حق من گرفته میشه.فرض کن من با کلی تلاش نمرم شده مثلا 19.اونی که تلاشی نکرده و شده با تقلب 19.5 تو کنکور رتبش ازت بالاتر میشه دانشگاه خوب میره تو هم دستت تو حنا میمونه.اگه نهایی برداشته بشه خیلی خوب میشه حداقل تو امتحان کنکور از این خبرا نیست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بچه ها من یه تجربه ای دارم که میخوام در اختیارتون بزارم.
1-کم خوابی تو آزمون های آخر باعث افت کیفیت مطالعه و بی دقتی تون میشه.من خودم به خاطر بی خوابی تو آزمون های آخر بدنم دیگه نمیکشید اولا نه آخراش
2-هیچ درسی رو دست کم نگیرین به خصوص اون درسایی که مسلطین.به خاطر اینکه زبان رو گفتم بلدم رفتم شدم 18.5 به جای اینکه باید 20 میشدم.(مفت مفت)
3-بعد از امتحان سریع بیاین خونه و با دوستاتون جایی نرین ول بچرخین چون سریع باید ریکاوری کنین برین امتحان بعدی و نزارین فشار زیادی بهتون بیاد.
4-حتما تا آخر تایم امتحان بشینین حتی اگه سریع تموم کردین.بچه ها واقعا به نفعتونه .چند بار پاسخنامه تونو بخونین.بی دقتی به نزدیک صفر میرسه.
5-قبل آزمون حتما صبحانه بخورین که یهو مغزتون ارور نده سر جلسه.با خودتون سر جلسه یه چیز قندی ببرین حتما.
دیگه مهماش همین بود فک کنم.امیدوارم مفید باشه براتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)