سلام کدوم کتاب برای جمع بندی فیزیک خوبه؟ چکیده تخته سیاه مهر ماه خیلی سبز
سلام کدوم کتاب برای جمع بندی فیزیک خوبه؟ چکیده تخته سیاه مهر ماه خیلی سبز
مهرماه (کتاب آخــر) ؛ حامد نادریان
خوب کتابیه ، البته تخته سیاه و خیلی سبز رو ندیدم ... اونو دارم ، راضی هستم
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
شما باتوجه به منابع مطالعاتي اعم از كتب مختلف تستي و اموزشي و جزوات كلاس مدرسه و خصوصي و محصولات چندرسانه اي چه جوري جمع بندي ميكنيد؟لطفا منابعتون رو هم ذكر كنيد كه قطعا تو روش جمع بندي موثر خواهدبود.
[quote=ارين٩٣;137235]كلا فار انتشارات منحصر به فرديه من مهروماه رو ديدم و بررسي كردم و برخلاف شما ميكم زياد جالب نبود بخاطر اينكه همش فرمولارو طرفين وسطين كرده از خودش دراورده يه جورايي ادم احساس ميكنه داره تاريخ ادبيات ميخونه تا فيزيك!!!������[/q
اوووهوووم دقیقا این همون جاییه که میگم انتخاب منبع کاملا سلیقه ایهه منم ب خاطر همین گفتم ((من به شخصه)))___هرکسی با یه کتابی راحت تره و باهاش یش میره یکی با مهروماه یکی با تخته سیاه و.... کلا نظرات مختلفه و همه هم محترم...!!!
[quote=ارين٩٣;137249]نه بابا خواهش میکنم....کلا واسه آفاردئونا 1.2 تاشون رو بگیر ببین باهاشون راحتی و میتونن بهت کمک کنن یا نه ولی چون ساختارشون خیلی شبیه هم هستن و بیشتر تمرکزشون رو کنکوره کتاب های خوبی ان
تو چاپ اولشون هم که خرداد ماه اومده بودن یه سری غلط هم تو مبحث آینه ها و گرما داشتن که من واسه انتشارات فرستادم و همشون هم ب جا بودن که تو چاپ جدید اصلاحشون کردن کلا چون چاپ های اولشون هست ممکنه یکم غلط هم توشون باشه
از مباحثشون هم به نظرم مغناطیس و القا و منشور رو زیاد جالب توضیح ندادنه
آفاردئون چی هستش ؟ اسم کتابه؟ کدوم انتشارات؟
ببخشیدا تا حالا نشنیده بودم
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
[QUOTE=ارين٩٣;137260][quote=پاپا پوریا;137239]
[quote=پاپا پوریا;137256]
[quote=پاپا پوریا;137259]
واسه حرکت شناسی و دینامیک و نوسان که ارزش تستی خیلی خوبی دارن باید قبلا خیلی خوب تست کار کرده باشی و کلا روشون مسلط باشی ولی اگه هم کار نکردی به نظرم همون کتاب های جمع بندی رو یه نگاهی بنداز لا اقا اگه تست آسون ازشون تو کنکور اوومد از دستشون ندی((البته آفاردئونشون هنوز چاپ نشده که اونم تا قبل از عید میان))
واسه پیش 2 هم وقت بزاری ضرر نمیکنی چون تست های خوبی واسه زدن تو کنکور میدن و میتونی از پسشون بر بیای
در ضمن میتونی از مدیران بخش فیزیک هم راهنمایی بخوای که مسلما کمکت می کنن!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)