انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
ادبیاتش فقط لغت و املا و تاریخ ادبیاته که کلا میشن 4 تا پوستر=که لغت واقعا پوسترای خوبی ان ولی بهتر از اینا هم هست
زبان(1و2) ش هم گرامر و لغت سال اول و دوم دبیرستان هستن که مرتبط با کنکورن ولی من توصیه نمیکنم حتما خریداری شن چون کتاب های جامع اینا رو هم پوشش دادنه
فیزیک ش هم کلا ساختارش کنکور 6 سال اخیر هست که در مورد سوالا یه چکیده درس خیلی مختصر اوورده کلا واسه تسلط رو تست های کنکور 6 سال خوبن!!!
خوب این لغتش و املاش هم واسه جمع بندی خوبه هم واسه طی سال خوندن
ولی من واسه تاریخ ادبیات جامع=تاریخ ادبیات کارتونی الگو و مصور تخته سیاه رو بیشتر می پسندم
واسه لغت و املا هم=دریافت و الگو و لقمه مهروماه رو بیشتر دوس دارم که از بینشون دریافت واسه املا فوق العاده قوی تره و الگو واسه لغت!!!
برا جمع بندی هم همایش دو جلدی دریافت که اونم لغت و املا نداره !!!
راستی بحث رو منحرف نکنیم تایک تاپیک فیزیکه هااا
خدایا کمکمون کن
حقيقتشو بخواي مجموعشون ناقصه و كل مباحث رو نداره،يجورايي ريسكه بالاخره جمع بندي موضوع شوخي برداري نيست و اينام تو بدقولي رنك ١كشورو دارن،به دو دليل بسيار مهم من ميگم مهروماه بهتره:
١-كتابش حي وحاظر وامادست و چندين بارم ويرايشاي اساسي شده و تقريبا بالاي ٩٥٪ مطالبو جمع كرده و
٢-چون چاپ جديده وخيليم تجديد شده بالاخره از فاز كه بخواد چاپ اولو بزنه خيلي بهتره،
تازه انتشاراتي كه براي شيمي٣ ٦سال وقت بذاره افارديون رو زودتر از ٦ماه امكان نداره ولي اگه كامل بودمجموعشون من ميخريدم ولي چون كلا عادت دارم با يه تيپب منبع برم جلو همين امروز ميرم مهروماهو ميخرم خداروشكر خيلي با گاج هم خواني داره و كلا من كه الان چند صفحشو دان كردم عالي بود،افارديونو بيخيال شو.وگرنه كلات پسه معركست، دقيقا ميدوني براي ويرايش يه نور ٢٢ صفحه اي ٤ماه وقت گذاشتن!!! واي به حال بقيه مخصوصا كه مولفشونم يه نفره تازه رفتم كامل قسمت بزودياشونم ديدم كلا مثل اينكه افارديون تعطيله!!! يكمم خودت خلاقيت به خرج بده وقتي دارن فيزيك پايه تاليف ميكنن وقتي براي افارديونا نميمونه و ميره سال بعد اگه تازه بره!!! اصلا هم به حرفشون گوش نده من ٢سال قبل كلي پيگير شيمي٣ بودم هي ميگفتن حداكثر در بدترين شرايط ٣ماه ديگه تو دستته ولي شد ٢سال ،از من به تو نصيحت اگه ميخواي دغ مرگ نشي كلا از فار فقط اونايي كه اماده هستنو بگير واگرنه كلا عقده اي ميشي مثل من!!! شيميشونم تازه مالي نبود يكم تو موازنه ويكمم تو لوييس از مبتكران بهتره وگرنه تو بقيه خيلي ضعيف تره به خصوص تستاش جالب نيستن.
يسري انتشاراتيا كلا شورشو دراوردن يه سر برو سايت خيلي سبز شيمي ٣ ويرايش ٩٣ شيمي٣ ويرايش٩٤!!! اومده زرنگي كرده يجورايي كتابشو پيش فروش كرده كهرپوز مبتكرانو بزنه و اينا!!! اخه كه مثلا چي بشه؟؟؟ فقط سود بيشتر تازه همين دريافت الان ١.٥ ماهه نوشنه فقط ويرايش فصل٥ پيش مونده ولي من نميدونم فصلي كه ١٠٪ تو سايت برا دانلود هست ويرايشش اينقدرم طول ميكشه!!! گفته بود دي پس كوش؟؟؟ كلا شورش دراومده الان سبز ميتونست رو يه كتاب جمع بندي خوب سرمايه گذاري كنه براي شيمي بجاش ويرايش ٩٤ ميده بيرون!!!
چن وقته تو انجمن بچه ها دارن هی میرن سمت خرید کتب برای جمع بندی از الان.
من یه سوالی برام پیش اومده، با توجه به اینکه اولین و آخرین کنکور کارشناسی من هست و بعدیش کارشناسی ارشد هست:-" نمیدونم جمع بندی چه فرقی داره با الان! برای خودم من الان مثلا که فیزیک الگو گاج رو مباحث پیش ۱ رو و پایه سال اول دوم رو زدم، برنامه ریختم برای عید و جمع بندی سوالات مارکدارم رو بزنم :-؟ (مارک دارای ستاره ای سوالایی که در جمع بندی های کانون از بین مارکدارای قبلیم انتخاب میکنم) حالا واقعن آیا لازمه آدم یه کتاب دیگه بگیره؟!:-؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)