قدر دوستتو بدون چون بهترین جمعبندی فیزیکو بهت پیشنهاد کرده
بستگی به سطح هر کس داره.
من خودم موج ازمون دارم و عالیه.توپ توپه.
اولش خلاصه نکته داره(مثل بقیه موج آزمونا) که کلیت فصل رو یادت بندازه و فرمول ها یادآوری بشه بعدش هم تست های مبحثی تالیفی بسیار قوی و جدید مطابق کنکور و جامع هر کتاب رو داره.آخرش هم آزمون های جامع مطابق کنکور.من که خیلی پسندیدم.(کلا از سری موج آزمونا بیشتر از همه خوشم میاد)
معجزه فیزیک مهر وماه هم بدک نیست.البته اخر هر فصل تست های 90 به بعد ریاضی و تجربی رو آورده.![]()
برای درصد متوسط بین ۴۰ تا۶۰ درصد پایه خیلی سبز پیش اندیشه فائق .
از من میشنوید سمت خط ویژه نرید.
موج ازمونو ندیدم ولی سوالاش سخته برای کسیه ک مطمنه مسخواد فیزیکو بالای ۶۵ ۷۰ بزنه. خلاصه نکاتشم خب طبعا چیز خاصی برای عرضه نداره چون دانش قوی استفادش میکنه.
عاقا راسدش من تستای مارک و این چیزا ندارم..نیمسال اول ک هیچی نخوندم آزمونم نرفتم ولی نیمسال دوم درصدام بالای 50 بوده..حالا ب نظرتون..چجوری جمعبندی کنم من اصلن بلد نیستم چیکار کنم.لدفن راهنماییم کنید.
![]()
واقعیت رو دنبال کن، رؤیا تلهست.
نسبت به چهار جلدی های گاج یا خیلی سبز و یا فیزیک مبتکران و.... خیلی کم حجم تره و زمان کمتری رو ازتون میگیره و نسبت به جمع بندی زیپ یا خیلی سبز خیلی کاملتر و واضح تر مطالب رو گفته یعنی کسی که فیزیکش صفرهم باشه میتونه با این کتاب درصدش رو بالا بزنه ...... درضمن لازمم نیست کسی که میخواد فیزیک رو تو یه ماه کار کنه همه فصل ها رو بخونه و مسلط شه ، یه تعداد فصل سخت رو که لازمه حذف کنه بهتره.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)