خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Unhappy مشکل من با قلمچی

سلام ...من با اینکه رتبم نسبتا تو کنکور خوب شد ولی چون برای کنکور 94 تلاش زیادی نکرده بودم پشت کنکور موندم ...از مهر ماه امسال میرم قلمچی و میانگین ترازم 6800 هست ولی الان که به کنکور نزدیک میشیم یه مشکلی دارم همونطور که میدونین قلمچی 3 تا آزمون جامع داره راستش به این فکر میکنم که اگه قلمچی نمیرفتم میتونستم با آرامش تا زمان کنکور درس هارو جمع بندی کنم ولی حالا که قلمچی میرم مجبورم به صورت عجله ای همه درس هارو تا آزمون اول جمع بندی تموم کنم...در واقع دلم نمیخواد برم قلمچی ولی نمیدونم جواب مامان و بابام و از همه بدتر پشتیبانم رو چی بدم...در واقع اصلا از درس خوندن لذت نمیبرم چون همش با استرس هست برای رسیدن به قلمچی...خیلی دلم میخواد این دو ماه رو با اختیار خودم درس بخونمعاجزانه ازتون میخوام راهنماییم کنین
      ویرایش توسط doctor Hastii : 26 اردیبهشت 1395 در ساعت 17:18

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      سلام من رتبم توی کنکور 94 2003 منطقه 3 شد ولی چون برای کنکور 94 تلاش نکرده بودم پشت کنکور موندم ...از مهر ماه امسال میرم قلمچی و میانگین ترازم 6800 هست ولی راستش الان که به کنکور نزدیک میشیم یه مشکلی دارم همونطور که میدونین قلمچی 3 تا آزمون جامع داره راستش به این فکر میکنم که اگه قلمچی نمیرفتم میتونستم با آرامش تا زمان کنکور درس هارو جمع بندی کنم ولی حالا که قلمچی میرم مجبورم به صورت عجله ای همه درس هارو تا آزمون اول جمع بندی تموم کنم...در واقع دلم نمیخواد برم قلمچی ولی نمیدونم جواب مامان و بابام و از همه بدتر پشتیبانم رو چی بدم...عاجزانه ازتون میخوام راهنماییم کنین
      سلام ببخشید یه سوال الان چندتا جامع دیگه داره قلم چی ؟
      و هر کدوم چندمه؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nasser5190 نمایش پست ها
      سلام ببخشید یه سوال الان چندتا جامع دیگه داره قلم چی ؟
      و هر کدوم چندمه؟
      یک آزمون جمع بندی پیش2 جمعه این هفته...3 تا آزمون جمع بندی مطابق با کنکور که تاریخشون دقیقا یادم نیست

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم بهشون بگو که نرسیدی کامل بخونی و اگه هم بری ازمون فایده ای نداره مطمنم پدر یا مادرت وحتی پشتیبانت هم به تو روحیه میدن و کمکت میکنن ولی اگه نظر خودمو بگم سعی کن ازمون اخر جمع بندی رو بری از 3 تا,انشالله بتونی به هدفت برسی در پناه حق

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esmaeil16 نمایش پست ها
      به نظرم بهشون بگو که نرسیدی کامل بخونی و اگه هم بری ازمون فایده ای نداره مطمنم پدر یا مادرت وحتی پشتیبانت هم به تو روحیه میدن و کمکت میکنن ولی اگه نظر خودمو بگم سعی کن ازمون اخر جمع بندی رو بری از 3 تا,انشالله بتونی به هدفت برسی در پناه حق
      اره به نظر خودم هم آزمون آخر رو برم بهتره...مشکل اصلی پشتیبانمه خیلی سختگیره ممنون انشالله شما هم موفق باشین

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      یک آزمون جمع بندی پیش2 جمعه این هفته...3 تا آزمون جمع بندی مطابق با کنکور که تاریخشون دقیقا یادم نیست
      من تو نت گشتم پیدا نکردم
      میشه تاریخ اون3تا مطابق با کنکور رو بگید؟؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nasser5190 نمایش پست ها
      من تو نت گشتم پیدا نکردم
      میشه تاریخ اون3تا مطابق با کنکور رو بگید؟؟
      برید سایت قلمچی و برنامه ی آزمون ها رو دانلود کنین..قسمت بالای سایت نوشته -برنامه آزمون ها- از اونجا دانلود کنین

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما همون ازمون اخری رو برو ترازتم اگه یه وقت پایین اومد اهمیت نده سطح این ازمونای کانون از سطح کنکور بالاتره
      ایشالا موفق باشی

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بنظر من برو ( البته اخریشو )
      بسیار دقیق رتبه/ترازتو بهت میده اخرین ازمونای جامع قلم چی.
      میتونی توی مباحثی که زیاد میدونی ازشون سوال میاد بیشتر کار کنی
      استرستم نداشته باش باو همش ی امتحانه دگ ...
      جی ال

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم همین مشکلو با قلمچی و خانواده دارم. میانگین ترازم بالاست اما واقعا نمیرسم تا آزمون جامع اول جمع بندی کنم. قصد دارم آزمون اول رو فقط واسه عمومیا برم دیگه بقیه اشم ببینم چی میشه. بزرگترین اشتباه امسالم شرکت تو آزمونای قلمچی بود همه ی سالو با استرس رسیدن به آزمون درس خوندم .
      Maybe it's not about happy ending.
      Maybe it's about the story...
      Albert Camus

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatimaaas نمایش پست ها
      منم همین مشکلو با قلمچی و خانواده دارم. میانگین ترازم بالاست اما واقعا نمیرسم تا آزمون جامع اول جمع بندی کنم. قصد دارم آزمون اول رو فقط واسه عمومیا برم دیگه بقیه اشم ببینم چی میشه. بزرگترین اشتباه امسالم شرکت تو آزمونای قلمچی بود همه ی سالو با استرس رسیدن به آزمون درس خوندم .
      دقیقا منم کل امسال رو با استرس قلمچی گذروندممنم تصمیم گرفتم فقط آزمون 18 تیر رو برم...دلم میخواد با آرامش درس هامو جمع بندی کنم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان از راهنمایی های همتون ممنونم تصمیم گرفتم فقط آزمون آخر رو برم و خداروشکر خانواده هم قبول کردن ...

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست من
      نه اینطوری فکر نکن
      همه درسا رو تا همین آزمون پیش رو جمع بندی کن
      فکر کن که همه آزمون های قلمچی کنکور های واقعین
      با جدیت برا هر کدومشون تلاش کن
      بدی کنکور های آزمایشی اینه که سر جلسه کنکور اصلی هم مث کنکور آزمایشی بدون استرس و با بیخیالی میرن
      پس بهترین راهت اینه که این کنکور های آزمایشی رو خیلی سخت بگیری
      کنکور یه جنگه
      نخونی میخوننش
      موفق باشی
      رتبه 117 کنکور ریاضی

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      فقط بگم که یه آزمون جامع رفتن اشتباهه اونم آخری

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظر من سطح سوالای زیست قلمچی اصلا در حد کنکور نیست
      وخیلی پایین تز از کنکوه
      هفتاد درصد سوالات زیست قلمچی در حد کنکور نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن