خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

تاثیر مثبت یعنی چه؟

با سلام.دیدم خیلیا هنوز با تاثیر مثبت معدل آشنا نیستن تو انجمن.تا حد امکان توضیح میدم تا روشن شه واسه کسایی که نمیدونن چجوریه.

ببینید.الان شما مثلا تو کنکور میانگین درصد 50 زدید.که مثلا تراز 9000 به شما میده.که ی رتبه خوبه.ولی معدلتون پایینه و مثلا 10ـه.خوب تراز شما افت میکنه و مثلا میشه 8500.
      پس بدون تاثیر معدل و تراز درصد های شما میشه 9000.با تاثیر معدل میشه 8500.
      حالا اگه تاثیر قطعی باشه،تراز 8500 رو واسه شما لحاظ میکنن.ولی تاثیر مثبت از بین 2 تا کارنامه،اونی که بهتر هست رو لحاظ میکنن.

حالا اگه برعکس بود و یکی ترازش از درصد ها مثلا شد 8000 و معدلش 20 بود و با تاثیر معدل مثلا میشه 8500.خوب در این صورت،میان تراز بالاتر که با معدل بالاتره رو لحاظ میکنن.

تاثیر مثبت به نوعی نه سیخ میسوزه نه کباب.هر 2 طرف سود میکنن.هم معدل پایین.هم معدل بالا.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiredge نمایش پست ها
      تاثیر مثبت به نوعی نه سیخ میسوزه نه کباب.هر 2 طرف سود میکنن.هم معدل پایین.هم معدل بالا.
      آره اصلا تاثیر + یه نوع رابطه همزیستی از نوع همیاریه 
      آقا بیخیال این تاپیکا شین ... کل دنیا فهمیدن تاثیر معدل چیه ... جون هر کی که دوس دارین بیخیال شین !!

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بازم خدا رو شکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با سلام.دیدم خیلیا هنوز با تاثیر مثبت معدل آشنا نیستن تو انجمن.تا حد امکان توضیح میدم تا روشن شه واسه کسایی که نمیدونن چجوریه.

ببینید.الان شما مثلا تو کنکور میانگین درصد 50 زدید.که مثلا تراز 9000 به شما میده.که ی رتبه خوبه.ولی معدلتون پایینه و مثلا 10ـه.خوب تراز شما افت میکنه و مثلا میشه 8500.
      پس بدون تاثیر معدل و تراز درصد های شما میشه 9000.با تاثیر معدل میشه 8500.
      حالا اگه تاثیر قطعی باشه،تراز 8500 رو واسه شما لحاظ میکنن.ولی تاثیر مثبت از بین 2 تا کارنامه،اونی که بهتر هست رو لحاظ میکنن.

حالا اگه برعکس بود و یکی ترازش از درصد ها مثلا شد 8000 و معدلش 20 بود و با تاثیر معدل مثلا میشه 8500.خوب در این صورت،میان تراز بالاتر که با معدل بالاتره رو لحاظ میکنن.

ممنون !
      اما فکر نکنم اینطوری باشه دیگه !
      کد PHP:
      تاثیر مثبت به نوعی نه سیخ میسوزه نه کباب.هر 2 طرف سود میکنن.هم معدل پایین.هم معدل بالا 
      !

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      با سلام.دیدم خیلیا هنوز با تاثیر مثبت معدل آشنا نیستن تو انجمن.تا حد امکان توضیح میدم تا روشن شه واسه کسایی که نمیدونن چجوریه.ببینید.الان شما مثلا تو کنکور میانگین درصد 50 زدید.که مثلا تراز 9000 به شما میده.که ی رتبه خوبه.ولی معدلتون پایینه و مثلا 10ـه.خوب تراز شما افت میکنه و مثلا میشه 8500.پس بدون تاثیر معدل و تراز درصد های شما میشه 9000.با تاثیر معدل میشه 8500.حالا اگه تاثیر قطعی باشه،تراز 8500 رو واسه شما لحاظ میکنن.ولی تاثیر مثبت از بین 2 تا کارنامه،اونی که بهتر هست رو لحاظ میکنن.حالا اگه برعکس بود و یکی ترازش از درصد ها مثلا شد 8000 و معدلش 20 بود و با تاثیر معدل مثلا میشه 8500.خوب در این صورت،میان تراز بالاتر که با معدل بالاتره رو لحاظ میکنن.تاثیر مثبت به نوعی نه سیخ میسوزه نه کباب.هر 2 طرف سود میکنن.هم معدل پایین.هم معدل بالا.
      اولا تاثیر معدل ربطی به معدل نداره و صرفا روی نمرات تک دروس کنکور اثر داره . ثانیا تاثیر معدل بصورت + روی تراز کشوری اثر میکنه . به این صورت که اگر تراز درس در نمرات نهایی بالاتر از تراز میانگین کشور به سمت بالا باشه ، اونوقت روی تراز درست در کنکور اثر میکنه .نکته ی بعدیش هم اینه که باید درصد کنکورت واجد برای دریافت تراز معدل باشه . مثلا یه شخصی که نمره ی زمین نهاییش 20 باشه و در کنکور زمین رو صفر بزنه اونوقت تاثیر مثبت نمیگیره (برخلاف تاثیر قطعی که اثر میزاشت)این رو از رادیو شنیدم . فکر کنم خبر شبکه ی ایران بود .چند و چون ماجرا و جزئیات دیگر رو خبر ندارم . اگه کسی اطلاعات دیگه ای هم داره بگه .

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      اولا تاثیر معدل ربطی به معدل نداره و صرفا روی نمرات تک دروس کنکور اثر داره . ثانیا تاثیر معدل بصورت + روی تراز کشوری اثر میکنه . به این صورت که اگر تراز درس در نمرات نهایی بالاتر از تراز میانگین کشور به سمت بالا باشه ، اونوقت روی تراز درست در کنکور اثر میکنه .نکته ی بعدیش هم اینه که باید درصد کنکورت واجد برای دریافت تراز معدل باشه . مثلا یه شخصی که نمره ی زمین نهاییش 20 باشه و در کنکور زمین رو صفر بزنه اونوقت تاثیر مثبت نمیگیره (برخلاف تاثیر قطعی که اثر میزاشت)این رو از رادیو شنیدم . فکر کنم خبر شبکه ی ایران بود .چند و چون ماجرا و جزئیات دیگر رو خبر ندارم . اگه کسی اطلاعات دیگه ای هم داره بگه .
      با این تفاسیر ، میشه بگید نحوه ی تاثیر مثبت برای معدل های پایین چطوری هست !
      والا هرکی یه چیزی میگه !
      شروع کننده ی تاپیک هم یجوری حرف زده که انگار فرق بین معدل ده و معدل بیست در حد زدن چند درصد اضافی هست

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من فقط میدونم تاثیرش رو میتونی در نظر نگیری.

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      داداش تک تک تاثیر داره،ولی آخرش ی تراز کلی میدن بت.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نمرات کتبی سال سوم رو تاثیر میدن و دو حالت پیش میاد :
      اگه رتبت رو بهتر کرد ، تاثیر میدن
      و اگر که رتبت رو بد کرد تاثیر نمیدن
      همین
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRREZA_RAHMANI نمایش پست ها
      نمرات کتبی سال سوم رو تاثیر میدن و دو حالت پیش میاد :
      اگه رتبت رو بهتر کرد ، تاثیر میدن
      و اگر که رتبت رو بد کرد تاثیر نمیدن
      همین
      اصلاح میکنم

اگه ترازت رو بدتر کرد تاثیر نمیدن

اگه ترازت رو بهتر کرد تاثیر میدن

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hanjera نمایش پست ها
      با این تفاسیر ، میشه بگید نحوه ی تاثیر مثبت برای معدل های پایین چطوری هست ! والا هرکی یه چیزی میگه !شروع کننده ی تاپیک هم یجوری حرف زده که انگار فرق بین معدل ده و معدل بیست در حد زدن چند درصد اضافی هست
      توضیح دادم . ربطی به معدل نداره . اما اگه منظورت تک درس هست اگه که از یه رنجی بالاتر باشه( فکر کنم احتمالا بالای 18.5یا 19 بشه در دروس عمومی و بالای 17-18 در دروس تخصصی . البته نمرات رو از خودم گفتم . باید اون چارک بالای نمرات سال 94 مشخص بشه تا بشه درست گفت ) اون وقت تاثیر + میگیری و ترازت بالا میره . اگه که از اون رنج پایین تر بشه هیچ تاثیری روی تراز کنکورت قرار داده نمیشه(اگه تاثیر قطعی بود ، تراز کنکورت رو پایین میکشید)

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فكر نكنم نسبت به چيزي بشه كه ما ميزنيم چون ناعدالتيه فرض كنيد يكي خيلي خوب زده كنكور رو بسيار بهتر از اوني كه معدل بتونه روش تاثير مثبت بذاره و فرض كنيد يكي معدلش از اون طرف كمتره اما چون كنكور رو خوب نزده رتبه اش افزايش پيدا ميكنه.

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      تاثیر مثبت ینی تاثیرش به صورت مثبت اعمال میشه قطعی هم ینی به صورت قطعی اعمال میشه.از این واضح تر؟؟
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad564 نمایش پست ها
      تاثیر مثبت ینی تاثیرش به صورت مثبت اعمال میشه قطعی هم ینی به صورت قطعی اعمال میشه.از این واضح تر؟؟
      حالا شما به طنز گفتی،
      ولی واقعا من نمی فهمم چیه این مساله مشکله ؟
      الان مثبت و قطعی کجاش نامفهومه ؟
      تو مدرسه هم هی می پرسن

تاثیر مثبت ینی تاثیرش به صورت مثبت اعمال میشه قطعی هم ینی به صورت قطعی اعمال میشه .

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin-jh نمایش پست ها
      حالا شما به طنز گفتی،
      ولی واقعا من نمی فهمم چیه این مساله مشکله ؟
      الان مثبت و قطعی کجاش نامفهومه ؟
      تو مدرسه هم هی می پرسن

تاثیر مثبت ینی تاثیرش به صورت مثبت اعمال میشه قطعی هم ینی به صورت قطعی اعمال میشه .
      بله برادر من اینجوریاست
      الان یکی میاد میگه معدلو ول کنین بابا بشینین درستونو بخونین اینا همش حواشیه...ینی منتظرم از در بیاد تو
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن