خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سوال در مورد سهمیه رزمندگان جبهه

سلام دوستان خسته نباشید .

پدر بنده کارت ایثارگری ( رزمندگی ) داره و 18 ماه سابقه حضور در جبهه داره ...

الان یه سوال دارم بنده تا الان خبر نداشتم ( البته سال 89 که کنکور دادم همچین قوانینی نبود یا اگه ام بود پدرم دنبال کاراش نرفته بود که البته بهتر که نرفت و من از اون کد هنوز استفاده نکردم )

1 . این سهمیه همون سهمیه ای هست که باهاش کسری میخوره تو خدمت ؟

2 . سوال بعدی اینکه تو هر خونواده فقط یه نفر میتونه استفاده کنه یا هر نفر 1 بار ؟

3 . این متنی هست که از یه سایت خبری گرفتم :
      رزمندگان: رزمندگان (با حداقل شش ماه حضور در جبهه) جزو سهميه رزمندگان محسوب مي شوند و تابع ضوابط مربوط به سهميه رزمندگان هستند. حدنصاب نمره براي اين داوطلبان 75 درصد نمره گزينش آزاد در رشته محل مورد نظر است.

میخواستم بدونم این سهمیه شامل بنده هم میشه یا خیر ؟

و اینکه واقعا من با این سهمیه چه درصدی رو بیارم میتونم دانشگاههای تهران قبول شم .

ممنون میشم راهنمایی کنین

مورد اخرم عذاب وجدانیه که دارم ! که نمیتونم باهاش کنار بیام یکی که بهتر از منه بخاطر نداشتن سهمیه ، من بیام جاشو تو دانشگاه بگیرم ! ( شما فکر کن دارم شعار میدم )

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein.A نمایش پست ها
      دوستان جواب رو گرفتم شرمنده زود تاپیک زدم .این سهمیه فقط واسه خود رزمندگانه . نه بچه هاشون .

یکی از ادمینها تاپیک رو حذف کنه . مرسی
      ولی دوست من پدرش سابقه جبهه داشت کلا معاف شد از خدمت..حتی معاف از رزم...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Skinner نمایش پست ها

ولی دوست من پدرش سابقه جبهه داشت کلا معاف شد از خدمت..حتی معاف از رزم...
      نه واسه کنکور میخواستم بدونم تاثیر داره یا نه . که نداره .

مرسی دادا

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

نه واسه کنکور میخواستم بدونم تاثیر داره یا نه . که نداره .

مرسی دادا
      اره تاثیر نداره اصلا....ولی سربازی کلا معاف میشی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

اره تاثیر نداره اصلا....ولی سربازی کلا معاف میشی
      چی بگم والله . معاف نمیشه . ولی خب 7 8 ماه کسری میخوره . دیگه مثل قبلا نیست . قبلا به اضای هر ماه خیلی بیشتر کسری میخورد جوری که به قول شما کامل معافی میخورد . الان دیگه اینجوری نیست و کمش کردن

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

چی بگم والله . معاف نمیشه . ولی خب 7 8 ماه کسری میخوره . دیگه مثل قبلا نیست . قبلا به اضای هر ماه خیلی بیشتر کسری میخورد جوری که به قول شما کامل معافی میخورد . الان دیگه اینجوری نیست و کمش کردن
      اره اینطوریه..ولی اقا حسین7-8ماهم خودش خیلیه و عالی..کاش ماهم 7ماه داشتیم....دوست منم این ماجرارو دونست سریع قبل سال93 کاراشو جور کرد و معافیت گرفت کلا...اسفند92

در ضمن شما میدونی..اونایی که دکتری غیر پزشکی میگن تو سربازی یه ازمون میگیرن ازشون اگه قبول نشن مث دیپلمه ها میرن..نمیدونم چیه
      ویرایش توسط Ali.psy : 23 اردیبهشت 1395 در ساعت 23:58

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

اره اینطوریه..ولی اقا حسین7-8ماهم خودش خیلیه و عالی..کاش ماهم 7ماه داشتیم....دوست منم این ماجرارو دونست سریع قبل سال93 کاراشو جور کرد و معافیت گرفت کلا...اسفند92

در ضمن شما میدونی..اونایی که دکتری غیر پزشکی میگن تو سربازی یه ازمون میگیرن ازشون اگه قبول نشن مث دیپلمه ها میرن..نمیدونم چیه
      در کل بخواین حساب کنین فرق دکترا و فرضا دیپلم تو درجست . ولی خب درجه خودش تاثیر داره .
      ولی تو اموزشی همشونو به یه چشم نگاه میکنن .
      البته یه سری جاها مسئولش عقلش میکشه .
      مثلا بجه هامون لیسانس داشتن خدمت میکردن امیر قرارگاه زیاد به اینا گیر نمیداد میگفت اینا مهندسن . باید به اینایی که رفتن دنبال کسب علم احترام گذاشت .
      یجا دیگم رفیقم میگفت طرف فوق لیسانس داشت ولی اصلا براش احترام خاصی قائل نبودن .

در کل بستگی به امیر پادگان داره

8. Top | #8
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      داداش واسه معافی هم یه محدودیتی داره
      مثلا میگن جانباز 25 درصد یه فرزند ازش معاف میشه ولی مثلا جانباز 70 درصد میتونه دو نفر رو معاف بکنه
      ......
      ولی نمیدونم که باکارت رزمندگی بشه معاف کرد یا نه
      ////////
      فک کنم با کارت رزمندگی سهمیه هم تعلق نمیگیرد

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقا اگر متولد 72 به قبل هستی 30 ماه جبهه ابوی معاف از خدمت و اگر کم تر که در ازای هر ماه فکر کنم 9 روز کسری تعلق میگیره. بعد از 72 هم فقط نخبه(با 4 خط مقاله انگلیسی هم گرفتن) و بسیجی فعال کسری بهش تعلق میگیره.
      البته اینا هر چند ماه یه بار عوض میشند.ما که دیگه آخرش به نکشی افتاده بودیم.
      در رابطه با سهمیه هم عرض شود ایثارگری مزایای زیادی داره از جمله تعرفه های بسیار خوب در واردات و صادرات جنس شخصا دوستان بسیاری دارم که در به در دنبال چنین کارتی هستند ولی عرض شود فکر نکنم کنکور مشمول این سهمیه شود.
      اگر ابوی گرامی در نیروهای مسلح به بند پ دسترسی دارد استفاده کنید .در سربازی مهم ترین مسئله بند پ هست.
      این دیپلم و دکتری هم حرف مفت است حقیر با چشمان خود دیده که به جز تنبیه با ژ3،به معاف از رزم پا پرانتزی با اضافه وزن سنگین هم رحم نکرده اند دکتری و این ها که جای خود دارد.البته تنبیه مال خطاکار است.البته بسته به نهادی که در ان مشغول به خدمت میشوید هم دارد.
      در رابطه با میزان استفاده چون پدر ظاهرا جراحت ندارد با یک بار مصرف توسط هر کدام از پسران منقضی میشود.اگر برادری نداشتید که استفاده کرده باشد شما هم مشمول میشوید.
      ما مدعیان صف اول بودیم
      از آخر مجلس شهدا را چیدند
      ویرایش توسط IRGCSOLDIER : 29 اردیبهشت 1395 در ساعت 05:20

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن