والا من avast دارم ،
بیچاره هر ویروسی رو هم که میشناسه نابود میکنه ، مگاویروس که نمیخوای بکشی داداش ...
والا من avast دارم ،
بیچاره هر ویروسی رو هم که میشناسه نابود میکنه ، مگاویروس که نمیخوای بکشی داداش ...
سلام داداش
والا عرضم به خدمتت یه زمان زیاد با همه اینا حتی آنتی ویروس K1 سر و کله میزدم!
ESET که اصلاً کلاً مرخصیه!
Bitdefender هم خیلی خودشو میگیره!
سرعت رو هم میاره پایین!
Kaspersky هم هی دم به دیقه دنبال آپدیت و قاتل بروسلیه!
ولی بازم از همشون بهتر همین Kasper است! هم قدرت قابل قبولی داره هم به نسبت سبکه!
SaM019
خلاف قوانین.
ببین داداش
لپ تاپ خودم، رم 8، گرافیک 2g gforce، سی پی یو intel core-i7 هست.
دیگه فک نکنم مشخصات گرافیکی بیشتر از این نیاز باشه !
خودم آنتی ویروس کسپرسکای رو این سیستمم با این مشخصات نصب کردم، سیستمم داشت هنگ میکرد. به شدت سرعت سیستم رو پایین میاره. بیت دیفندر هم همینطور. اما من حدود 6-7 سالی میشه که eset nod32 رو دارم و واقعا راضی هستم.
تاحالا انواع ویروس ها و حتی worm ها رو توی سیستمم تشخیص داده و نابودش کرده ..
در شرایط آزمایشگاهی، بله. قدرت کسپرسکای و بیت دیفندر بیشتره. شکی هم توش نیست. اما این آنتی ویروس ها به درد سیستم های ما نمیخوره. اینا رو باید روی سیستم هایی که نیاز به امنیت بالا دارن مثل سیستم های بانک نصب کرد.
ویروس هایی که توی سیستم های ما میان، جز از طریق اینترنت و وصل کردن فلش یو اس بی نیست !! همین ویروس ها رو nod32 به راحتی میشناسه و از بین میبره.
حتی حدود 3ماه پیش، داداشم یه فلش به سیستمم وصل کرد که 150تا worm توی سیستم پخش کرد. Worm هم که میدونی. به مراتب از ویروس خطرناک تره. حتی ممکنه بزنه سیستمت رو بسوزونه و یا اطلاعاتت رو جوری پاک کنه که اصلا قابل بازیابی نباشه. اما آنتی ویروسم همشون رو تشخیص داد و نابود کرد.
من اگه بودم، آنتی ویروس nod32 رو میگرفتم.
هرچند که خودم اصلا تاحالا آنتی ویروس نخریدم.
به نظرم شما هم اگه میخوای پول بدی، نخر !!
برو سایت soft98.ir هر چیزی رو میخوای راحت و رایگان دانلود کن و حالشو ببر !
ویرایش توسط joozef : 23 اردیبهشت 1395 در ساعت 22:16
نخیر عزیزم.
شما وقتی یه آنتی ویروس رو برای بار اول به صورت مجانی نصب میکنی، اون آنتی ویروس بهت یه مهلت چند روزه مثلا 45 روزه میده و کاملا مشابه با نسخه اصلی بهت امکانات میده و از سیستمت محافظت میکنه تا اگه شما خوشت اومد، بری و تهیه کنی. بعد از اون مدت آنتی ویروس دیگه غیرفعال میشه و شما باید آنتی ویروس اصل رو خریداری کنی.
حالا برای فعال سازی دوباره آنتی ویروس یه راه میانبر دیگه هم هست.
اونم ابنکه بری و با کدهای توی نت دوباره آنتی ویروست رو آپدیت کنی.
اونوقت از خود مرکز، شرکت سازنده آنتی ویروس فکر میکنه شما تازه آنتی ویروس نصب کردی و دوباره بهت یه مهلت 30 روزه میده. البته بعضی از کدها بهت مهلت 120روزه هم میده.
حالا بعد از 30 روز یا 120 روز، دوباره این پروسه رو تکرار میکنی.
بهترین آنتی ویروس امسی سافت هست که در واقع فراتر از آنتی ویروسه یعنی آنتی مالویر هست.
به ویروس، تروجان، کرم، جاسوس افزار، باج گیر و.... در مجموع میگن Malware یا بد افزار
امسی سافت دو موتوره هست (امسی سافت + بیتدیفندر)
بسیار سبکه، پاندا و امسی سافت سبک ترین ضد مخرب ها هستند.
زبان پارسی داره
در ایران هم قیمتش بسیار مناسبه
و کلی امکانات دیگه
ضد مخرب امسی سافت، سلاح نهایی شما برای مقابله با تهدیدات اینترنت
There is enough light for one who wants to see
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 23 اردیبهشت 1395 در ساعت 22:32
ضد ویروس ایرانی "شید" هم واقعا عالیه.
یکی از معدود برنامه های ایرانی که توانایی صادرات داره.
واقعا این برنامه حرفی برای گفتن داره.
میشه گفت قدرت کسپرسکای و سرعت nod32 رو داره.
در کل، ترکیبی از چند آنتی ویروس هست.
به نظرم حتما امتحانش کنید ...
اما بقیه آنتی ویروس های ایرانی، به درد جرز لای دیوار هم نمیخورن.
به جز "شید" مابقیشون یه کپی ناقص از بقیه آنتی ویروس های خارجی هستن و آشغالن ..
ویرایش توسط joozef : 23 اردیبهشت 1395 در ساعت 22:39
نه دوست عزیز،
اگر دقت کنید نوشتم قیمتش در ایران مناسبه، یعنی در بازار جهانی حضور داره و در سایت های تست های معروف جزو 5 تای اوله.
ساخت اتریش هست که البته بیشتر یک شرکت مجازیه و تابع هیچ کشوری نیست که تحت تحریم قرار بگیره. الانم دفترش توی نیوزیلنده.
توی اوج تحریمات در ایران بدون مشکل استفاده شده.
13 سال سابقه داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)