خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 11 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 153
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janvaljan نمایش پست ها
      اقا دست این بچه هایی که با نماینده ها صحبت میکنن درد نکنه واقعاً.....خداییش کار بزرگی میکنن.....باید با

نماینده های دیگه هم ارتباط بگیریم و اگر نه تا یکشنبه بعضی نماینده های بی وجدان شاید زیراب طرح و

بزنن....
      .

حواسمون نباشه رو دستمون بلند میشن .

کاملا موافقم ...کار سیاسته مث امروز دقیقه ی 94 رای برنگرده !!!

2. Top | #47
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janvaljan نمایش پست ها
      اقا دست این بچه هایی که با نماینده ها صحبت میکنن درد نکنه واقعاً.....خداییش کار بزرگی میکنن.....باید با

نماینده های دیگه هم ارتباط بگیریم و اگر نه تا یکشنبه بعضی نماینده های بی وجدان شاید زیراب طرح و

بزنن....
      .

حواسمون نباشه رو دستمون بلند میشن .
      آقا به خدا لازم نیست به هیچ نماینده ای زنگ بزنید . اگه میخواید کمک کنید فقط هیچ کاری نکنید همین ! الان اونایی که طرف ما بودن هم اینقد یه عده بی فکر زنگ زدن بهشون شاکی شدن . لطفا به هیچکس زنگ نزنید خودمون پیگیریم

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

طرح کمیسیون چیه ؟ تبصره 7 کدومه ؟اون ماده واحده هست که دو بار رای نیاورده و باز به رای گذاشته میشه ، اگه قرار بود قطعی کنن همین امروز قطعی میکردن تموم میشد میرفت این همه جار و جنجال هم نداشت
      تبصره 7 همونه میگه برای سال 1395 حذف ..کلا میزنند حذفش میکنند..دوست عزیز سیاست فرق داره ..

4. Top | #49
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      تبصره 7 همونه میگه برای سال 1395 حذف ..کلا میزنند حذفش میکنند..دوست عزیز سیاست فرق داره ..
      خب این تبصره هست . کلش رو هم حذف کنن باز پیشنهادات و الحاقیه ها میمونه که مطرح بشه . اصلا این رو بکنن مثبت باز هم الحاقیه ها مطرح میشه !

There is enough light
      for one who wants to see

5. Top | #50
      کاربر اخراجی

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      واسه 96 هم مثبت میشه؟

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

خب این تبصره هست . کلش رو هم حذف کنن باز پیشنهادات و الحاقیه ها میمونه که مطرح بشه . اصلا این رو بکنن مثبت باز هم الحاقیه ها مطرح میشه !
      دوست عزیز اگر تیصره 7 حذف بشه تبصره 6 وجود داره برای اینکه آموزش و پروش را موظف کرده که استاندارد برگزار بکنند و میگن خب اون ایراد روز یکشنبه رفع شده ..دوست عزیز سایت فرق داره با هر امری که شما فکر کنید ...
      لاریجانی هم همینو گفت اگه خوبه که چرا فقط امسال اگه هم بده چرا امسال ...
      میگن ما فهمیدیم که تاثیر مثبت کلا امر بدی است !!!پس کلا حذف!!!
      الحاقیه ای وجود نخواهد داشت دوست من وگرنه همون تبصره تاثیر مثبت را میگذاشتند حالا چه برای 95 ( که امروز بهش گیر دادن) یا برای همه ی سال ها

7. Top | #52
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه روزیکشنبه باهنررئیس باشه زودطرح کمیسیون به رای میگذاره خداکنه خودلاریجانی باشه

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      با وجود تاثیر مثبت بریم واسه ترمیم؟ چون من شنبه عربی امتحان دارم اگه تا شنبه مثبت اعلام شد دیگه بیخیال شم؟
      خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اگر تیصره 7 حذف بشه تبصره 6 وجود داره برای اینکه آموزش و پروش را موظف کرده که استاندارد برگزار بکنند و میگن خب اون ایراد روز یکشنبه رفع شده ..دوست عزیز سایت فرق داره با هر امری که شما فکر کنید ...
      لاریجانی هم همینو گفت اگه خوبه که چرا فقط امسال اگه هم بده چرا امسال ...
      میگن ما فهمیدیم که تاثیر مثبت کلا امر بدی است !!!پس کلا حذف!!!
      الحاقیه ای وجود نخواهد داشت دوست من وگرنه همون تبصره تاثیر مثبت را میگذاشتند حالا چه برای 95 ( که امروز بهش گیر دادن) یا برای همه ی سال ها
      شما اصلا در جریان نیستید فک کنم که اینطور میگید . یکشنبه ماده واحده رای نیورد رفت کمیسیون که اصلاح بشه ، یه اصلاحیه زدن روش که ماده واحده رای بیاره ک امروز اینطور شد ، باز اگه اصلاحیه رو حذف کنن ک میشه همونی که رای نیورد !

There is enough light
      for one who wants to see

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد کاملی نمایش پست ها
      اگه روزیکشنبه باهنررئیس باشه زودطرح کمیسیون به رای میگذاره خداکنه خودلاریجانی باشه
      ما اصلا نمیدونیم طرح کمسیون چیه ولی چون جناب زاهدی رییس کمسیون هست خب طبعا طوری باید بگذارند که ایشون هم قبول کنه ..ایشون هم که طرفدار 4 آتیشیه تاثیر قطعی و مستقیم هستند...
      ویرایش توسط aliiran20 : 21 اردیبهشت 1395 در ساعت 13:48

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

شما اصلا در جریان نیستید فک کنم که اینطور میگید . یکشنبه ماده واحده رای نیورد رفت کمیسیون که اصلاح بشه ، یه اصلاحیه زدن روش که ماده واحده رای بیاره ک امروز اینطور شد ، باز اگه اصلاحیه رو حذف کنن ک میشه همونی که رای نیورد !
      حرفتون کاملا درست و منطقیه

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا1522 نمایش پست ها
      حرفتون کاملا درست و منطقیه
      من خودم مخالف تاثیر هستم حتی مثبت ولی حرفم اینه
      بخش از مجلس لابی هست...
      اینکه فک کنیم تاثیر مثبت شده و نموم شده و زاهدی میپذیره ...خیلی زود باور بودن ما را نشون میده ...

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من خودم مخالف تاثیر هستم حتی مثبت ولی حرفم اینه
      بخش از مجلس لابی هست...
      اینکه فک کنیم تاثیر مثبت شده و نموم شده و زاهدی میپذیره ...خیلی زود باور بودن ما را نشون میده ...
      اینا اگه بخوان بند 7 رو حذف کنن بایداموزش و پرورش طبق بند 6 تذمیم رو واسه 95 اجرایی کنه در غیر اینصورت با اموزش و پرورش برخورد می شه در حالی که اصلا ترمیم معلوم نیست به 95 میرسه یا نه

14. Top | #59
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علیرضا1522 نمایش پست ها
      اینا اگه بخوان بند 7 رو حذف کنن بایداموزش و پرورش طبق بند 6 تذمیم رو واسه 95 اجرایی کنه در غیر اینصورت با اموزش و پرورش برخورد می شه در حالی که اصلا ترمیم معلوم نیست به 95 میرسه یا نه
      دوست عزیز دلیلی نداره که نرسه.
      سوالا که همون سوالای نهاییه.سامانه ثبت نمراتم چون برا پیش باز میکنن برا سومم میشه ثبت کرد.
      فقط میمونه بودجه که اونم از بچه ها گرفتن.
      مطمئن باش امسال ترمیم به کنکور میرسه.

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      دوست عزیز دلیلی نداره که نرسه.
      سوالا که همون سوالای نهاییه.سامانه ثبت نمراتم چون برا پیش باز میکنن برا سومم میشه ثبت کرد.
      فقط میمونه بودجه که اونم از بچه ها گرفتن.
      مطمئن باش امسال ترمیم به کنکور میرسه.
      اونوقت چرا تو اصلاحیه امروز می خواستن تاثیر رو برای 95 مثبت اعلام کنن می یومدن می گفتن به دلیل اجرای ترمیم , معدل هم واسه 95 و هم 96 به بعد قطعیه؟چرا فقط گفتن معدل واسه 95 مثبت باشه؟

صفحه 4 از 11 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن