مرسی...........................![]()
در تایید صحبت های امیرحسین.بچه هایی که توی زیست عاااالی نیستن اصن سمت الگو نرن
منی که فیزیولوژی گایتون و آناتومی گری و فارماکولوژی گاتزونگ و هزار تا ازین قصه هارو پاس کردم آزمون اولشو 30 زدم.ممکنه روحیه تونو دااااغون کنه!!
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
سلام خدا بر برادر عزیز.
اول از همه تشکر ویژه بابت این پست.
یه چند تا سوال ازت داشتم جواب بدی ممنون میشم:
۱- دبیر دین و زندگی و عربی خصوصی من خیلی کامل و جامع درس دادند و تمام نکات رو گفتند طوری که با روخونی قلمچی ۷۰ میزنم. فقط حجم مطالبشون زیاده ولی به سختی و به زور میشه جمع و جورش کرد. به نظرت کتاب جمع بندی چی بگیرم یا اصلا بگیرم؟؟
۲- توی شیمی مسایلم بد نیست ینی میتونم از ۱۰ تا ۷ تا شو بزنم. اما حفظیات و مفهومی شدیدا مشکل دارم. توضیحاتت کلی بود شامل من نشد. ممنون میشم بگی چه کتابی بگیرم؟
۳- زیست من خوب هست در حد ۶۰ یا ۷۰. تا حالا هم با خیلی سبز و مهروماه هم کار کردم. واسه جمع بندی الگو بخونم بهتره یا خیلی سبز؟؟
۴- زبانم هم در حد ۸۰ یا ۹۰ هست و دبیرمون جزوه جمع بندی داده. در طول سال تستای مهم رو علامت گذاری نکردم. حالا برای تستای مهم و نکته ای کدوم کتاب جمع بندی رو بگیرم؟؟ یا اصلا بگیرم.
با سپاس و تشکر فراوان و با آرزوی موفقیت جنابعالی
سلام ...
ممنونم ...
خاااهش میکنم ...
1- ببین با خب وقتی تو این سطح از این دروس هستی دیگه نیازی به این نداری که نظم کاریتو به هم بزنی ... ولی اگه خاستی ... وسه دینی خب کتاب معرفی کردم همشون هم خوبن .... وسه عربی هم بازم همینطور ... همشون عالین یه بار توضیحاتو بخون ... وسه عربی یا خیلی سبزو بگیر و یا خط ویژه ...
2- ببین من کاااملا اینم توضیح دادم و توضیحاتش هم شامل حال تو هم میشه مخصوصا که میگی حفظیاتم بده ... خب من یه کتاب حفظیات شیمی لقمه مهر و ماه معرفی کردم ....
بعدشم میگی که مفهومیتم بده علاوه بر اینکه وسه اینم تصاویر و مفاهیم لقمه مهر و ماه رو معرفی کردم بهت توصیه میکنم که حتتتتمن جلد وفاهیم خط ویژه رو بگیری ....
پس وسه شیمیت : حفظیات - تصاویر و مفاهیم شیمی لقمه + خط ویژه مفاهیم ...
وسه همههم که باید بالاخره تست هم بزنن موج آزمون رو حتمن همه بگیرن ....
3- والا من خیلی سبز رو ندیدم ولی موج آزمون فوووق حرفه ای طرح شده .... حتتتمن بخونش .... تستاش هم فوووق العاده قوین ....
4- خب اگه زبانت در این حده و علامت نزدی فیل زبان مبتکرانو بگیر ...
البته خط ویژه هم خوبه ها ولی چون زبانت خوبه وست وقت تلفیه خوندنش ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)