سلام شبکه سه نظرسنجی درباره معدل گذاشته کسایی که دوستدارن به صورت مثبت باشه عدد 1 رو به 20000316 ارسال کنن....بچه ها عجلهکنید...پیام بدید ...گزینه ها 1... تاثیر مثبت 2...تاثیر قطعی
سلام شبکه سه نظرسنجی درباره معدل گذاشته کسایی که دوستدارن به صورت مثبت باشه عدد 1 رو به 20000316 ارسال کنن....بچه ها عجلهکنید...پیام بدید ...گزینه ها 1... تاثیر مثبت 2...تاثیر قطعی
ویرایش توسط hamed_habibi : 20 اردیبهشت 1395 در ساعت 18:27
والا نظرسنجی که زیاد میذارن باشد کز آن میانه یکی کارگر شود
ر.ا: واسه مستقیم چی ؟!
I KEEP DANCING ON MY OWN
میدونید چندتا دانش آموز از سراسر کشور پیامک میدن ،
و چه درآمدی از این همه پیامک در میارن ...
به قولی : از آب گل آلود ماهی میگیرن ...
مسلماً مجلسی ها موقع انتخابات برای رای گرفتن از ما حاضرن هر کاری بکنند حالا که خرشون از پل گذشته رو کار ندارم
ولی مطمئن باش این داوطلبان تا حالا متوجه شدن که نماینده ها صداشون رو شنیدن و اگر تصمیم خلاف خواسته ی دانش آموزان گرفته بشه این دانش آموزان هستن که در انتخابات بعدی شرکت نمی کنند.
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
این نظرسنجی گزینه دو هست...میخواد بچه ها شرکت کنن که شماره داوطلبای کنکور امسال و سال بعد رو برای تبلیغات پیامکی و ثبت نام آزمون ها داشته باشه...گول نخورین...
والا من یه بار تو نظر سنجی تلوزیون شرکت کردم برا امتحان دینی
بعدش انقد اس ام اس تبلیغاتی اومد که بلاک کردم
Great men are not born great but they grow great
بیاید دعا کنیم تکلیفمون قبل از کنکور مشخص بشه .یه ذره دیگه بگذره بچه ها دیگه براشون مهم نیست تاثیر قطعی میشه یا مثبت از بس که این مسوولین امروز فردا کردن . مسوولینم عینه ما شدن .چطور ما از فردا میخوایم بخونیم . اونها هم ای قضیه رو به فردایی نامعلوم میندازن
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)