دینی رو من چیکارش کنم؟؟از حفظیات متنفرم به خاطر همین رفتم رشته ریاضی.الانم هر چی دینی و ادبیات میخونم تو کلم نمیرن هیچکدومشون.اگه همه درسامم نهایی 20 شه این دو تا گند میزنن به معدلم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دینی رو من چیکارش کنم؟؟از حفظیات متنفرم به خاطر همین رفتم رشته ریاضی.الانم هر چی دینی و ادبیات میخونم تو کلم نمیرن هیچکدومشون.اگه همه درسامم نهایی 20 شه این دو تا گند میزنن به معدلم
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دینی امسال انقدر زیاد که اغلب اوقات ادم نمی دونه چه خاکی به سرش بریزه
من میگم ، یه بار سریع ، با تمرکز حواس کل درسو بخون ، بعد برگرد از اول ، هر جا حس کردی مهمه زیرش خط بکش . زیادم لفتش نده هر درس فوقش یه ربع نیم ساعت بسشه ! بعد که کتاب تموم شد ، که ایشالا این کارو تو نیمه ی روز اول تموم کنی ، بشین دقیق تر و کامل تر بخون .. اینجوری تقریبا سه بار متن درسو خوندی !
بالاخره به هر ضرب و زوری هست آدم یه چیزایی میفهمه دیگه !
ادبیاتم ، من از رو سیر تا پیاز گاج میخونم . نمره م هم همیشه خوبه . اول میرم کلمه ها رو میخونم ، بعد برمیگردم معنی کلی متن یا شعرو چک میکنم ، هر بند یا بیتی هم که تموم کردم یه بار معنیشو واسه خودم میگم ! بعدم خود آزمایی و سوالای آخر هر درسو میخونم و حل میکنم .
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
کلید حل مشکلات--->دینی جامع کنکور انتشارات سفیر خرد...
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
منم از حل کردنی متنفرم در مورد من که علاجی نداره ولی تو با تکرار کردن میتونی خودتو راه بندازی کتاب رو خوب یاد بگیر برای نهایی کافیه بعدشم برای کنکور فقط پیام ایات رو گوشه ایات تو کتاب بنویس با قسمتای مهم متن رو خط بکش و بخون واسلام خودتم الکی درگیر درسنامه های بزرگ کتابای کمک اموزشی نکن مبنا کتابه ادبیاتم قبول دارم مزخرفه =))))
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)