ویرایش توسط reza0 : 05 خرداد 1395 در ساعت 13:45 دلیل: تعداد ديگري به ويرايش هاي قبلي اضافه شد.
طرف میشینه هی فکر میکنه.هی کتاب ورق میزنه.هی اعصابش خورد میشه.نا امید میشه.بعد نگو تست غلط بوده.من تو طول سال خیلی درگیر بودم مخصوصا تو تولید مثل.دکتر هاشمی یه چیز میگفتن.دکتر عمارلو و دکتر آرامفر یه چیز دیگه.این مغایرتا روان آدمو بهم میریزه.اما سبک تست و کتاباشون مفیـــــــــــده.امیدوارم موج هم این مدلی باشه
تازه همه هم به کانال ایشون دسترسی ندارن
ممنون بابت تاپیک.
I KEEP DANCING ON MY OWN
من موندم اتفاقا این ویژگی الگو هست که ویرایش کتاباش و غلطاشو میزاره مثلا تو انتشارات مهروماه تو کتاب سوم زیستش جدیده رو میگم تو سایتشون گفتم چندتا غلط داره ویرایش غلطارو تمیزترین تو سایت گفت ن باید چاپ بعدش رو بخری
I KEEP DANCING ON MY OWN
من پول دی وی دی های ایشون رو ندارم آخه وضع خونوادمون اجازه نمیده اینیم که گفتم برا تانک تست بود که اصلا ی داستانی بود برا خودش داستان درمورد یکی از رتبه های برتر مدرسه مون بود که زیست همش و درست زده بود الا یکی اون هم همین قضیه 30 درصد هوای باقیمانده تو دم پرنده بودش که هنوزم که هنوزه تو کتابای بازار به غیر از تانک اشتباه نوشتنش اصل داستان خیلی طولانی بود نتونستم بگم خلاصه بود در آخر این که خوشحالم هم عقیده ایم
چاپ اول این چیزا عادیه
Maybe it's not about happy ending.
Maybe it's about the story...
Albert Camus
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)