نوشته اصلی توسط
ismail1373
سلام عزیزان ..میخوام که با خودمون رو راست باشیم حداقل به خودمون دروغ نگیم..همه اینا درسته که ما نمیدونستیم معدل شاید یه روز تاثیر قطعی داده بشه ولی صادقانه بگیم که خودمون اون موقعا کم کاری کردیم و به هر چیزی غیر از درس خوندن فکر کردیم و هرکاری غیر از درس خوندن انجام دادیم ولی همکلاسی های ما که خوب درس خوندن و امتحان دادن دانشگاه های خوب قبول شدن از زندگی خودشون گذشتن و فقط به درس و امتحان نهایی و کنکور چسبیدن و دنبال حواشی نرفتن..از یه طرف هم ما هی میخوایم اشتباهات گذشته بدون تاوان باشه و زیرسبیلی ردشون کنیم..به نظرمن ما که معدلمون کمه باید تاوان بدیم و تاوانش اینه که مثل همه ی دانش آموزانی که معدلشون خوبه به ترمیم معدل برای یک سال دیگه قانع باشیم... وقتی یک رییس جمهور میخواد انتخاب بشه فقط به 51 درصد آرا احتیاج داره.دیگه اون 49 درصد نمیتونن با پیامک و زنگ و فشار رییس جمهور منتخب رو بردارن..قضیه ی ما هم همینه .ما در اقلیت هستیم و از دانش آموزان دارای معدل خوب بسیار بسیار کمتریم و هرچیزی به سمون بیاد حقمونه..من خودم سال سوم یه همکلاسی داشتم که بعدن رتبش 500 شد.نزدیک امتحانات نهایی گفت "دیگه تمرکزم فقط رو امتحانات نهاییه"..ما هم بهش خندیدیم و گفتیم معدل که واسه کنکور تاثیر نداره..هیچ وقت یادم نمیره گفت"من وظیفمه کارم رو به درستی انجام بدم شاید یه روز گفتن معدل هم تاثیر داره"...حق با اون بود....همین دوستی که گفتم از دوم دبیرستان عالی کار کرد هیچ وقت دنبال حاشیه نرفت و مزد کاراشو گرفت و پزشکی قبول شد..